rating.rate-n-text-version.md
Sorterat efter datum
2019-05-20
Jag besökte butiken för en vecka sedan och fick mycket bra respons på dom frågor jag ställde.Idag så beställde jag ett kitt som var slut på lager men det fixade eran personal direkt,mycket vänligt agerande.Mvh Tommy
2019-04-09
S
StefanSS66user.total-reviews
Jag har köpt flera kameror och objektiv här genom åren. Med internet som en allt större konkurrent till vanliga butiker är det skönt att kunna komma in i en bra affär och kunna prata med kunnig personal. Att kunna få känna på kameror och kikare i verkligheten och diskutera med den trevliga och hjälpsamma personalen är värt mycket för mig. Jag är glad att de finns och kommer fortsätta handla här! En extra kul detalj är de fina fotomässor och demo-dagar de ordnar då och då i intill-liggande biograf eller hotell.
2019-01-25
T
Turb0user.total-reviews
Bra bemötande i butik och hjälpsamma! Kanske lite trångt inne i butiken men annars så har de ett bra utbud. Kan starkt rekommendera butiken.
2018-12-03
Ville købe et Swarovski teleskop på Black Friday. Det var ikke muligt at bestille til Danmark på hjemmesiden, ringede til Götaplatsens Foto og 5 minutter efter havde de ændret det til, at man godt kunne bestille til Danmark. Gennemførte ordren og fik mit nye teleskop i løbet af ugen. Tak for hjælpen.
2018-11-04
h
heru060912user.total-reviews
Rekommenderas-superservice! Mycket kunnig och trevlig personal. Tyvärr blev det en miss i leveransen, men rättades till omgående. Fick dessutom ett rengörningskit som kompensation för dröjsmålet.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-04-11
snabb och smidig beställning, just fraktavgift
2018-01-14
k
kernieuser.total-reviews
Bra pris, OK fraktavgift, snabb leverans.
2017-12-30
m
mymojsuser.total-reviews
Detta är en butik med ytterst kunnig personal som både är trevlig och hjälpsam. Förvisso är det ingen lågpris butik, dvs man kan hitta produkter billigare på annat håll, dock har jag personligen inga problem med att betala en slant extra för att få den service och expertis de erbjuder. Rekommenderas!
2017-11-30
L
Ljunqanuser.total-reviews
Mycket hög servicenivå - tillmötesgående, flexibla och trevlig personal! Bra erbjudanden och ett självklart val i framtiden!
2017-07-17
Redigerades 2017-07-28
Trevlig personal, fina rabatterbjudanden och stor hjälpsamhet. Mycket bra utbud av varor, det mesta finns!
2017-07-16
d
davvegbguser.total-reviews
Vilken service! Valde mellan två modeller och säljaren va påläst om båda och kunde ge mig svar på de frågor jag hade och hjälpa mig göra ett val. Bra pris på kameran! Full pott om minneskortet inte varit så dyrt och öppet köp varit lite längre.
2017-06-28
Redigerades 2017-06-29
j
jorgenBlueuser.total-reviews
Bra service, alltid lägsta pris.
2017-06-17
Redigerades 2017-06-18
Bra leveransbesked och snabb leverans. Känns säkert att beställa från Götaplatsens Foto.
2017-02-08
S
Smultronizeruser.total-reviews
Ringde till de och fick hjälp med försändelsen av mitt paket. Hade blandat ihop dagarna för en födelsedag och insåg att paketet skulle komma försent. Annika var extremt tillmötesgående och trevlig och ordnade så att paketet gick iväg direkt och jag hade det dagen efter vilket löste allt för mig. Beställde en Panasonic G80. Här kommer jag handla fler gånger!
2017-01-29
o
optimizeuser.total-reviews
Har handlat 2 produkter från dem, båda i 10000 kr klassen. Har varit i kontakt med dem via både mail och telefon av olika anledningar, och har blivit trevligt bemött vid samtliga tillfällen. Nu senast kontaktade jag dem angående om det gick att tidigarelägga en faktura. Eftersom vi drabbats av tragedi i familjen ville jag röja undan så mycket jag hade liggande som möjligt. Bland annat betala fakturan, samt nyttja en fuji cashback. Fakturan kunde tyvärr inte tidigareläggas, vilket jag förstår. Däremot såg de till att förse mig med nödvändiga dokument för att lösa cashbacken. Mycket serviceminded måste jag säga! Jag drar dock av en stjärna för att de använder sig av collector bank till sina fakturor. Collector jobbar aktivt mot bedrägerier, vilket i sig är bra, men man gör det genom att begära att kunder skickar bild på ID via mail, vilket inte är säkert då colector inte på något sätt kan garantera att informationen inte hamnar på villovägar. Man fick heller inte censurera namnteckningen på ID-kortet. Som konsult inom informationssäkerhet tycker jag arbetsmetoden är värdelös då den rent av motsäger sitt syfte att hålla kunders identitet säkra. Kort sagt, Götaplatsens foto är kanon, collector inte likaså.
Götaplatsens Foto svarar:2017-02-02
Tack att du tog dig tid att ge ett omdöme. Vi tackar också för att du gjorde oss uppmärksam angående collectors alternativ att säkerställa identitet, vi har varit i kontakt med collector och kommer inom kort göra en uppdatering på vår hemsida om köpvillkor. Om Collector inte kunnat verifiera personuppgifter via ex. telefon eller mail så kan man antingen skicka id bild via mail eller kontakta kundservice hos collector som då verifierar via mobilt bankid.
Sida 1