Prisjakt

Jammerle

Medlem sen 2012-04-03
15
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Sudio Tolv Wireless In-ear
Full Star 1
3.6
(78)
429 kr
J
Jammerle
15 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

De här bland de värsta teknikköp som jag gjort. Jag har provat alla medföljande gummipluppar men de trillar ut lik förbaskat vid rörelse. På Inet såföreslog man att jag skulle beställa en produkt från utlandet (finns inte i Sverige hävdar de) för att få dem att sitta kvar. Obsevera att produkten betraktas som hygienprodukter som badkläder så de vägrade att låta köpet gå tillbaka. Köp den variant som hänger ner över örat (som äpplets) för de bör nog teoretiskt sitta bättre.

Sony WH-1000XM3 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4
(199)
2 659 kr
J
Jammerle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Har nu jämfört dessa i stor detalj med QC35II. Dessa har betydligt bättre ljud med Android. Här hör man detaljerna! Det gör man inte i Bose som fokuserar på mainstream musik ("populärmusik"). Det är dock endast knappt godkända då mickarna är totalt värdelösa (här är Bose extremt bra, så det går tekniskt att fixa detta). Jag bad en kompis ringa upp och han hörde knappt vad jag säga. Om ni kollar Youtube så finns det folk som har spelat in ljudkvalitet i olika miljöerna. Skillnaden mellan olika lurar var extremt tydlig.

Batavus Zonar E-go 2018 (Elcykel)
Full Star 1
2.5
(2)
J
Jammerle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Jag har gett cykeln 5 stjärnor. För mina behovl så skulle jag ge den 2 stjärnor men för andra så kan den vara värd 8 stjärnor. Man skall vara medveten att detta är en utpräglad stadscykel med sin stabila gång och snabba accelefration men den funkar inte så bra för förortspendling eftersom att klingan är 38-11. Med detta menas att man får paddla extremt mycket för att få upp cykeln över 25 km/h i nedfartsbacke eller lättcyklad plan yta (dvs den största klingan är ovanligt liten).

Elcykelvaruhuset
J
Jammerle
15 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Jag köpte en elcykel från Elcykelvaruhuset som jag testade hemma och då visade det sig att den inte passade mina behov. Då hade cykeln gått i ca 5 mil men den var helt utan skavanker. Det var absoult inga problem med att lämna tillbaka cykeln. En stor eloge till Elcykelvaruhuset för ett bra bemötande.

Microsoft Xbox One S 1TB (inkl. FIFA 17) 2016
Full Star 1
4.3
(6)
J
Jammerle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag köpte denna som blue-rayspelare i 4K och HDR och som sådan blev jag inte så imponerad. Dels var fläktarna alltför ljudligare och dels så märkte jag ingen större skillnad bildmässigt med min existerande blue-ray-spelare i mellanprissegmentet. Jag vet inte hur den är som spelkonsol då varken jag eller barnen är intresserade av detta. Men det visste jag om. Därför har jag lämnat tillbaka lådan.

SanDisk USB 3.0 Extreme 190MB/s 64GB
Full Star 1
4.2
(13)
J
Jammerle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Denna är just införskaffad. Det blir en 10 för överföringshastigheten. 60 GB gick på ca 5 minuter - Det bara rasslade igenom. Det blir dock en 1 för utseende, plastighet och design - Detta är helt bedrövligt. Dessutom är den helt öppen och oskyddad i USB-änden (inget lock) vilket jag inte var medveten om. Totalt en sjua skulle jag vilja ge.

ITsajten
Utmärkt
(390)
J
Jammerle
15 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Beställde Sandisk Extreme USB 64 GB. Beställningen funkade perfekt.

Olympus Tough TG-4
Full Star 1
4.3
(4)
J
Jammerle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag köpte denna kamera för att ha när jag snorklar i Galapagos. Den är kapabel att ta riktigt bra kort. Tyvärr är det så att det endast är typ 5-6 riktigt bra bilder av 1000. Det beror främst på att det är helt omöjligt att se på skärmen vad man tar under vatten och då var ändå vattnet ganska klart. Men behöver mao dels veta vad man gör och dels chansa att riktar kameran i rätt riktning. När det gäller film så hörs zoomen väldigt väl och den lider också av problemet med bildskärmen.

Sony SRS-X55
Full Star 1
4.5
(10)
J
Jammerle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Mkt bra o prisvärd

TP-Link M5350
Full Star 1
3
(2)
J
Jammerle
15 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Det var väldigt mycket bestyr att få denna att funka väl. Man skall gå in på TP-Links server occh göra flera inställningar i samband med registreringen. Dessa inställningar var inte helt uppenbara för mig. Nu funkar den dock tillfredställande. Dock så laddas batterier ur efter 1-2 dagar så den måste stå intill datorn och laddas hela tiden. Vidare så är USB-sladden oförskämt kort, ca 15 cm. Av dessa skäl kan jag inte ge ett högre betyg. Nu har jag haft den i en månad och sänker nu betyget efter mer erfarenhet av driften. När man sätter på datorn så får man alltid vänta ca 3 min för att TP-Link skall vakna till liv. Det spelar ingen roll om man re-settar den genom att trycka på knappen. Den är alltid morgontrött. Ett annat problem är vid ett fåtal tillfällen så verkar den inte vilja alls. Jag vet dock inte säkert om det beror på Operatören (Telia) eller om det beror på apparaten,