Prisjakt

Marrrs

Medlem sen 2012-02-23
8
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Cykloteket
OK
(85)
M
Marrrs
8 omdömen
Utmärkt21 dagar sedan

Bara bra upplevelse när jag köpte elcykel online. Hade problem med cykellåset som havererade efter mer än ett år, men fick all hjälp jag behövde via mail och fick välja ersättningsprodukt helt fritt.

Abus 770A SmartX 23cm
Full Star 1
1
(1)
2 027 kr
M
Marrrs
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
21 dagar sedan

Ett kraftigt utfört lås men stålet är mjukt och lätt att kapa med en billig batteridriven kap. Jag vet det för det visade sig att ABUS varken har koll på hårdvara eller applikationer när det kommer till den "smarta" delen av låset. Någon gång varannan månad tappade låset och appen kopplingen så jag fick göra om registreringen i appen. Det gäller alltså att ha kodkortet som ska scannas med sig hela tiden. Den enda fysiska knappen på låset är jättetrög, och efter lite över ett år slutade knappen fungera. Jag provade allt och ABUS/försäljaren gav mig rådet att kapa bort låset. Jag blev ersatt för låset men fick sköta borttagning av låset själv. Jag kan leva med lite quirks, men när man blir strandad och cykeln obrukbar inser man hur viktigt det är med ett pålitligt lås framför "smart" funktion.

OnePlus Watch 2 Radiant Steel
Full Star 1
5
(1)
3 899 kr
M
Marrrs
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
en månad sedan

Jag blev positivt överraskad efter att ha haft LG Watch R och Fossil Gen4 innan. Väldigt bra respons i UI:t och sensorernas värden verkar trovärdiga. Gillar stress och sömnspårningen. Bra app som på telefonen visar data på ett trevligt sätt. Klockan känns lätt på armen och märks inte när man sover. Batteritiden är bra och det räcker gott och väl att ladda medan man ändå är i duschen. Byggkvalitet i topp och armbandet är väldigt behagligt. Jag har inget emot att den inte tar eSim, jag tror det också hjälper batteritiden.

Inky
Utmärkt
(500+)
M
Marrrs
8 omdömen
DåligRedigerades 4 år sedan

Första försöket att betala med kort skickade mig till en fransk betalportal med ett fyrdubbelt belopp så jag avbröt betalningen... På andra försöket gick allt rätt med rätt belopp kvitterat med bankid. Märkligt, bugg eller försök till scam?

Hoover VHW 854ZD (Vit)
Full Star 1
3.7
(3)
M
Marrrs
8 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Konstiga och svårtydda knappar, program och display. Högljudd. Började flimra och blinka på displayen trots att den var avstängd. Garantireparation på det efter sju månader och innan maskinen var ett år brann den upp bortom reparation. Den rökfyllde hela lägenheten som blev obeboelig under flera veckor av sanering och renovering. Aldrig mer en Hoover.

Tretti
Bra
(500+)
M
Marrrs
8 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Tretti.se är bra när allt fungerar. När det inte fungerar märks det tydligt att de kapar kostnaderna på kundtjänst och garantier. Vår Tvätt/torkmaskin från Hoover brann upp bortom reparation. Den rökfyllde hela lägenheten som blev obeboelig under flera veckor av sanering och renovering. Maskinen var inte ens ett år gammal, men årsdagen passerade då trettis kundtjänst inte gick att nå. Då krävde Tretti att vi själva drev frågan mot tillverkaren. Detta var inget stort problem då Hoover alltid har två års garanti på sina produkter, vilket tretti alltså förnekade. När tillverkaren krediterat till Tretti satt de på pengarna ytterligare en månad innan de återbetalades till vårt konto. Det tog alltså över två månader och för oss som kunder att bli kompenserade av Tretti.se. Aldrig mer Tretti.se! Ärende 02B0B0A81C.

D-Link DWR-923
Full Star 1
2.2
(16)
M
Marrrs
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag har använt denna i några veckor. Den lider av ett designfel som sänker prestandan rejält. Detta kan lösas på två sätt: 1 - inaktivera routerns WIFI och dra en kabel till separat router, eller 2 (rekommenderas) - koppla till en extern 4G-antenn i stället för de två medföljande pinnarna. Jag skaffade en portabel Panorama 4G/3G/2G-antenn med dubbla SMA-kontakter och den lyfte hastigheten från 10-20 upp till 40-50 Mbit ned, när nätet inte är överbelastat förstås.