Prisjakt

hjärter kung

Medlem sen 2005-01-14
40
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Newgarden
Dålig
(39)
h
hjärter kung
40 omdömen
Usel7 månader sedan

Har beställt en grej där lagersaldo visar 2-7 dagar. Efter 2 veckor mejlar jag och frågar hur det går med min order men inget svar på en vecka. Väntar fortfarande.

Electrolux HOB750MF (Svart)
Full Star 1
4
(2)
5 394 kr
h
hjärter kung
40 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Gör det man kan förvänta sig av en häll idag. + Snabb, som induktion brukar vara + Skönt med separata reglage för varje zon + Timerfunktionen använder jag mer och mer + Prisvärd Några minus: - Om du har en normalstor stekpanna på stora zonen uppe till höger så kommer det inte att få plats något på mittenzonen. - Bridge funktionen (dvs när man kopplar ihop de två zonerna till vänster) kräver ett rejält stort avlångt kärl för att den ska komma till nytta. Man ska inte tro att det blir en stor rektangulära zon utan egentligen är det bara två runda zoner som man styr samtidigt - I och med att själva hällskivans kanter ligger ovanpå bänkskivan så letar det sig ganska lätt in smulor och dylikt mellan bänkskiva och hällens glasskiva. Kanske man ska dra en sträng silikon där.

Proffsmagasinet
Utmärkt
(500+)
h
hjärter kung
40 omdömen
OK2 år sedan

De var riktigt bra förut men nu kan leveranser dra ut länge på tiden utan att man får någon information alls om det. Jag har beställt härifrån många gånger, under flera års tid, men märkt en klar försämring det senaste året.

Stadium webbshop
Dålig
(433)
h
hjärter kung
40 omdömen
Dålig3 år sedan

Jag förstår inte hur det kan ta 5 dagar att packa en order. Det kanske hade varit ok för 15 år sedan men idag är iaf mina krav betydligt högre än så.

Mophie Dual Wireless Charging Pad
Full Star 1
2.5
(2)
549 kr
h
hjärter kung
40 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Känns gedigen men man kan aldrig lita på att den laddar färdigt. Det spelar ingen roll hur noga man lägger dit luren, den börjar laddas men det är ofta som den inte laddar färdigt.

Outnorth
Utmärkt
(500+)
h
hjärter kung
40 omdömen
BraRedigerades 4 år sedan

Outnorth är bra! Det fungerar som man kan förvänta sig av ett e-handelsföretag av idag. Enda anmärkningen är att man måste betala extra för att varorna ska skickas nästa dag, annars håller de på ordern några dagar innan det skickas. Trots att allt finns i lager. Jag förstår att det är ett sätt för dem att försöka tjäna lite extra pengar men det känns som att det finns för mycket konkurrens inom friluftsbutiker för att det ska vara acceptabelt. Jag har iallafall valt andra butiker flera gånger p.g.a. detta.

Braun ThermoScan 7 IRT 6520
Full Star 1
2.8
(23)
499 kr
h
hjärter kung
40 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Nja, inte helt nöjd! Måste man krångla till något så enkelt som en termometer? Så sjukt störande att den inte bara är att starta och sedan ta tempen, utan när man slagit på den körs någon animering innan man måste välja om det är spädbarn, barn eller vuxen som ska mätas. En massa onödiga knapptryckningar. Jag vet inte hur många gånger jag slagit på den, stuckit in den i örat på mina barn, som inte gillar det speciellt mycket, för att sedan inse att den inte gjort någon mätning för att jag inte valt spädbarn/barn/vuxen än. Enda skillnaden mellan spädbarn/barn/vuxen är vilka temperaturer som visar grönt/gult/rött. Jag menar, det är en termometer, hur komplicerat försöker man göra den. Det den ska göra är att visa TEMPERATUREN. En annan sak: de här plast skydden som man måste ha på. Om några år när denna termometer inte finns i sortimentet längre kommer det bli svårare och dyrare att få tag på dem. Jag hade hellre sett en spets som var lätt att rengöra. Men det är klart då hade de inte fått sälja sina små plastskydd. Sammanfattning: Den mäter tempen men skulle jag köpa en termomoter idag så skulle jag valt någon annan termometer.

GetCamping
Utmärkt
(99)
h
hjärter kung
40 omdömen
BraRedigerades 4 år sedan

Bara beställt en gång härifrån och då funkade det väldigt bra. Nedräknare för att få skeppat samma dag. De skickade på en gång, inte bara registrerade paketet hos posten som många andra företag gör. Jag har inte behövt skicka tillbaka eller reklamera något så därför kan jag inte uttala mig om det och inte ge full pott. Jag kommer beställa härifrån fler gånger!

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
h
hjärter kung
40 omdömen
OKRedigerades 4 år sedan

Butikssaldot på hemsidan stämmer inte med verkligheten, eller så var det bara en slapp expedit i Stockholm City-butiken som inte orkade kolla om min önskade vara fanns. För att skicka varor i retur ska en blankett med ditt kontonummer som du vill ha tillbaka pengarna fyllas i. Känns som ett antikt system. Jag fick ändå pengarna tillbaka på kortet ganska snabbt. Så de har väl inte orkat ändra blanketten än. XXL känns mer som en fysisk butik som insett att de måste börja sälja online, men de ligger långt efter de renodlade onlinebutikerna.

Osprey Shuttle 130
Full Star 1
3
(1)
h
hjärter kung
40 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Oändligt med plats men svårt att hålla ordning. Jag hade gärna sett lite mer fack av olika storlekar. Jag är hyfsat lång (~190 cm) och när jag drar denna väska efter mig finns det inte riktigt utrymmer för mig att ta så långa steg som jag normalt gör utan att väskan slår i mina fötter. Jag hade gärna sett ett lite längre draghandtag och gärna en lite böj på detta.