Prisjakt

hjärter kung

Medlem sen 2005-01-14
39
Bidrag
28
Hjälpsamröster
Stadium webbshop
Dålig
(411)
Dålig
5 månader sedan
Jag förstår inte hur det kan ta 5 dagar att packa en order. Det kanske hade varit ok för 15 år sedan men idag är iaf mina krav betydligt högre än så.
Mophie Dual Wireless Charging Pad
Full Star 1
2.5
(2)
549 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan
Känns gedigen men man kan aldrig lita på att den laddar färdigt. Det spelar ingen roll hur noga man lägger dit luren, den börjar laddas men det är ofta som den inte laddar färdigt.
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Bra
5 år sedan*
Outnorth är bra! Det fungerar som man kan förvänta sig av ett e-handelsföretag av idag. Enda anmärkningen är att man måste betala extra för att varorna ska skickas nästa dag, annars håller de på ordern några dagar innan det skickas. Trots att allt finns i lager. Jag förstår att det är ett sätt för dem att försöka tjäna lite extra pengar men det känns som att det finns för mycket konkurrens inom friluftsbutiker för att det ska vara acceptabelt. Jag har iallafall valt andra butiker flera gånger p.g.a. detta.
*Redigerades ett år sedan
Braun ThermoScan 7 IRT 6520
Full Star 1
3
(21)
424 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Nja, inte helt nöjd! Måste man krångla till något så enkelt som en termometer? Så sjukt störande att den inte bara är att starta och sedan ta tempen, utan när man slagit på den körs någon animering innan man måste välja om det är spädbarn, barn eller vuxen som ska mätas. En massa onödiga knapptryckningar. Jag vet inte hur många gånger jag slagit på den, stuckit in den i örat på mina barn, som inte gillar det speciellt mycket, för att sedan inse att den inte gjort någon mätning för att jag inte valt spädbarn/barn/vuxen än. Enda skillnaden mellan spädbarn/barn/vuxen är vilka temperaturer som visar grönt/gult/rött. Jag menar, det är en termometer, hur komplicerat försöker man göra den. Det den ska göra är att visa TEMPERATUREN. En annan sak: de här plast skydden som man måste ha på. Om några år när denna termometer inte finns i sortimentet längre kommer det bli svårare och dyrare att få tag på dem. Jag hade hellre sett en spets som var lätt att rengöra. Men det är klart då hade de inte fått sälja sina små plastskydd. Sammanfattning: Den mäter tempen men skulle jag köpa en termomoter idag så skulle jag valt någon annan termometer.
*Redigerades ett år sedan
GetCamping
Utmärkt
(83)
Bra
2 år sedan*
Bara beställt en gång härifrån och då funkade det väldigt bra. Nedräknare för att få skeppat samma dag. De skickade på en gång, inte bara registrerade paketet hos posten som många andra företag gör. Jag har inte behövt skicka tillbaka eller reklamera något så därför kan jag inte uttala mig om det och inte ge full pott. Jag kommer beställa härifrån fler gånger!
*Redigerades 2 år sedan
XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
OK
6 år sedan*
Butikssaldot på hemsidan stämmer inte med verkligheten, eller så var det bara en slapp expedit i Stockholm City-butiken som inte orkade kolla om min önskade vara fanns. För att skicka varor i retur ska en blankett med ditt kontonummer som du vill ha tillbaka pengarna fyllas i. Känns som ett antikt system. Jag fick ändå pengarna tillbaka på kortet ganska snabbt. Så de har väl inte orkat ändra blanketten än. XXL känns mer som en fysisk butik som insett att de måste börja sälja online, men de ligger långt efter de renodlade onlinebutikerna.
*Redigerades 2 år sedan
Osprey Shuttle 130
Full Star 1
2.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Oändligt med plats men svårt att hålla ordning. Jag hade gärna sett lite mer fack av olika storlekar. Jag är hyfsat lång (~190 cm) och när jag drar denna väska efter mig finns det inte riktigt utrymmer för mig att ta så långa steg som jag normalt gör utan att väskan slår i mina fötter. Jag hade gärna sett ett lite längre draghandtag och gärna en lite böj på detta.
Optimus Vega
Full Star 1
3.5
(2)
735 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Funkar bra men svårt att få den att stå upprätt utan en tung kastrull ovanpå. + Tar liten plats + Bra med gasreglaget vi gastuben. + Grytor står stabilt - Slangen är ganska styv så det kan vara lite svårt att få ställningen att stå rakt och stabilt innan man sätter en gryta eller liknande på den. - Vindskyddet är gjort av någon tjockare aluminiumfolie vilket gör att det känns lite som en engångsartikel.
*Redigerades 3 år sedan
Weber Spirit Original E-210
Full Star 1
2.5
(1)
5 999 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Grillen kommer i ett paket så du måste själv montera ihop den. Detta är värre än en Ikea-möbel så det tar sin lilla tid. Jag trodde att det saknades delar men det vara bara monteringsinstruktionen, som även innehöll moment för andra varianter, som lurade mig. Det märks att det är en av Webers billigare modeller då kvalitet och finish inte känns som det bästa. T.ex. känns hjulen lite rangliga. Den är helt OK och bättre än budgetgrillar men man blir inte imponerad av den (inte heller besviken). När man grillar märker man att brännarna är placerade som ett pi-tecken π. Dvs man får mest värme längst in på grillen. Jag känner att det kan vara lite svårt att få ordentlig stekyta på köttet när det inte är placerat längst in på gallret. Gjutjärnsgaller är trevligt men det är ganska grovt och de tvärgående balkarna sticker upp lite högre än övriga. Det gör att det kan vara lite svårt att få grillspaden under steken. Dessutom gör det grova gallret att det är svårt att grilla små saker så som halloumi och liknande. Varmhållningsgallret som följer med har jag tagit bort då jag inte använder det och är lite i vägen då det är ovanför den del av grillytan som man använder mest, dvs längst in på grillen. Annars är jag nöjd med grillen. Sidoborden är bra och det är lätt att få upp värme i grillen när locket är stängt. Jag har använt grillen i ca 3 år och hittills känns det som att man kan hitta likvärdiga grillar billigare. Men vi får se om man betalade extra för märket Weber eller om det visar sig, som en kollega till mig sa, att Webers brännare inte rostar sönder lika fort som billigare märken.
*Redigerades 3 år sedan
Haglöfs Skrå 27L
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Jag har haft denna rygga i ca 8 år och jag älskar den! Jag använder den varje dag när jag cyklar till jobbet, som handbagage när jag reser och så klart när jag åker skidor. Både för toppturer, offpist och lift. Den har allt (nästan) som jag önskar mig. - Rejäl öppning från toppen och ner på sidorna. - Öppning vid ryggen - Gott om små fack - Rymlig, dvs man kan verkligen utnyttja de 27 litrarna fullt ut. - Småfickor på midjeremmen - Funkar med vattenblåsa - Skidorna kan bäras både A-monterat och tvärs över ryggen. - Den sitter bra på mig - Rejält tyg och dragkjedjor. - Bra spännmöjlighet för midjeremmen - Ryggytan är grovt räfflad med ett ganska slätt tyg vilket gör att man inte blir alltför varm och det fastnar inte heller snö på ryggen. Det jag saknar är: - Bättre möjlighet att spänna fast hjälmen. Nu finns det en ögla där det är tänkta att sätta hakremmen men det gör att hjälmen hänger och slänger omkring. Men jag brukar använda kompressionsremmarna på sidan för att spänna fast hjälmen och det funkar väl ok. Men jag skulle ändå vela ha något nät eller bättre fäste för hjälmen. - (Inget snowboardfäste) Det finns tydligen snowboardfäste på de nyare modellerna - Spännet till midjeremmen är gjord av plast vilket gör att jag har trampat sönder det många gånger. Helt vanlig standarspänne så det är inga problem att hitta nya men nu mer använder jag en karbinhake som spänne istället. - Hade det funnits möjlighet till grenrem så hade den varit komplett för långfärdsskridoåkning också.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1