Newgarden
 • Riktig trädgårdsbutik för alla
 • Telefonsupport
 • Snabba leveranser
Utmärkt
en månad sedan

Snabb leverans, allt precis som beställt. Vid Swishbetalning kan status gärna uppdateras direkt, tog lite tid.

l
lordmauritz

2 omdömen

Dålig
2 månader sedan

Fick ingen orderbekräftelse och får inte svar på mail till kundtjänst. Ringt dem ett tiotal gånger vid olika tidpunkter och det är aldrig någon som svarar. Beställ aldrig något här.(mer info nedan) Edit: Letade upp nummer till vd:n online. Ringde honom och fick hjälp. Jag är fortfarande skeptisk, men det verkar som varorna packas. Uppdaterar med mer info. Edit2: Efter god kommunikation med vd så fick jag min order avbeställd. Jag skulle fortfarande inte rekommendera ett köp här men de verkar inte vara en bluff. Bara mycket dålig kundtjänst och bristande mailutskick.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
7 månader sedan

Beställde växtbelysning och fröer. Beställning och leverans motsvarade helt förväntan. Enda abret är möjligtvis fakturahanteringen där jag hade föredragit Klarna, Qliro eller motsvarande

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
10 månader sedan

Efter lämnat omdöme 21-10-18 tog representant för företaget kontakt med mig via SMS och förmedlade att orderbekräftelse etc. kunde ha hamnat i min skräppost. Vid kontroll fanns där info från företaget, tråkigt att detta inte kunde förmedlats tidigare. Vidare fick jag info om att kontakt med kundservice antingen via telefon eller mail hade kunnat reda ut vad som hänt. Trots både mail och åtskilliga försök per telefon fick jag aldrig något svar via dessa kanaler.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Beställde en vara för drygt en månad sedan, men har inte fått något. Skickat fyra mail, varav ett besvarats med "Det skall ha skickats, har vi rätt telefonnummer? ". Telefonnummer är rätt.. Hittar inget telefonnummer till företaget, och hemsidan ligger nu nere.

Newgarden svarar:2021-08-16
Hej Att sidan var temporärt nere beror på ett fel hos vår hostingleverantör. Telefonnummer står högst upp på sidan, eller i de mail som du fått av oss. Ang förseningen av din vara så hade vi fått information om att din vara skickats från leverantören direkt till dig. Tyvärr visar det sig att så inte är fallet. Vi jagar dem nu för att få en uppdatering. Mvh NewGarden
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Får ej beställda varor, får inte kontakt via mail eller telefon, chattfunktionen på hemsidan som anges i tidigare svar finns ej. Jag känner mig grundurad av en förtroendegivande hemsida och är arg på mig själv för att jag inte kollade upp bättre innan jag beställde och betalade.

Newgarden svarar:2021-08-16
Hej Vi svarar på telefon eller mail alla vardagar. Bara slå en signal till kundtjänst 0702 630 795 så hjälper de dig. /mvh NewGarden
Usel
ett år sedan

VARNING, Köp aldrig ngt här. Svarar inte på kundtjänst. Lyckades tillslut returnera en vara där jag senare blev debiterad 400 kr i returfrakt för en vara som kostade 1500 i inköp.

Newgarden svarar:2021-07-24
Hej Vi svarar på antingen mail, telefon eller via chat på vår sida. Där är bästa sättet att fåt tag i oss. I enlighet med våra köpvillkor så får köparen betala för ev outlösta paket. /mvh NewGarden Kundtjänst
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

VARNING! Jag har betalat för 8 fuktslangar och fick hem 3 st! Går inte få tag i kundtjänst på varken mejl eller telefon, kommer bara till telefonsvarare. Gör dog själv en tjänst och handla aldrig här! Kommer anmäla ärendet i hopp om att få tillbaka mina pengar!

Newgarden svarar:2021-07-24
Hej I ditt fall så hade DHL slarvat bort ett av de 2 kolli som vi skickade till dig. Men vad jag vet så har du fått alla slangarna så fort vi fått reda på att ett paket saknats, skickade vi en omgång nya till dig? Bästa sättet att kontakta oss är direkt på telefon eller mail. När något inte blivit rätt. Mvh NewGarden kundtjänst.

Betyg köpupplevelse

3.3Bra
4 omdömen

Om butiken

Newgarden

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPaySwishPayPalVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.newgarden.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: New Home Sverige AB

Organisationsnr: 556810-4615

Information hos allabolag.se