Prisjakt

Linus_92

Medlem sen 2011-11-30
21
Bidrag
9
Hjälpsamröster
NetOnNet
Bra
(500+)
Dålig
4 år sedan*
Väldigt seg support, väntade i nästan 1 månad för att få en ny hårtork som var trasig.
*Redigerades 4 år sedan
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Inget att klaga på, billigt och bra! Snabb leverans och gratis langare av krillolja! Fick även en liten lapp som var handskriven av en kvinna där det beskrevs hur jag skulle använda ett receptläkemedel, vilket var hyggligt!
*Redigerades 6 år sedan
H&M
Dålig
(35)
OK
6 år sedan*
Fungerar oftast bra med leveranser.. Men en gång när jag skickade efter en blå tröja så skickade dem en BH istället, riktigt konstigt. Kollade min bekräftelse och stod exakt det jag beställde, en blå tröja.. Kontaktade deras kundtjänst via mail och skickade bildbevis, dem sade att jag skulle skicka in den och sedan skulle det åtgärdas. Senare blev jag kontaktad av en kvinna därifrån som inte riktigt visste varför dem hade BHn där och sade jag beställt den men jag förklarade så gott jag kunde.. hon verkade lite tveksam på det hela men sa att hon satte in pengar.. har dock inte sett skymten av pengarna men jag hade ingen ork o krångla mer med det så det fick vara. Utöver det så går leveranserna bra så länge dem inte krånglar..
*Redigerades 6 år sedan
Gymkompaniet.se
Utmärkt
(21)
Utmärkt
6 år sedan*
Beställde skivstång och vikter men dem missade skicka med fjäderlås jag även beställde, kontaktade dem och det gick problemfritt, mycket nöjd! Kommer i fortsättningen att handla här.
*Redigerades 6 år sedan
Samsung UE42F5005
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Jag hade under antal dagar kollat runt på flera reviews, betyg och små berättelser från människors upplevelse angående deras tv. Jag kan inte säga något annat än att jag är nöjd med denna tv, bilden är jag mer än nöjd med, man kan se klara detaljer, om man höjer på bakgrundsljuset då tvn anpassar ljusstyrkan automatiska beroende på rummets exponering som jag fattat det så kan det bli en aning mörkt om man inte höjer det manuellt. Ljudet är bra och passar mig utmärkt, dunkar dock ingen music via tvn så har inte fått höra just det, men ljudet och musik på filmer jag kollat på är jag nöjd med. Har bara kopplat in laptopen och sett på filmer, inte kollat på några tv kanaler. Har bara haft tvn i snart 1 vecka, kan återkomma och redigera min kommentar när jag fått testat att spela på den och prova mig fram med tv kanaler då jag köpt en antenn sladd. Kan då säga att Gandalfs näsa i The Hobbit detaljer är spektakulär ;)
*Redigerades 8 år sedan
Apple iPad Cellular 16GB (3rd Generation)
Full Star 1
3.8
(12)
1 199 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Ja vad kan man säga, jag köpte denna för lite mindre än 1 år sedan. Den blev inte använd mycket alls kan jag säga, lite facebook och kolla runt på bilder och lite nyheter. Retina skärmen är ju enastående men själva iPaden tycker jag det finns väldigt lite att göra på. Har du en telefon som du kan surfa på 3g/4g på så skulle jag säga iPad är lite onödigt. Sålde den tillslut och kände en stor lättnad när jag sålde den. För den låg bara och skräpade
*Redigerades 9 år sedan
Logitech Z623
Full Star 1
4.3
(65)
1 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 år sedan*
Sitter och använder dessa just nu, bra för dig som inte känner för att strösa runt med surround högtalare. Basen är jag väldigt nöjd med även ljudet. Ett köp jag inte ångrar. 9/10.
*Redigerades 10 år sedan
Samsung S27A950D
Full Star 1
4.3
(44)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 år sedan*
Har haft detta skärm i snart 4 veckor. Kan inget annat säga att den fungerar väldigt bra. Bara man fått in rätt inställningar som man tycker passar själv så blir man nöjd. 3D funktionen är helt okej, förväntade mig lite mer. Skärmen är stor, stabil, klar bild. Om du funderar på denna är det ett smart val. Men som sagt, 3D funktionen är inte helt så det känns som att något hoppar ut ur skärmen. Vet inte hur jag ska förklara men, det funkar som sagt okej. 9/10.
*Redigerades 10 år sedan
SteelSeries 5Hv2
Full Star 1
3.4
(39)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Blir förvånad att många gett den dåligt betyg. Jag har haft min i snart över 6 månader vilket nästan är rekord för mig när det gäller headset för jag ligger i soffan och ser film och då pressas ena sidan mot kanten och i vanliga fall så ska headsetet vara sönder vid det här lagret. Men inte då, den levererar lika bra som när jag köpte den! Kan inget annat än att ge den bra betyg. Har dock aldrig använt mikrofonen för Laptopen jag sitter på har ej uttag för mic då den har inbygg mic. Så kan inte säga något om miccen. Mikrofonen har jag testat nu, får höra i skype att det hörs svagt. 7/10. Allt funkar finemang förutom micen som är ganska svag.
*Redigerades 10 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
OK
10 år sedan*
MINUS - Väldigt seg butik. Beställde ett packet, bad dom skicka allt utom 1 sak som inte fanns i lager. Det gick över 1 månad, jag skickade mail och fråga hur det gick dom sa att dom glömt skickat varan och är nu skickad. Den kom på posten för 2 dagar sedan, och denna vara har jag betalat för då jag hämtade ut första paketet. Och dom vill jag ska betala samma summa igen på denna vara som jag redan betalat för första gången. Och inte når man deras kundtjänst, ringt 4 gånger på 2 dagar ingen person svara ens! Väldigt, väldigt dålig kundtjänst. Fick 1 svar per dag och då skrev jag på morgonen. (1 vecka senare, idag så har jag hämtat paketet äntligen) Inte är det billigt där. Plus - Gott om varor. Overall: Webhallen har funnits länge, sedan 1999. Tycker dom börjar förlora gnistan. Kundtjänsten är inte mycket att hänga i granen. Jag ska hädanefter vända mig mot Inet.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 2