Prisjakt
DPJ Interiör
 • Prisgaranti
 • Snabb Leverans
 • Minst 5 års garanti
dr_blue
dr_blue

13 omdömen

Utmärkt
8 dagar sedan

Beställde en Herman Miller Aeron, skickades direkt på morgonen och var framme vid dörren med lastbil dagen efter!

Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan

Riktigt pajaser som rapporterar fel leveranstis och lagerstatus på hemsidan. Undvik.

Utmärkt
4 månader sedan

Beställde en ny stol med leveranstid 1-5 dagar. Två dagar efter beställningen levererade postnord till dörren. Hittade inget bättre pris på stolen heller så har egentligen inget att klaga på.

J
Jonny

12 omdömen

Usel
6 månader sedan

Fick ingen återkoppling på ett par mejl och var tvungen att ringa upp efter några veckor. Väldigt dåligt bemött på luren, osäkra och otydliga svar. Hörde även genom andra änden att dem läst mina mejl men inte gett svar. Ganska drygt. 🙄 Har handlat två gånger, båda gånger har leveransen varit sena med ca 4 veckor. Dem har dessutom alltid "kampanj" priser på sina produkter. Ställde en fråga till chattsupporten angående priset på en produkt och fick som svar: "Vi kommer inte att sänka produkten eftersom den redan är på kampanj och nedsatt med 2000 kr.". Tre veckor senare går produkten ned med ytterligare 2000 kr efter att jag köpt och fått hem den. Hörde av mig och frågade om någon slags kompensation var möjligt för falsk information, men blev nekad. Ångerrätten på 30 dagar gällde viss inte heller eftersom jag använt produkten.

Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan

Sämsta kundservicen och information om leverans jag upplevt. De skiter i att informera om att leveransen är försenad. Skyller på förseningar i flödet. Nör jag sedan ringer upp verkar det som att de inte ens lagt beställningen till sin leverantör 2 månader efter att jag beställde från dem. Avråder från att köpa från detta företag. Finns många bättre alternativ.

Anonym användare
Anonym användare
Usel
7 månader sedan

Skickade faktura till en adress som inte finns, so jag ej uppgett, till slut fick en granne ett brev från inkasso. DPJ vägrar ersätta mig för inkassokostnader. Dessutom skickade dem fel vara.

L
Ledc

17 omdömen

Bra
7 månader sedan

Beställde en HÅG Capisco Puls 8020 och den leverades snabbt anser jag. Beställdes under helg (lördag) fick leverans hem veckan efter på torsdag. Har inte haft med support att göra ännu så jag kan inte uttala mig om det. Änsålänge är jag nöjd.

Utmärkt
8 månader sedan

Mycket bra bemötande i deras chat på hemsidan. Jag frågade om jag kunde hämta upp skrivbordet i butik som jag ville beställa för att slippa fraktkostnaden och tiden det skulle ta att leverera skrivbordet, men blev då informerad att jag kunde hämta upp det på deras lager istället, vilket jag lika gärna kunde göra. Väl hemma trodde jag först att det skulle vara förborrade hål i bordsskivan för att kunna montera ihop bordet - men så var inte fallet. Detta medförde dock inga större svårigheter och jag ser ju fördelarna med att själv få avgöra hur man vill placera bordsbenen, så länge man bara lägger lite tid på att måtta upp ordentligt så det blir snyggt och symmetriskt. Har nu använt skrivbordet som var av premiummodellen i 3 månader och har verkligen ingenting att klaga på. Riktigt robust struktur - även när man har det i ståhöjd.

Betyg köpupplevelse

2.0OK
24 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(4)
(2)
(0)
(2)
(16)

Om butiken

DPJ Interiör

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.dpj.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: DPJ Svenska AB

Organisationsnr: 556512-9193

Information hos allabolag.se