Prisjakt

Linus_92

Medlem sen 2011-11-30
27
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Bose QuietComfort 35 II Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.9
(138)
L
Linus_92
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan

Haft dessa i snart över 4 år nu. Använder dem dagligen, på jobbet och på gym. De har varit med i vårt och torrt. Råkade duscha med dem en gång på fyllan, joggat i regnet, svettat ordentligt i dem. Tappats en del, slagit i saker. Ljudet slår de mesta hörlurar jag provat, testade nyligen de senaste från Sony XM5, men Bose slog dessa. Enda nackdelen är att mikrofonen inte är den bästa, den duger. Men overall så hänger dom kvar ännu. Laddar dem varje dag så kan nog inte uttala mig så mycket om batteriet, men håller väll i snitt i två dagar.

Sony WH-1000XM5 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.8
(31)
3 490 kr
L
Linus_92
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 månader sedan

Jag köpte dessa nyligen och här är min recension. De var helt okej i bekvämlighet, ljudet var bra men ANC kunde skumma lite fram och tillbaka tyckte jag. Jag tänkte att "det blir nog bra med touch-kontroller" då jag tidigare kommer från Bose med fysiska knappar. Men inte då, ogillade touch-kontrollerna skarpt. Sitter jag vid datorn och ska ha upp armarna och sträcka på mig eller håller i datorstolen så att armbågarna pekar framåt så fick jag feedback-ljud för att jag berört panelen, det blev irriterande tillslut. Jag fick ont någon cm under örat efter att ha haft mig på dem i 2-3 timmar, vilket inte hände med tidigare headset. Nej, jag returnerade dessa i den äggkartong de kom i. Får nog ta och testa Airpods max istället.

SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.6
(63)
1 499 kr
L
Linus_92
27 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Dålig ljudkvalité, sitter ej åtstramat så när jag rör mitt huvud till höger och vänster så ändras ljudet. Håller mig till mina Bose från 2017 som hade betydligt bättre ljud och kvalité. Lämnade tillbaka dessa.

Razer BlackWidow V3 Pro Green Switch (Nordisk)
Full Star 1
3
(1)
1 472 kr
L
Linus_92
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Köpte det nu under blackfriday för 1,1k. Jag gillade faktiskt inte tangentbordet, handleden låg inte skönt knapparna kändes inte bra för gaming. När man tryckte ned space när man behöver hoppa på spel och behöver spamma den så blev då sa man inte fick feedback på knapptrycket. Någonting som var bra dock var att den snabbt förstod att man spelade spel och relevanta knappar lystes upp baserat på det spelet. Men lämnade tillbaka det. Vet inte om det har med olika switchar att göra. Hade green switch i alla fall.

Elgiganten
Bra
(500+)
L
Linus_92
27 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Jag har länge handlat på den lokala Elgiganten, OLED-tv, mobil, datorskärm, tangentbord, trådlösa hörlurar osv. Men nyligen så köpte jag en mobiltelefon hos Elgiganten, Jag ska försöka fatta detta kort.. Mobilen håller inte vad den lovar, den har flertal buggar och ett välkänt fel som nyligen kommit ut som nyhet och prestandan är betydligt sämre än vad jag hade förväntat mig för den prisklassen. Den liksom laggar och fryser upp när man redigerar en film, detta sker konstant. Vilket är ganska skamligt om en telefon kostar 10k. Nu förstår jag deras policy, att bryter man tejpen på förpackningen så är det inga returer, detta handlar inte om någon retur för att telefonen var tråkig, men för att den inte presterade bra alls och var allmänt buggig. Jag kontaktade lokala butiken, telefonsupport och även google support. Men ingen hjälp. Jag kommer inte stödja Elgiganten något mer efter att varit en trogen kund i flera år. Jag rekommenderar alla att åtminstone köpa mobiltelefon hos Inet, där får man returnera även fast man brutit tejpen på förpackningen.

Apotea
Utmärkt
(500+)
L
Linus_92
27 omdömen
DåligRedigerades 2 år sedan

Jag tycker att apotea har varit allmänt bra. Men under flera månaders tid så har jag beställt hem läkemedel, då utan att berätta varför så har de skickat t ex 2 av 3 läkemedel, sedan har man fått en swish för den som de inte skickade. Ingen har sagt varför. Och på sistone så har de också ringt en till två signaler, sedan lagt på innan man hinner svara. Antagligen för att de ska kunna säga att de försökt ringt men att ingen svarade. Möjligen är arbetsbelastningen för stor? Kanske de behöver mer personal?

Jays a-Seven Wireless On-ear Headset
Full Star 1
3.5
(12)
L
Linus_92
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Skräp headset enligt mig. Har haft dem i två dagar, och ljudet konstant hackar, särskilt när jag går ut, då blir det flera gånger per minut. Som att bluetooth har en ytterst låg räckvidd, det blir även värre om jag lägger telefonen i min ficka. Håller jag telefonen PRECIS vid headsetet så är det hackfritt. Under min joggingtur hackade det nog ca 60-70 gånger om jag skulle estimera det. Har testat 2 olika telefoner, Samsung och Apple. Ingen defekt på mottagaren alltså. Ljudet var mycket sämre än förväntat också på headsetet, hörde många sa det skulle vara riktigt bra. Ett inear för 100kr var ganska bra liknelse förutom att det här kanske har lite bättre bas. Men ljudet overall var en 2/5. Jag har köpt ett headset förr från Wish, för 150kr som var längder bättre än det här. Riktigt skräp. Blir att köpa ett för ca 2k istället

Stadler Form Anton
Full Star 1
3
(1)
649 kr
L
Linus_92
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Ingen som har skrivit något omdöme, så jag börjar. Jag har haft den i snart en månad, den gör väl det den ska. Jag har sett med en mätare att luftfuktigheten ökar med denna på. Den läcker lite vatten, men det är om du låter behållaren sitta i medan den är av. Om du tittar på ovansidan på denna produkt, så är det två hål, det är där du tar tag i behållaren och lyfter ut den, längst under på denna behållare så är det en fjädermekanism av något slag, du kan trycka på den underifrån med fingret. På så vis tar sig vatten igenom botten till utblåset. Så det är väl inte 100%. Därav läckaget, antar jag. Den blåser dimman rakt uppåt och snett frammåt, så du kan förvänta dig att ovanpå denna luftfuktare kommer det att finnas fukt/vara blött. Det hade varit bättre om den sköt ut dimman rakt fram. Hade kanske satsat på en 2 in 1 apparat, som både har en fläkt/luftrenare och en luftfuktare, så den själv kan sprida detta mycket bättre. Dyrare, men säkert effektivare. Vill du bara ha någon liten billig luftfuktare, visst.. Den duger. Se till att spara kvitto, man får bara intrycket av att det är något som kommer att gå sönder så småningom.

Google Nest Mini 2nd Gen WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.1
(36)
490 kr
L
Linus_92
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Högtalaren fungerar som den ska. Inget problem med wifi, den kan spela med min nest (inte mini) samtidigt, och det fungerar problemfritt. Basen är obefintlig i denna dock, låter typ sämre än en iPhone. Men men, den fungerar. Hade rekommenderat vanliga nest om du är ute efter dugligt ljud, denna är mer för röstassistans, telefonsamtal, lite musik men inte för den kräsne.

Google Nest Audio WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.5
(41)
995 kr
L
Linus_92
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Jag har haft högtalaren i snart ett halvår. Den fungerar bra. Google appen kan vara lite oklar, men man hittar tillslut. Inget problem med wifi och högtalaren, jag har inte testat något emellan bluetooth. Jag är inte ljudnörd, men jag vill ha en duglig bas. Jag tycker att basen är bra och ljudet är bra balanserat. Inget att klaga på. Det finns säkert bättre högtalare för bättre pris, men jag gillar att köpa röstassistanstens officiella vara. Jag är nöjd.