Prisjakt

Linus_92

Medlem sen 2011-11-30
21
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Jays a-Seven Wireless
Full Star 1
3.5
(11)
519 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Skräp headset enligt mig. Har haft dem i två dagar, och ljudet konstant hackar, särskilt när jag går ut, då blir det flera gånger per minut. Som att bluetooth har en ytterst låg räckvidd, det blir även värre om jag lägger telefonen i min ficka. Håller jag telefonen PRECIS vid headsetet så är det hackfritt. Under min joggingtur hackade det nog ca 60-70 gånger om jag skulle estimera det. Har testat 2 olika telefoner, Samsung och Apple. Ingen defekt på mottagaren alltså. Ljudet var mycket sämre än förväntat också på headsetet, hörde många sa det skulle vara riktigt bra. Ett inear för 100kr var ganska bra liknelse förutom att det här kanske har lite bättre bas. Men ljudet overall var en 2/5. Jag har köpt ett headset förr från Wish, för 150kr som var längder bättre än det här. Riktigt skräp. Blir att köpa ett för ca 2k istället
*Redigerades en månad sedan
Stadler Form Anton
Full Star 1
2.8
(1)
762 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
en månad sedan*
Ingen som har skrivit något omdöme, så jag börjar. Jag har haft den i snart en månad, den gör väl det den ska. Jag har sett med en mätare att luftfuktigheten ökar med denna på. Den läcker lite vatten, men det är om du låter behållaren sitta i medan den är av. Om du tittar på ovansidan på denna produkt, så är det två hål, det är där du tar tag i behållaren och lyfter ut den, längst under på denna behållare så är det en fjädermekanism av något slag, du kan trycka på den underifrån med fingret. På så vis tar sig vatten igenom botten till utblåset. Så det är väl inte 100%. Därav läckaget, antar jag. Den blåser dimman rakt uppåt och snett frammåt, så du kan förvänta dig att ovanpå denna luftfuktare kommer det att finnas fukt/vara blött. Det hade varit bättre om den sköt ut dimman rakt fram. Hade kanske satsat på en 2 in 1 apparat, som både har en fläkt/luftrenare och en luftfuktare, så den själv kan sprida detta mycket bättre. Dyrare, men säkert effektivare. Vill du bara ha någon liten billig luftfuktare, visst.. Den duger. Se till att spara kvitto, man får bara intrycket av att det är något som kommer att gå sönder så småningom.
*Redigerades en månad sedan
Google Nest Mini (2nd Gen)
Full Star 1
3
(25)
249 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
en månad sedan
Högtalaren fungerar som den ska. Inget problem med wifi, den kan spela med min nest (inte mini) samtidigt, och det fungerar problemfritt. Basen är obefintlig i denna dock, låter typ sämre än en iPhone. Men men, den fungerar. Hade rekommenderat vanliga nest om du är ute efter dugligt ljud, denna är mer för röstassistans, telefonsamtal, lite musik men inte för den kräsne.
Google Nest Audio
Full Star 1
3.6
(26)
590 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
en månad sedan
Jag har haft högtalaren i snart ett halvår. Den fungerar bra. Google appen kan vara lite oklar, men man hittar tillslut. Inget problem med wifi och högtalaren, jag har inte testat något emellan bluetooth. Jag är inte ljudnörd, men jag vill ha en duglig bas. Jag tycker att basen är bra och ljudet är bra balanserat. Inget att klaga på. Det finns säkert bättre högtalare för bättre pris, men jag gillar att köpa röstassistanstens officiella vara. Jag är nöjd.
WD Elements Desktop 2.0 2TB
Full Star 1
4
(89)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Lite långsam att komma igång, men den har väldigt mycket utrymme för billig peng. Väldigt bra att lagra filmer, musik, bilder på tycker jag. EDIT: Dog efter knappt 2 år med massa bilder som jag aldrig kommer få se igen. Vilket skit
*Redigerades ett år sedan
DPJ Interiör
Dålig
(36)
Usel
ett år sedan
Hävdar att deras kontorsstol "More" kostade 6 225 innan mellandagsrea. Men man kan tydligt se på prisjakt att den i flera månader kostat 3 725. Så de verkar köra ett bluff påstående med denna prisförändring. Se själv https://www.dpj.se/ergonomiska-kontorsstolar/5573-more-kontorsstol.html https://www.prisjakt.nu/produkt.php?pu=5426468
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Bra kundtjänst, snabb leverans, lätt att returnera varor. Rekommenderar Inet till alla mina vänner.
*Redigerades ett år sedan
Logitech MX Master 3
Full Star 1
3.9
(28)
699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Har väl mestadels ägt möss med sladdar i mitt liv, men detta är nog den bästa jag haft. Haft i snart 4 år. Och batteritiden är långt, och den sviker mig aldrig.
Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme edt 50ml
Full Star 1
4.4
(17)
427 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Luktar gott men doften håller inte länge alls.
Samsung Galaxy S8 SM-G950F 64GB
Full Star 1
3.6
(102)
3 950 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Haft denna nu i tre veckor. Jag är nöjd med den kan jag säga! EDIT EFTER 1 ÅRS BRUK. (Titta längst ned) + Skärmen är mycket bra och stor + Den känns ändå inte för lång trots att den är längre än S6an jag hade + Passar bra i min ficka i alla fall, har fodral vilket är rekommenderat + Hörlursuttag + Att koppla in laddaren spelar ingen roll vilket holl man gör det åt, vilket är bekvämt! + Jag tycker faktiskt att positionen på fingeravtryckssensorn är bättre än där hemknappen var, när jag tar upp telefonen så håller jag redan fingret på baksidan och är smidigt att nå den. + Ansiktsigenkänning är mycket bra också, den hinner oftast öppna med den innan jag hinner lägga på fingret + Sköna hörlurar + Bra kamera + Snabb och fin! + Kalendern tycker jag är mycket bekvämare på denna än s6an jag hade + Att kanterna är edge gör det mycket lättare att komma runt om man ska flytta appar t ex, det tycker jag om! - Bixby knappen är ganska störande - Batteritiden är duglig - Den hade kunnat vara snabbare och ladda - Högtalarna kunde vart lite bättre, å andra sidan använder jag de inte så super mycket - Att bixby finns är telefonens största misstag. Jag hoppas de gör en uppdatering så man kan assigna knappen till annat, finns iofs 3rd party apps men de är lite buggiga Billig gentemot iPhone X :D Jag är nöjd med telefonen 8.5/10 ---- EDIT ------ Tja tja. Haft denna telefon i lite över 1 år nu. Jag tycker fortfarande det är en bra telefon, den har inte blivit nå jätte segare ännu. Min kompis har en S8 plus iofs och den är full med problem trots fabrikåterställning. Det enda problemet jag upplevt är skärmen är ömtålig. Lade den i passagerar säte på en nyckel (Lade inte ned den jätte hårt) men skärmen sprack. Efter dess har skärmen fortsätter spricka lite som ketchup effekt och tror edge skärmen är lite av ett misstag. Du bör ialf ha skydd till en edge mobil om du köper en.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1