Kategorier
Prisjakt

uffe421

Medlem sen 2011-11-17
10
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Yaxell Zen Santoku 16,5cm
3.8
(2)
1 090 kr
en månad sedan
Väldigt bra kniv, och dessutom riktigt vacker med det där särskilda mönstret på den övre halvan av bladet. Bra, vacker och ligger oerhört bra i handen, handtaget är lika välgjort och väldesignat som hela kniven. Ytterligt nöjd! (Dessutom vass som tusan "out of the box", men det kanske är naturligt för en ny kniv.)
Audio Pro A10
4
(7)
1 480 kr
4 månader sedan
Den låter väldigt bra, och är snygg och därmed lättplacerad. Däremot....eftersom den låter så bra köpte jag en till, för att ha dem i stereo i ett och samma rum. Bruksanvisningens instruktioner för hur man gör för att koppla ihop två st och få dem att fungera i stereo var minst sagt bristfälliga, till slut lyckades jag lista ut det genom att experimentera mig fram. Slutsats: bra och snygg produkt, med en bruksanvisning och app som inte är särskilt användarvänliga.
HiFi-Punkten
Utmärkt
(215)
Utmärkt
5 månader sedan
Jag instämmer med vad andra har skrivit tidigare: Hifi-punkten sätter en helt ny standard vad gäller kundbemötande. Jag kan inte nog rekommendera dem! Tyvärr finns här bara tio stjärnor att kryssa i, annars hade jag gett dem fler.
Sony Xperia XZ2 Compact Dual H8324
3.6
(24)
2 år sedan
En mycket, mycket bra telefon. Jag tror aldrig att jag har varit så här nöjd med en smartphone förut. Den är minst lika bra som övriga "spetsmodeller", men med den skillnaden att man bara behöver en hand för att använda den. Storleken gör också att den mycket lätt kan medföras i bröstfickan. Snabb, liten och allmänt sett jättebra.
Samsung Galaxy Buds SM-R170
3.9
(81)
930 kr
2 år sedan
Väldigt bra. Enkla att koppla ihop, oavsett om det är med Samsungs egna telefoner, eller med en annan Android-telefon. Bra ljudkvalitet, och de medföljande "vingarna" och öronplugg är enkla att byta, och gör att man kan hitta optimal passform. Rekommendera skarpt.
Telegrossen
Utmärkt
(248)
Utmärkt
2 år sedan
Oerhört snabb och bra leverans. Rekommenderas utan minsta tvivel!
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan*
Usch vad dåligt, riktiga bondfångarknep. I helgen (12-13/1) hittade jag en TV jag ville köpa hos Elgiganten under en pågående kampanj de hade. På hemsidan stod priset, och "Kampanjen varar till den 23/1". Igår, den 17/1, hade priset gått upp med 10 000 (tiotusen!), och kampanjen var borta. Eventuellt kan man ju fundera på om det hade stått något om "reservation för slutförsäljningar" eller så i annonsen, men för det första stod det inget sådant, för det andra angavs varan igår som "i lager i +16 varuhus" på Elgigantens hemsida, så den var alltså inte slutsåld.
*Redigerades 3 år sedan
Belkin Dual-Band Wireless Range Extender F9K1106AU
2.9
(6)
8 år sedan*
Superb pryl. Från det att jag packade upp den till att jag hade ett nätverk med jättebra täckning även på ovanvåningen tog bokstavligen talat mindre än en minut. Rekommenderas !
*Redigerades 8 år sedan
Onkyo TX-NR5010
4.1
(8)
8 år sedan*
En väldigt bra maskin, gediget byggd och med bra ljud och bild. Ändå måste jag tyvärr varna för att köpa den: den funkar nämligen inte ihop med Canal Digitals inspelningsbara satellitboxar p.g.a. problem med HDMI-gränssnittet. Att se på TV eller att titta på inspelat material är inga bekymmer, men överraskningen kommer när du försöker snabbspola inspelat material: då blir det helt svart i rutan ! Tydligen beror detta på synkproblem över HDMI-snittet. Eventuellt kanske problemet finns med alla inspelningsbara boxar, inte bara Canal Digitals ? Hur som helst, varning om du vill koppla den här maskinen till en inspelningsbar TV-box. Komplimanger till Hemmabiobutiken som utan knot tog tillbaka den.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1