Rochard

Medlem sen 2004-11-20
19
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Sony Pulse 3D Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.9
(16)
849 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Funktionellt är lurarna väldigt lämpade för gaming. Mikrofonen är riktigt bra, och det är en rejält bonus att det går att reglera game- och chatljud via lurarna. Lurarna väger inte särskilt mycket vilket gör att komforten är bra även under långa spelkvällar. Tyvärr är ljudet inget att skriva hem om. Det är tomt, burkigt och lågupplöst. För er som uppgraderar från ett par biliga snäckor eller "gaminghörlurar" under tusenlappen blir det ett lyft, men ni kan få så mycket mer från ett par dedikerade hörlurar för samma pris. Är ljudet prioriterat så rekommenderar jag att ni väljer bort dessa lurar och kör på handkontrollens inbyggda mikrofon istället.

Microsoft Store
Usel
2 år sedan

Listar digitala produkter som fysiska. Gör en egen kategori för digitalt.

Spel & Sånt
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

Hur bra som helst! Bra kommunikation och snabb leverans.

Fallout 76 (PS4)
Full Star 1
1.6
(10)
48 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Finns absolut ingen anledning att köpa detta trasiga spel, hur mycket du än tycker om övriga Fallout-spel.

Audio Technica ATH-M50X Over-ear
Full Star 1
4.3
(93)
1 290 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Du vet att du valt rätt lurar när du börjar lyssna och helt ljudbilden bara är där framför dig och alla försök att hitta felaktigheter får dig att framstå som ett pretto. Jag valde rätt lurar.

Fjällräven Vidda Pro Long Trousers (Herr)
Full Star 1
4.3
(5)
1 516 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Kan inte annat än att hålla med Crackerjack91! Vidda Pro är riktigt bra byxor med komfort, passform, funktion och hållbarhet. Priset fick mig att överväga ett billigare alternativ men när jag väl fick hem ett par så kändes de värda varenda öre. Regel nummer ett när du ska vara ute i naturen är att ALDRIG bära bomull. G1000 gjorde mig därför lite orolig då tyget innehåller 35% bomull. En längre promenad i spöregn visade dock att det inte fanns något att oroa sig för. Tyget leder bort fukt och torkar fort. För höst, vinter och tidig vår finns även möjligheten att vaxa byxorna. Då rinner vatten bort samma stund som det träffar tyget. Vandring? Ja, men kan bli lite varma på sommaren. Trekking? Ja, perfekta. Fritidsaktiviteter? Ja. Till vardags? Lite overkill men de är ju SÅ bekväma. Polarexpedition? Kanske blir lite kallt? Rymdäventyr? Okej, nu börjar det spåra ur... Fördelar: +Passform (Något högre bak än fram vilket gör att de sitter perfekt) +Hållbarhet (G1000 är slitstarkt och sömmarna är rejält sydda) +Funktion (Justerbar vid fotleden samt krok för att fästa vid skon, flera bra fickor för karta, yxa, kniv, kåsa, FireSteel osv, öppna knäskydd om en vill förstärka med pads) +Pris (Trots mina tidigare reservationer ser jag dem nu som prisvärda. Räkna med att ha byxorna i 10-15 år utan problem. Fjällräven är även unika på det sätt att de hjälper dig med lagning, vaxning etc.) Nackdelar: -Jag hade personligen gärna sett möjlighet till ventilation så att de var perfekta även på sommaren. Men det är en trekking-byxa som fyller precis den funktion den saluförs att fylla så inget sänkt betyg.

Dustin Home SE
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 7 år sedan

Efter fyra veckors väntan på ett returärende gällande en död processor får jag höra av någon spydig unge på supporten att jag ska ringa tillbaka om 2 dagar för de är inte intresserade av att hjälpa till för ens det gått 30 dagar efter att de mottagit varan. TRETTIO dagar innan de vill hjälpa till. Vad i hela fridens namn håller ni på med, Dustin? Har kontaktat kundombudspersonen, inget svar varken via e-post eller telefon. De skiter helt enkelt i ärendet. ARN är inkopplade och en anmälan är inskickad.

Hemmakväll
Usel
Redigerades 9 år sedan

Klottrar ner hela Prisjakt med lockpriser på spel som inte funnits i lager sen flera månader. Rensa upp!

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
OK
Redigerades 9 år sedan

Plus: +Priserna +Fri frakt +365 dagars öppet köp +Fri retur Minus: -Leveranstiderna (7+ dagar) -Hemsidan är så ofantligt usel -Bulkförsäljning så det är rejält bristande information om varorna