Prisjakt

Jaramide

Medlem sen 2011-05-30
9
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
J
Jaramide
9 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Bästa kundbemötandet jag någonsin fått från en butik. Enastående service och kommunikation. Varan jag hade beställt var slut och istället för att makulera ordern erbjöd de mig en bättre vara för samma pris. De skickade också ut kontinuerlig information om leveranstid och var mycket snabba på att svara när jag ställde en fråga.

Bikester
Utmärkt
(500+)
J
Jaramide
9 omdömen
Usel5 år sedan

Var precis med om riktigt dålig service från detta bolaget. Köpte en Elcykel från dem i Juni 2018. Cykeln fungerade bra fram tills slutet av September då cykeln slutade fungera och fick ett error meddelande på displayen. Kontaktade Bikester som först ville att jag skulle hitta en lokal verkstad för att kika på den. Kollade runt och konstaterade att ingen reputabel verkstad ville ta på sig cykeln då de inte kände till motorn. Kontaktade åter Bikester som då ville att jag skulle skicka in cykeln så de kunde titta på den. Skickade in cykeln i mitten av November och sen hörde jag inget från Bikester. De hörde aldrig av sig till mig på egen hand utan jag var alltid tvungen att själv söka information om vad som hände. Varje gång jag ringde dit fick jag reda på att de väntade på delar. Detta höll på tills idag (31/1-2019). Det har altså gått över två månader sen jag jag skickade in cykeln till dem (Enligt ARN så är upp till 3 veckor en rimlig tidsram vid denna typ av ärende). Vid samtal idag får jag reda på att de helt enkelt gett upp med att laga cykeln och tyvärr inget de kan göra åt det. De säger att de ska återbetala mig och när jag tycker det är ganska dåligt att jag fått vänta så länge så erbjuder de mig en rabattkupong på 10% vilket är förolämpande snålt när det regelbundet brukar dimpa ner 15% kuponger från dem i min epost. TL:DR Otroligt långsam service. Extremt dålig återkoppling vid service ärende. Efter väntan i över 2 månader ger de helt enkelt upp med ärendet. Erbjuder obefintlig kompensation trots att de tagit orimligt lång tid på sig och de ej kunde fullfölja sina åtaganden.

IKEA Trådfri Gateway E1526 Kit
Full Star 1
4
(2)
J
Jaramide
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Fungerar jättebra. Lite tråkigt att man inte kan ändra kallt till varmt ljus steglöst utan måste använda IKEAS förinställda lägen men väldigt trevligt och smidigt blir det i alla fall. Vill dock varna för dimmern. Den finns inte med i detta paketet men eftersom den inte finns som separat produkt på prisjakt så skriver jag här. Dimmern fungerar väldigt dåligt. Har testat två olika nu och de har båda samma problem oavsett vilken lampa jag använder dem till. Ljuset ändras väldigt hackigt och stänger man lampan med dimmern så poppar det på direkt igen eftersom magneten flyttar sig vid minsta lilla beröring.

Electrolux ESC7400
Full Star 1
4.7
(6)
1 172 kr
J
Jaramide
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fungerar perfekt. Underbart att bara sätta på den och sen slippa tänka på att passa upp matlagningen. Ger fantastiskt resultat med alla recept jag testat. Chili gryta, porchetta och pulled turkey blev allihopa jättegoda.

AOC Agon AG352UCG Gaming WQHD
Full Star 1
4.2
(5)
J
Jaramide
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Helt ok bildkvalité och färgerna efter kalibrering är bra. Jag lämnar dock tillbaka mitt exemplar eftersom den har extremt mycket clouding över ca 60-70% av skärmen.

Sony MDR-ZX550BN Wireless On-ear
Full Star 1
3
(2)
J
Jaramide
9 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

*uppdatering* Ljudnivån som var låg men lät ok i hemma miljö blev nästan omöjlig att höra ens med lågt buller i bakgrunden. Eftersom de är nästintill obrukbara i reella situationer så sänker jag kraftigt betyget. Ljudkvalitén är helt ok. Lite minus för att den högsta ljudnivån är ganska låg. Konstruktionen är plastig men godkänd. De är lätta vilket är ganska skönt men för oss som har ett större huvud sitter de ganska hårt, åt minstone till en början. NC funktionen är totalt värdelös. Jag förstår faktiskt inte varför Sony skulle lägga in en funktion i lurarna när den inte fungerar. Jag har använt en hel del olika NC lurar och jag förväntade mig inte att dessa skulle prestera i klass med Bose eller liknande men jag förväntade mig i alla fall att de skulle ta bort en del störande ljud. Jag testade dem med diverse white noise (lågfrekventa ljud, vilket är det NC lurar är bäst på att ta bort) och det enda som hände var att ljudet fick en högre frekvens. Summering. Klart godkända lurar om man bara vill ha ett par vettiga BT lurar som låter ok för inte allt för mycket pengar. Vill man ha lurar med NC funktion som fungerar så köp något annat.

AKG K490 NC On-ear
Full Star 1
3.9
(9)
J
Jaramide
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Först och främst så vill jag säga att dessa är väldigt bra lurar när man ser vad andra NC lurar kostar. De har bra ljudbild och är hyfsat bekväma att ha på sig även om de kan bli lite obekväma efter flera timmars använding. Beroende på vad man ska ha dem till så kan de vara det perfekta köpet. I extremt bullriga miljöer under långa perioder som t.ex långflygningar är de inte ett jättebra val då NC funktionen absolut tar bort en hel del av ljudet men inte så mycket som jag hade önskat. Jag har jämfört dem sida vid sida med Bose QuietComfort 3 och ljudkvalitén kändes väldigt lika för mig men NC var definitivt bättre på Bose lurarna. Utan att göra några faktiskta mätningar så känndes det som att Bose NC tog bort ett större omfång av frekvenser än AKG och det var väldigt markerad skillnad för komforten. Bose lurarna sitter dessutom något bekvämare på mig. Trycker inte lika mycket och är betydligt lättare. Dock så kostar dessa lurar hälften av Bose. Om man vill ha NC främst för t.ex buss eller tågresor där bullrigheten är medelhög och samtidigt ha bra ljud så är det dessa jag hade valt utan tvekan.