• Bikester

  (500+)

 • de
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 dagar sedan

Allt fungerade problemfritt. Köp, leverans och bra bemötande från kundtjänst.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
3 dagar sedan

Köp ALDRIG DÄCK från dem! De vet inte hur man packar däck för frakt, och däck kommer med en trasig kant. Sådana däck kan inte längre monteras på en cykel. Var försiktig!

Utmärkt
4 dagar sedan

Tycker bikester fungerar väldigt bra. Bra priser, stort sortiment och oftast snabb frakt. Aldrig några problem med returer heller.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
9 dagar sedan

Med Bikester är allt väloljat och rullar på bra, dessutom med en hög växel av snabba leveranser. En glädje att ha Bikster vid styret!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
11 dagar sedan

Bra utbud, bra priser, snabb orderhantering och bra kundservice. Jag har handlat här många gånger de senaste året och har inget att anmärka på.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
25 dagar sedan

Detta är en nätbutik och so en sådan är man helt beroende av att informationen och beskrivningen av produkterna är korrekt samt att den är relevant för köpbeslutet. Detta är inte alltid fallet. Jag köper i stort sett uteslutande cykeldelar och har ofta problem med att avgöra vilken produkt som bäst motsvarar mina behov. Eftersom det i regel finns ett antal versioner av samma reservdel så borde den faktabeskrivning av produkten vara utformad på ett liktydigt sätt avseende dimensioner, material och hur den kan passa in i olika cykelmodeller. Inser att problemen kan vara omfattande gällande detta, men ju närmare en lösning man kommer, påverkar sannolikt antalet returer. Det man borde kunna åtgärda direkt är bristfällig paketering av försändelser samt användningen av orimligt dimensionerad paket för skicka försändelser. Jag har tagit emot paket där 95% av volymen utgjorts av luft. Jag har även exempel på paket som innehållit en blandning av produkter där tyngre, oskyddade föremål krossat lättare dito och där små oförpackade föremål gått förlorade av att kartongen slagits sönder. Här ligger ansvaret huvudsakligen på företagets förpacknings- och distributionsavdelning. Jag är i övrigt mestadels väldigt nöjd med service och hantering av returer.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Suverän service vid reklamation:) Allt gick så smärtfritt och fort,bara positiva upplevelser

Usel
en månad sedan

Fruktansvärt bemötande! Köpte en cykel till dottern som började strula direkt vi fick hem den, efter att ha cyklat cirka 2-3 mil på den så fick vi ställa undan den och kontakta Bikester för att upprätta en reklamation. Här började problemen och påhoppen. Med ett arrogant och nonchalant bemötande från kundtjänst kommer det här företaget få förvänta sig oerhört mycket mer såna här dåliga omdömen. Cykeln började som sagt strula med växlar, bromsar, vobblande däck, frihjul m.m. När vi filmat och knäppt kort på allt och skickat in så får vi bara ett svar som lyder i korthet, "Det är er plikt att inspektera cykeln 50-100km eller 6 veckor efter köp". "här titta på dem här youtube-klippen så ser du att allt är normalt" När vi påvisar att vi rör oss i kretsar med elit-cyklister och dem berättar för mig att detta inte är normalt så får vi ett så vuxet svar av kundtjänsten: "Din cykelförsäljares kunskaper stämmer inte överens med den i övrigt samlade cykel community". Efter att ha lämnat cykeln hos en opartisk reparatör (som bikester har som samarbetspartner) Så visar det sig att VI HAR RÄTT, och har haft det från början! Veckor av tjafs och tok fram och tillbaka för att sen få veta att det inte alls skulle vara så här, ta åt Er av kritiken Bikester. Väntar med spänning på när ni ska svara här så som ni sitter och svarar kunderna på alla negativa omdömen där det VARJE gång är kunden som "gjort fel". Stor TACK till Olstam Cykel i Ludvika som reparerat dotterns cykel! (grymt bemötande och snabb service)

4.3Utmärkt
232 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Tyskland. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaPayPal
 • Avbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Internetstores Gmbh

Organisationsnr: 502072-0537