Prisjakt

Nazareth

Medlem sen 2011-03-07
18
Bidrag
9
HjÀlpsamröster
Proshop
UtmÀrkt
(500+)
N
Nazareth
18 omdömen
UtmÀrktRedigerades 7 mÄnader sedan

Ett kolli levererades med transportskador och skickades tillbaka med en rotationstid pÄ ca 3v vilket kÀnns för lÄngsamt. Kolli 2 anlÀnde undermÄligt packeterat vilket inte kÀnns sÀrkilt professionellt. KundtjÀnst Àr orienterat om hur artiklar leveraras ut och jag hoppas pÄ bÀttring. Trevligt bemötande vid mina kontakter med kundtjÀnst. Uppdaterar betyget efter ett flertal smidiga köp. VÀljer denna shop framför andra.

Elbutik
UtmÀrkt
(345)
N
Nazareth
18 omdömen
UtmÀrktett Är sedan

Deras sida Àr lite spartansk men de svarar snabbt pÄ frÄgor i chatten. Köpet gick smidigt och snabb.

Beredd
UtmÀrkt
(180)
N
Nazareth
18 omdömen
UtmÀrkt2 Är sedan

LÀtt att hitta det jag behövde. Betalning och hantering inkl. frakt enl. förvÀntan. Paketeringen var mycket bra! HÀrligt att se folk som tar sitt jobb pÄ allvar.

Husqvarna Automower 315
Full Star 1
4.6
(12)
21 875 kr
N
Nazareth
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 Ă„r sedan

Har haft min i 2 Är. Enkel installation som tog en dag i tid varav 90% bestod av att lÀgga ut sling- och guide-kabel. Efter ca 1 mÄnad gick ena hjulmotorn sönder. LÀmnade in pÄ garanti för motorbyte. FÄr dÄ information om konstruktionsfel i vÀxelhuset som sitter ihop med motorn. Efter ytterligare 2 veckors drift slutar klipparen fungera med samma fel som förut. Tog dÄ kontakt med husqvarna och fÄr dÄ information om att ytterligare en felaktig batch var i omlopp och givetvis hade jag fÄtt en motor ur den (kollade mot serienummer) Efter 2:a garanatibytet av motor sÄ har den fungerat felfritt. DÄ 315 var ganska ny nÀr jag köpte rÀknade jag nÀstan med nÄgon barnsjukdom och bortsett frÄn det Àr min upplevelse mycket positiv.

Logitech M570
Full Star 1
4.4
(27)
1 895 kr
N
Nazareth
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 Ă„r sedan

Har anvÀnt ett antal styrkulor genom Ären. För det mesta Logitech. M570 Àr den jag trivts bÀst med och till skillnad frÄn anvÀndaren smask sÄ Àr jag mycket nöjd med min M570. Den har aldrig krÄnglat, har bra rÀckvidd och Àr inte sÀrskilt störkÀnslig. Har haft min M570 i 3 Är nu och jag kommer inom kort köpa en till dÄ jag tycker denna Àr bÀst pÄ den mycket begrÀnsade marknaden för styrkulor. TrÄkigt att du verkar ha haft sÄdan otur, smask.

Transcend microSDHC Class 4 32GB
Full Star 1
1.3
(6)
206 kr
N
Nazareth
18 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 Ă„r sedan

Fungerade felfritt i 2 mÄnader och ikvÀll sÄ bara dog det. Ingen förvarning what so ever pÄ att nÄgonting var pÄ vÀg att ge sig. Det kommer nog ta ett tag innan jag förlitar min data till Transcend igen

Scandinavian Photo
UtmÀrkt
(500+)
N
Nazareth
18 omdömen
UtmÀrktRedigerades 10 Är sedan

ÖverskĂ„dlig sida med beskrivande text och videos till ett flertal varor. LĂ€tt att jag handlar hĂ€r igen.

Logitech Z523
Full Star 1
3.8
(49)
N
Nazareth
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 Ă„r sedan

Högtalarna köptes som en nödlösning att ha i badrummet tills jag fÄtt tummen ur och installerat de högtalarna som jag vill ha dÀr. Ljudet Àr allt annat Àn acceptabelt om man har audiofila drag (Nej. Ljudet testades inte i badrummet). Basen Àr oprecis och mullrig och mellan/diskant Àr passiv och distar lÀtt vid belastning. "LÄdorna" Àr otÀta och ger resonans, nÄgot som inte direkt hjÀlper till i ljudbeskrivandet. SÀtter acceptabel dÄ detta faktiskt Àr ett budget-system. Man fÄr vad man betalar för. Kör numera ARGON 7340A V2 (1798:-) och Àr tillfreds :-)