Prisjakt

maxxtro

Medlem sen 2004-08-16
36
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Decathlon
OK
(145)
m
maxxtro
36 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Bra priser. Leverans tog 6 dagar från beställning vilket är helt ok. Verkar som att det är bra med god framförhållning när beställningar görs från denna butik.

Conrad.se
OK
(500+)
m
maxxtro
36 omdömen
OK3 år sedan

Conrad håller en hyfsad prisbild, i alla fall på de varor jag har tittat på. Senast beställda vara skulle ha funnits i lager i överflöd. Angiven leveranstid var 3-5 dagar. Det tog dock 14 dagar innan jag till slut kunde hämta ut paketet hos paketombud. UPS tänker jag är ok men de är inte jättebra för leverans till privatperson utan mer för företag. Det går att handla från Conrad men beställ inte om det är viktigt med snabb leverans.

STIGA Sports
m
maxxtro
36 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Enkelt att köpa och betala. Snabb leverans.

Mister Spex
Bra
(500+)
m
maxxtro
36 omdömen
Utmärkt4 år sedan

1 leveransdag för kontaktlinser är oerhört imponerande.

Xiaomi Mi Box S 4K
Full Star 1
3.9
(78)
825 kr
m
maxxtro
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Är den första boxen jag ägt som bara fungerar. Inga specialprogram, inget hackande, sideload, meckande och tjafsande för att den ska bli bra. Den bara startar och gör det den ska. Tänker att det främst beror på att den har en ren Android TV installerad. Mycket bra för att streama YouTube, SVT eller liknande appar. Chromecast fungerar perfekt. Mycket prisvärt köp. Därmed inte sagt att allt är helt perfekt: -Android TV har de flesta populära appar för steaming. Men den saknar också mycket. -Xiamo boxen har också bara en USB kontakt så du behöver en USB splitter om du vill koppla in flera prylar. -Xiamo boxen stängs aldrig helt av utan ligger i sleep-mode. Om du vill använda en extern hårddisk så innebär det att den aldrig stängs av utan snurrar dygnet runt. Vill du te.x köra film med Kodi från extern hårddisk så behöver du stänga av / plugga ur hårddisken annars fortsätter den att jobba.

TecTake
OK
(23)
m
maxxtro
36 omdömen
Bra4 år sedan

Relativt snabb och gratis leverans. Saknades dock en del till varan jag beställde. Kontaktade dem och de skickade delen gratis och relativt snabbt.

DeLonghi ICM 17210
Full Star 1
4.5
(2)
1 758 kr
m
maxxtro
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Smakfull design på en kaffebryggare som också har en pour over funktion. Vattenbehållaren sitter ovanför kannan och det är på samma plats vattnet värms upp. Det gör att maskinen tar mindre plats. Ger ett pip ifrån sig när man startar den och tre pip när den har bryggt klart.

Adlibris
Dålig
(500+)
m
maxxtro
36 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Adlibris Go gör reklam i tunnelbanan med löfte om att leverera både chips och glass till mitt hem inom 60min men av någon anledning så kan inte Adlibris leverera böcker till mitt postombud på 3 veckor

Åhléns
Dålig
(119)
m
maxxtro
36 omdömen
Dålig6 år sedan

3 veckors leveranstid och inget svar från kundtjänsten.