Prisjakt

Nummerskivan

Medlem sen 2010-07-19
34
Bidrag
15
Hjälpsamröster
boozt.com
Utmärkt
(445)
N
Nummerskivan
34 omdömen
UselRedigerades 5 månader sedan

EDIT: Läs nedan. Jag har skickat efter kläder 5 gånger, 1-6 plagg varje gång. Allt utom dyr makeup och en kam har fått returneras p.g.a. att de inte anger mått. Blev blockad från att köpa efter att ha returnerat 5 pluttbeställningar? "Tillfälligt blockerad" sades det, men det är över ett år sedan jag senast beställde och det gick bra. Beställde i går, men var då blockad. Detta får man dock veta först när man har genomfört köpet, så jag lade många timmar i onödan på detta skräpföretag. Jag trodde att "fair use-regeln" var till för folk som missbrukade fria returer, inte för att blocka oss 184-centimetare som aldrig får veta mått på er sida och därför returnerar mycket. Ni kunde ju börja skriva ut måtten! Och ni kunde ju ta 50 kr i frakt och 50 kr i retur, så att man inte blir blockad bara för att man beställer varor med undermålig beskrivning. Ert töntsvar om vad fair use är, som ni skrev på en annan site betackar jag mig. Jag vet vad fair use är, och mina små inköp med åtföljande retur (enbart p.g.a. dålig produktinformation) bryter inte mot något som beskrivits om "brott mot fair use-reglerna". Jag har redan hunnit, och kommer att fortsätta, att berätta för så många jag kan om hur ni fungerar. **************** Anger sällan eller aldrig mått på kläder eller modeller. Senaste gångerna har jag skickat hela köpet i retur eftersom allt var för kort. Mycket dåligt när vi uppmanas att inte transportera så mycket. Vid förfrågan svarar Boozt bara att "då får man skicka tillbaka, det är gratis", men hur minskar man transporterna då? Dessutom ibland så dålig info att man kan få hem 3/4-byxor men tro att det var hellånga man beställde. BÖRJA ANGE MÅTT! Total längde, beninnerlängd, benYTTERlängd, ärmlängd (mätt korrekt) MÅSTE vara med.

IKEA
DÃ¥lig
(329)
N
Nummerskivan
34 omdömen
Uselett år sedan

Riktigt usel leveranstid, fast man betalar för dyr leverans. Ordern varken behandlad eller packad en vecka efter att den är lagd och betald. Tredje gången gillt, det verkar vara så här det fungerar med deras frakt, oavsett hemfrakt eller ombudsfrakt. Dålig kvalitet på det mesta.

Tinybuddy
Utmärkt
(210)
N
Nummerskivan
34 omdömen
Utmärktett år sedan

Jättebra företag. Bra priser och bra service. När en retur försvann hos posten - inget krångel, de tog spårnumret och ersatte mig inom någon timme. Svarar på frågor som de ska.

Logitech M590 Multi-Device Silent
Full Star 1
4.5
(13)
428 kr
N
Nummerskivan
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Bästa musen jag har haft! Fördelar: - Fantastiska klick. - Perfekt scrollhjul som är lätt, men inte scrollar hur som helst ändå. - Tillräckligt liten! Måtten syns när man köper så det kan inte vara ett minus för då köper man inte denna som är gjord för att vara liten. - Superlätt att skruva isär! En enda liten stjärnskruv i botten av förvaringsutrymmet för USB-kontakten - under batteriluckan. - Har allt det den lovar och som var det jag sökte (förutom att använda på flera enheter, det har jag inte behov av och har inte testat). Det som drar av en stjärna hittills är: - Kunde ha varit lättare i sidorörelserna med hjulet. Det är inte superhårt, men innan man vänjer sig är det lätt att ofrivilligt scrolla samtidigt som man vill tilta hjulet. - Kan gå isär när man tappar den i golvet. Dock så går denna SUPERLÄTT att öppna! Det sitter en stjärnskruv i hålet för USB-kontaktförvaringen under batteriluckan! Sök på Youtube om ni inte fattar. Fantastiskt att slippa förstöra glidtassarna för att ta isär den, men minus för att den så lätt går isär vid tapp.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
N
Nummerskivan
34 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Det här var riktigt uselt! Jag köpte en IPL som fyndvara. Enligt er sida så ska alla tillbehör skickas med, samt varan ha full funktion. När varan kom hem, fattades tillbehör och det stod ett helt annat fyndpris på kartongen (mycket lägre än jag betalade, eftersom ett tillbehör fattas, som det tydligt står). Inte alls ok. Vad som inte heller är ok är när företag pushar för att man ska lämna omdöme direkt efter köpet. Betala för marknads- och kundundersökningar, eller SLUTA förfölja en! Självklart får företaget lite bättre betyg också när folk ska ge betyg direkt efter ett köp, långt innan man vet vad man får och när. Börja förstå att andras tid också är värdefull. Kunder vill inte jagas för att lämna gratis omdömen!

Senetic
Utmärkt
(102)
N
Nummerskivan
34 omdömen
Usel5 år sedan

En sådan där butik som fifflar med Prisjakts system så att de hela tiden hamnar överst som billigaste butik. När de har satt lägsta pris och hamnat överst, så ändrar de genast igen. Tajmat, så att de ligger överst på Prisjakt så länge som möjligt. De är också medvetna om att alla vi som bevakar produkter får mail när priset sänks, och jag får flera mail per dag angående att detta företag har sänkt priset och är billigast. Fast det stämmer aldrig när man tittar i butiken.

Inky
Utmärkt
(500+)
N
Nummerskivan
34 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Svarar inte på mail och är helt omöjliga att få tag på när man försöker reklamera en trasig toner. Riktigt uselt. Jag förstår inte heller hur de kan få så högt betyg här, men de fiskar väl betyg genom butiken, innan folk blivit uppretade. Hur butiker hanterar reklamationer är viktigare än att kunder utan problem är nöjda.

Targus Lap Chill Mat
Full Star 1
3.2
(19)
299 kr
N
Nummerskivan
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Sladden gick sönder nästan direkt. Lämnade av olika anledningar inte tillbaka, utan senare klippte jag av och lagade sladden. Då gick den några dagar, sedan blev det glappkontakt i andra ändan av sladden. Kass. Jag har såklart inte dragit och slitit i sladden, utan det är helt klart tveksam kvalitet. Den har ändå ett starkt plus jämfört med andra, och det är att man kan ha den i knäet eller i sängen utan vidare. Undersidan är gjord för att stå var som helst, och man täpper inte till något intag eller får hårda grejer på sig. Jag har inte hittat en enda annan som passar att använda på det sättet. Så jag har kvar min fortfarande efter många år, utan ström, bara för att den så perfekt får upp datorn och ger fri luft under, utan att "inte passa att ha i knät".

Ellos
Bra
(500+)
N
Nummerskivan
34 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Vägrar ange längd och storlek på modellen, och anger heller inte relevanta mått på plaggen. Ibland får man veta beninnerlängd, men då grenen sitter olika på olika byxor, så kan samma person ha beninnerlängd som skiljer 15 cm mellan olika byxor som sitter perfekt. Ange modellens längd, visa om den bär högklackat, och gärna total längd på byxor (man ser ju på modellen varifrån man ska mäta). Tills dess: jag handlar hos några av konkurrenterna som har vett på att hinta om längdmåtten och i vissa fall t.o.m. har särskilda kollektioner för oss långa. Jag har även maila och efterfrågat mått, men man får nöja sig med gissningslekar. Och förväntas betala returfrakt. Anger ni inte längdmått, utan menar att man ska gå efter de midjemått m.m. som ni anger, så får ni ta returer som reklamationer när plaggen är för korta.