Zoo.se
 • Snabb hemleverans från 0 dagar
 • Fri frakt vid köp över 500:-
 • Zoo.se öppet 365 dagar om året
c
cmjohansson

7 omdömen

Utmärkt
en månad sedan

Det är väl som det är idag i samhället, brist på det mesta gäller att ha framförhållning. Inga som helst problem med leverans eller med frakt. Det som har varit är att transportören hade sönder en fodersäck men ersättning för trasig fodersäck kom dagen efter så ingen av hundarna blev utan mat.

e
ereg0002

3 omdömen

Dålig
en månad sedan

Att det ska ta upp emot en vecka för företaget att skicka ut varor från sitt lager är under all kritik. När jag mailade fick jag ett standardsvar: "Tack för ditt mail. Vi är glada att du hör av dig till oss. Detta är ett automatiskt svar och vi kommer att återkomma till dig personligen inom kort. Just nu är det extra stor efterfrågan och många beställningar på Zoo.se, därför är våra leveranstider ca. 1-4 dagar med risk för att det kan dröja lite längre då transportörerna har mycket att göra just nu då e-handeln generellt ökar i hela Sverige. Trots att detta är utanför vår kontroll gör vi allt för att snabba på den här processen och så fort din beställning är skickad eller finns redo att hämta i butik, får du en avisering per mail." Här skyller de på transportörer och att det är utanför deras kontroll, vilken bullshit då inget annat vettigt bolag har samma problem att få ut varor från sitt lager. Jag försökte även lägga till bonuscard på min order men det fungerade inte på deras hemsida... Riktigt uselt... Har varit i butik och där är det helt annorlunda med trevlig personal men jag kommer aldrig mer handla via deras internetbutik och det kommer ta emot att åka till den fysiska butiken numera.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
3 månader sedan

Sk-tföretag.. Har inte koll på sitt lagersaldo och vägrar byta ut min beställda hundsele mot en annan färg som de själv via mail uppger att de har på lager. Vill skicka övrigt i min order och så måste jag själv göra en ny order på sele i annan färg.. Nej tack. Jag beställer allt på ett kundvänligt företag..

m
mello

22 omdömen

Utmärkt
5 månader sedan

Fick varorna levererade snabbt och till dörren! Hamsterhjulet kunde man inte välja färg på men det spelar inte så stor roll i slutändan, den lille blev nöjd ändå!

M
MrBamse

2 omdömen

Dålig
9 månader sedan

Som tidigare skribent, mycket fuffens här och inte mycket till kundtjänst när saker levereras trasiga eller saknas helt.

Zoo.se svarar:2022-01-07
Hej, Tack för ditt omdöme. Tråkigt att du upplevt att du inte fått bra hjälp. Om en vara saknas eller kommer fram trasig efter en transport skickar vi en ny produkt alternativt återbetalar för varan om så önskas. Maila oss på [email protected] så hjälper vi dig självklart! Mvh Zoo.se Kundservice.
Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
9 månader sedan

Vilseledande eller osann information om lagervaror i butiken. Fick annullera ordern på grund av 2 v. leveranstid på en vara som butiken annonserar som "lagervara".

Zoo.se svarar:2021-12-29
Hej, Tack för din feedback! Självklart strävar vi efter att lagersaldot för butikerna ska stämma på vår hemsida. Vi tar till oss av det du beskriver och hoppas att du inte ska behöva uppleva det igen. Du får gärna meddela oss vilken produkt det gällde så kan vi se över detta ordentligt. God fortsättning och Gott Nytt År! / Zoo.se Kundservice
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Alltid jättebra priser och supersnabb fri leverans direkt till dörren!

Zoo.se svarar:2021-11-10
Hej, Tack för den fina feedbacken! Vi önskar dig en fin dag! Mvh Zoo.se Kundservice
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan
Via butik

Snabb leverans mycket nöjd med mina varor

Betyg köpupplevelse

2.4OK
7 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(2)
(0)
(0)
(4)

Om butiken

Zoo.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.zoo.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Hulthén Trading AB

Organisationsnr: 556376-3332

Information hos allabolag.se