Prisjakt

eldaria

Medlem sen 2010-05-02
10
Bidrag
4
Hjälpsamröster
I Love Going Shopping
Usel
(1)
Usel
ett år sedan
£95 för att skicka en liten Nätverks-Switch. Fullständigt galet.
Proshop
Utmärkt
(500+)
Bra
4 år sedan*
Blixtsnabb leverans. Men en Dellskärm som är köpt i en Svensk nätbutik i Maj, visar sig vara Tysksåld i Februari när man registrerar den hos Dell. Detta gör att supportsidorna blir på Tyska, och garantin kortare.
*Redigerades 4 år sedan
Power
Utmärkt
(500+)
Bra
4 år sedan*
Supersnabb leverans, fick tangentbordet nån dag efter jag beställt. Men tangentbordet kom i en låda som var så pass stor att de hade kunnat skicka 8 tangentbord i samma låda och ändå få plats med lite skyddskuddar. Det känns rätt onödigt att använda så stora förpackningar.
*Redigerades 4 år sedan
Litenleker.se
OK
(27)
Utmärkt
5 år sedan*
Snabb leverans, inte bara av den här butiken men även av Stompa distributören. De såg till att sängen kom fram innan midsommar. Topp betyg.
*Redigerades 5 år sedan
Ecco
Usel
(16)
Utmärkt
6 år sedan*
Blixtsnabb leverans. Lade beställningen Onsdag 09:30. Order på väg mail: Onsdag 17:02 SMS från posten, paket finns att hämta: Torsdag 15:06
*Redigerades 6 år sedan
Ecco Howell GTX 524554 (Herr)
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Bra och bekväma boots som ersatte mina gamla Ecco som jag haft i 10 år men som det blev "punktering" på efter att hälen slitits ner. Två saker som drar ner betyget, mina gamla hade en liten läderögla bak på skon som var smidig att använda när man skulle sätta i foten och inte hade ett skohorn, den saknas på den här modellen. Sen kan ibland flapparna som håller "tungan" på skon och som viks in mot foten skava och trycka mot foten. De kunde gärna valt ett tunnare material för flapparna eller en annan konstruktion där.
*Redigerades 6 år sedan
Bikester
Utmärkt
(500+)
Dålig
8 år sedan*
Jag beställde en BH Neo City el-cyke från Biketser. Jag lade min beställning Lördag förmiddag, runt 11:00, men är fullt medveten om att de inte behandlar min beställning förrän Måndag. På hemsidan under betalningsmöjligheter står det att man accepterar AMEX, smidigt tänkte jag och tryckte vidare, men när jag kom till biten var jag skulle fylla i kortet, ja då accepterade den bara Mastercard och VISA. Så jag fick göra om beställningen och välja Paypal där hade jag möjlighet att välja AMEX. Vad jag dock undrar över är, att inte förrän Måndag kväll 20:30, skickar de en e-post att de skickat ordern. Och formuleringen är lite konstig: "Din beställning xxx har lämnat vårt lager. Din beställning är därmed avslutad." Den är väl knappast avslutad förrän den är lämnad? I det brevet finns två tracking ID, och inget sker förrän Tisdag eftermiddag 13:30. Då står det på att de hämtat paketet, det andra ID't har fortfarande ingen status idag. Om man nu skriver att man skickar samma dag om man beställer Mån-Fre före kl. 16, ja då kan man ju tro att om jag beställer lördag så hamnar man först i kön att skickas ut Måndag. Att skicka ut, anser jag är samma sak som att posten/transporten plockar upp den från företaget. Inte att den står till nästa dag innan någon hämtar det. Tisdag 17:30 uppdateras statusen att paketet bekräftats att vara på släpet. Idag fredag morgon är det fortfarande samma status, ingenting har skett sedan dess. Jag ringde igår Torsdag, och de på telefonen att de inte kan se någonting förrän den lämnat Tyskland och kommit till Sverige. Det vill säga den har från Måndag till Torsdag inte ens kommit ut ifrån Tyskland, och ingen vet var min cykel är, förutom att den lastats på ett släp? På hemsidan står det att de skickar med DHL, UPS och BRING. Men min cykel har skickats med ett företag som heter Wincanton. Är man van att beställa på nätet så vet man att de tre företagen de nämner oftast ankommer inom några dagar oavsett var i världen man beställer från. Därför trodde jag helt säker att när en vara är på lager i Europa, och de säger att de skickar samma dag och jag lägger beställningen i helgen, ja då får man den inom samma vecka. Att det tar över en vecka för ett paket att gå från Tyskland till Sverige hör till de mer sällsynta. Denna veckan var jag dessutom hemma på semester och kunde ta emot paketet. Jag har beställt många gånger på nätet, och detta är nog en av de sämre butikerna. Att skylla på vikt och storlek på en cykel är heller inte rimligt. Jag har beställt både större och tyngre saker från Tyskland, bland annat barnvagnar och möbler, och de har kommit inom 3-5 dagar. Här har Bikester brustit i hanteringen, man skulle nästan tror att de väntar på att fylla upp trailern. Posten ringde strax efter lunch och sa att de fått paketet, men att de inte hinner köra ut idag, De kommer Måndag. Då jag gärna ville cykla i helgen åkte jag till Solna och hämtade den. Får nog överväga om jag handlar hos Bikester igen.
*Redigerades 8 år sedan
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Allt gick smidigt.
*Redigerades 9 år sedan
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Mycket smidig och snabb leverans
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1