3.8 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2018-09-09
  s
  sparq(4 omdömen)
  Smidig och gratis retur
  Sorterat efter datum
  Gamla omdömen

  Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

  2018-04-23
   V
   Viola-2(2 omdömen)
   Riktigt dålig upplevelse. Leveransen tog mer än 6 veckor. Då jag redan köpt ett par andra skor så skulle jag returnera. Den bifogade returfraktetiketten var felaktig. En ny etikett skickades som rek (varför?), vilket gjorde att jag var tvungen att gå personligen till ombud för att kvittera ut denna. Totalt orsakade hela detta köp 4 rundor till ombud och ett flertal samtal till kundtjänst, som inte återkom som de lovade. Gillar skorna, men handlar aldrig mer på deras e-handel.
   2018-03-13
    p
    pontusb(12 omdömen)
    All ecco jag köpt de senaste 10 åren har knappt hållt ihop ett par år. De har usla sulor. Slits ut på nolltid eller faller sönder av sig själv.
    2018-02-02
     n
     nickekallen(6 omdömen)
     Snabb leverans, bra returmöjligheter. Kontaktade mig reaktivt efter ett omdöme på trustpilot. Ordnade retur + ny returlapp. Hoppas returen går bra. Kvaliten på produkterna har sjunkit dock.
     2018-01-13
      M
      MatsSvensson(20 omdömen)
      Ecco är ett skämt nuförtiden. Usel kvalitet, men samma höga pris. Ett exempel: Har haft flera ex av den tidigare Track-modellen. Dom har alltid varit mycket bekväma. Nya "Track 6" ser likadan ut, men där slutar likheterna. * Stenhård sula. * Stelt läder. * Skavsår, (för första gången av ecco), *Tunga och klumpiga och klossiga, som att gå i ett par lådor. * Hala! (Ramlade i en trapp inomhus när dom var nya, och bröt armen. Noll grepp!) * Slits ner mycket snabbare, märkbart slitage efter en säsong, obrukbara efter 3. (Tidigare track har ibland hållit uppåt 10 år) Har även haft problem med den ökända ecco-rötan på flera skor. Dvs den trevliga finessen att sulan ruttnar och förvandlas till en röra av tjära och torvströ närmast över natten trots att skorna knappt är använda. Ecco är tyvärr ett lotteri nuförtiden. Chansa om du vill, men ha soppåsen redo.
      2017-07-13
       H
       Henrik1979(8 omdömen)
       Ecco skor är fantastiska skor. Snygga och grymt sköna. Men de bör köpas från en annan leverantör och inte från Eccos egna nätbutik.
       2017-01-16
        a
        aka2(3 omdömen)
        Snygga skor men tyvärr usel kvalitet. De två senaste skorna har spruckit i sulan efter < 1 års moderat användning (promenad till och från bussen..ca 1.2 km enkel promenad)
        2016-03-09
         e
         eldaria(9 omdömen)
         Blixtsnabb leverans. Lade beställningen Onsdag 09:30. Order på väg mail: Onsdag 17:02 SMS från posten, paket finns att hämta: Torsdag 15:06
         2016-02-12
          Lisa91(54 omdömen)
          Dom har nedsatta priser lite då och då men skorna finns aldrig! När man kollar hemsidan så finns skorna i lager men bara till ordinarie pris!? Bra skor men värdelös affär!
          2016-01-12
           Q
           QIT(73 omdömen)
           Toppen! Rätt produkt och hyfsat snabb levrarnas. Förstår inte varför folk klagar?
           2015-04-10
            S
            Sartic(7 omdömen)
            Köpte 2 par skor, billigaste paret 30% (kampanj). Var inte nöjd med utseendet på ett av paren, "gratis byte" stod det. Så jag klickade mig in på deras "Enkelt Byte"... men med enkelt menar de enkelt för dem själva. Man kan bara byte färg eller storlek på den modell man köpt. Man kan inte byta till en annan sko?! Det står om man läser att det är så, men det är grymt otydligt och luddigt. Nu måste jag skicka tillbaka det paret jag inte vill ha, betala returfrakt (fast jag ska ha ett annat par!), få pengarna återbetalda (inkl. 30%-rabatten), beställa nya (ligga ute med pengar tills återbetalningen) och betala fullpris, för att sen höra av mig genom mail för att få 30% på dom nya jag beställde, som dom återbetalar till mig efteråt. Vill dom överhuvudtaget ha kunder?
            2015-02-26
             k
             kibabb(2 omdömen)
             Helt värdelös leveranstid...
             2015-01-16
              p
              peterlad(12 omdömen)
              Kundtjänst hör inte av sig som utlovat om man vill ha kontakt med dem
              2014-01-31
               a
               abeck73(2 omdömen)
               Leveransen ifrån dem innehöll tom förpackning.
               2013-12-08
                T
                To55e(30 omdömen)
                Beställde två par skor som tyvärr inte passade. Lite trist för jag gillar eccos grejer. Returnerade varorna och väntade på att pengarna skulle komma tillbaka och det är nu det roliga börjar ... Fyra dagar efter returen kommer ett mail från Ecco att de har registrerat returen. Fyra dagar tyckte jag lät lite väl långt, men ok. Började läsa returvillkoren och där står det kan ta 10 dagar för den att behandla returen. EFTER returen registrerats så tar det upp till 3 dagar innan de ens sätter tillbaka pengarna varvid det tar ca 5-10 dagar innan pengarna finns på kontot. Så i praktiken så kan det betyda att du får vänta i upp till en månad innan du får pengarna. Hur i hela hvete kan det vara accepterat av Ecco att det är så segt. Man kan knappast skylla på Posten eller Bankerna som sköter sitt på 1-2 dagar vardera. Jag är inne på vecka 2 och känner mig inte hoppfull eftersom jag ännu inte får någon återbetalningsbekräftelse. Ecco skor kommer jag fortsätta köpa, men ALDRIG mer beställa från Eccos nätbutik! Helt sanslöst!
                Sida 1