Prisjakt

Thyg0d

Medlem sen 2009-09-15
19
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Apotek Hjärtat
OK
(500+)
T
Thyg0d
19 omdömen
Usel4 månader sedan

Det faktum att man har enormt olika priser (ibland 100%+) i butik jämfört med på nätet görs om möjligt ännu värre då man kan beställa på nätet och hämta några timmar senare. Samma vara som dom vill i butik vill ha över hundra kronor kostar helt magiskt 59:-. Det är alltså EXAKT samma vara enda skillnaden är att jag tar den själv ur hyllan och betalar på plats, på en gång.. Och då blir jag straffad med enormt påslag. Jag anser att detta är ett enormt utnyttjande av sjuka människor som behöver lindring fort. Och det är duktigt lågt, även för Ica.

Ariete 839
Full Star 1
3
(1)
T
Thyg0d
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Funktionen är helt okay och kvalitén är okay men jag hade gärna sett lite trögare vred för att få bättre känsla.. Det som drar ner betyget ordentligt är färgen.. Den sår relativt mörk grön ut på bilden.. Den är mint färgad så det var en stor besvikelse.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
T
Thyg0d
19 omdömen
Utmärktett år sedan

Smidigt och enkelt. Frakten tar lite längre tid eftersom det skeppas från Danmark. Det senare gör väl att jag misstänker att garantiärenden kan bli lite svårare men har aldrig behövt nyttja.

Whirlpool MWP 3391/SX (Silver)
Full Star 1
3
(4)
T
Thyg0d
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Som microbågsugn fungerar den bra och har både hög effekt och stort utrymme. Många program och tillbehör. Defrost funktionen är helt meningslös. Oavsett val så blir det antingen kokt eller isbit. Som ugn så lämnar den en hel del att önska. Det blir varmt men max 200 grader och det tar långt över 15 minuter men det ska vara så enligt Whirlpool så det gäller att planera väl! Föregångaren gick upp till 225 grader och gjorde så på 5-6 minuter. Nästa blir inbyggnadsmodell och med ett nytt kök.

Jabra Elite 65t Wireless In Ear
Full Star 1
3.9
(82)
T
Thyg0d
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Använt dessa i snart 10 månader, både löpning och styrka. Sitter helt okay när man vrider dom på plats. Ljudet är okay. Mikrofonerna är totalt kassa och fångar upp mer omkring en än ens röst så samtal är bara att glömma om du inte har det absolut dödstyst runt dig. Ear gels:n är av undermålig kvalité och håller inte alls, nya kostar 150:- för två stycken vilket är absolut hutlöst. Laddetui helt okay men känns som om det inte kommer hålla dåd det kräver en del kraft/handhavande att öppna. Genomhörning fungerar endast om appen är igång på telefonen, alltså inte om du springer med dom uppkopplade mot en klocka eller själva.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
T
Thyg0d
19 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Alltid nöjd med webhallen även om dom gärna kunde få ha prisgaranti eller iaf price matching.

Electrolux UltraOne EUO99TM
Full Star 1
4
(3)
T
Thyg0d
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Bra kvalitetskänsla, enormt bra sugförmåga. Munstycken kunde fungera bättre dock, Flow Motion munstycke suger sig fast i backen och det är en fight att flytta runt den. Produkttestaren på Electrolux var troligtvis bodybuilder eller nåt. AeroPro™ ParkettoPro Är väldigt basic och motsvarar ungefär vad som följer med en grovdammsugare, men fungerar iag. Men och det är är ett stort med för en sån dyr dammsugare, det följer inte med några muntycken för lister, möbler osv.. Dom får man köpa separat? Har väl aldrig varit med om denna snålhet. Det kan inte kosta mer än 20:- att tillverka dom när dom går att köpa på nätet för 180:-

Logitech Harmony Hub
Full Star 1
2.6
(10)
886 kr
T
Thyg0d
19 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Idén är bra men genomförandet och appen är ju helt tvärkass.. Ändra en inställning för custom knappar har dom dolt under 40 menyer och det är helt ologiskt. VARJE gång man öppnar appen tar det 10-15 sek att koppla upp och kolla firmware revision.. Varför måste min app kontrollera det i uppstartsfasen? Det kan hubben gör själv i bakgrunden och upplysa mig om mismatch när sådan finnes. Tvärkass programmering mao. Trots att min tv kan styras via både BT och WiFi så envisas dom med att styra den via IR och jag får mismatch mellan TV och digital box flera gånger i veckan så tvn är på och boxen av. Något som resten av familjen inte uppskattar. Inget stöd för Zwave är ju nästa puckade sak. Bara Philips Hue, Lifx lampor och några obskyra märken som Hunter Douglas och Qivicon Homebase. Som sagt var tanken är god men det lämnar extremt mycket att önska.

Jabra Freeway BT
Full Star 1
3.8
(11)
896 kr
T
Thyg0d
19 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fungerar utmärkt så länge man inte behöver använda FM delen, vilket troligtvis är 95% av anledningen att man köper denna. FM sändaren är så svag att den störs ut av minsta lilla radiosignal och man hör konstant brus och raspande i bilens högtalare även om man har ställt in frekvenser som är helt utan andra radiosignaler. Lyssna på musik är meningslöst, talad radio går det i 50% av fallen att höra vad som sägs, resten av tiden får man gissa. Pratar man i den inbyggda högtalaren så låter det okay och den andra parten hör en relativt väl. Slår man på FM delen så hör den andra parten bara delar av vad man säger. Bör tillägga att jag tidigare har haft en likadan produkt från en annan tillverkare utan dessa problem. Den här blir det retur på.