Prisjakt

sWerg0n

Medlem sen 2009-04-23
10
Bidrag
6
Hjälpsamröster
OBH Nordica 6162 Pure Comfort Ultra Sonic
Full Star 1
3
(4)
s
sWerg0n
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Rätt kass produktutformning, men den fyller sin funktion. FÅr upp luftfuktigheten okej, men sådär spridning på fukten. Fläkten låter mycket, och ultraljudsmembranet ger ett tinnituspip. Svår och omständig att rengöra, och man kommer dessutom inte åt att rengöra allt, vilket medför beläggningar på och runt fläkten, trots avkalkningsfilter. Lamporna i kontrollpanelen lyser jättestarkt och går inte att ha i sovrum om man inte täcker över med något. När vattnet tar slut piper den högt och envist 8 eller 10 gånger som man garanterat vaknar av.Under de två åren jag hade denna så började jag sova med öronpropp. Kastade den förra veckan på grund av att den som tidigare nämnt inte går att rengöra ordentligt, så trots tappra försök att avkalka "röret" i vilket det sitter en fläkt/impeller så har det byggs upp beläggningar som dels får fläkten att fungera dåligt (större motstånd, så motorn tjuter), men dels också ger den fuktade luften en dålig lukt. Inte värd en tusenlapp.Finns bättre. Har haft fyra ultraljudsluftfuktare, men kör nu med varmvattensluftfuktare. Funkar mycket bättre.

Honeywell HH950E
Full Star 1
5
(1)
s
sWerg0n
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Bästa luftfuktaren jag haft. Har tidigare haft bland annat Beurer LW 110 (gick sönder efter en månad och lät ganska mycket) och nu senast OBH Nordica 6162 (Lät ganska mycket, irriterande lampor i kontrollpanelen som lös väldigt starkt och som inte gick att stänga av, hög och envis signal vid slut på vatten, samt svår och omständig att rengöra). Denna är: * Tyst (typ som en lätt sjudande kastrull vatten vid låg inställning, och sjudande vid hög inställning). Ljudet kan upplevas lite som regnljud från utomhus, och är ganska behagligt, till skillnad från många ultraljudluftfuktare som dels har det där tinnituspipet och vinandet från fläktar. * Lätt att fylla på (stort lock) * Lätt att rengöra (man kan plocka isär den väldigt bra, och det är enkelt) * Diskret lampa i kontrollvredet som inte lyser upp på natten) * Diskret med varningen när det är slut på vatten (ett lågt, mjukt pip som inte väcker en) På låg inställning täcker den i kanske 12h, men får upp luftfuktigheten från ca 30 till 50-55 i min synnerligen välventilerade lägenhet. Mycket prisvärd och räcker gott och väl till en 25kvm lägenhet eller ett sovrum.

Fitnessbutiken
Dålig
(25)
s
sWerg0n
10 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Bra priser och bra sortiment. Har köpt från dem många gånger, utan strul. Rekommenderas.

Gymgrossisten
OK
(500+)
s
sWerg0n
10 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Bra priser, mycket bra sortiment, bra service och inget strul vid en retur jag gjorde. Har köpt från dem många gånger, utan problem. Rekommenderas.

Shopping4net
Utmärkt
(500+)
s
sWerg0n
10 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Brett sortiment, även några lite mer ovanliga prylar. Bra priser, snabb leverans.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
s
sWerg0n
10 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Lite smådyra, men mycket bra serivce, leveranstider, och mycket bra sortiment. Enda som drar ner dem är att de är lite dyra, men var jag företagare så skulle jag förmodligen huvudsakligen köpa från dom, pga servicen.

Inet
Utmärkt
(500+)
s
sWerg0n
10 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Snabb leverans, ok sortiment, helt ok priser.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
s
sWerg0n
10 omdömen
BraRedigerades 13 år sedan

Bra sortiment, snabb leverans. De är inte billigast, men i det billigare segmentet. Det enda jag kan klaga på är att de inte verkar ha Klarna Konto som betalalternativ. Det gör att jag håller mig från större inköp hos dom, eftersom jag inte vill ha flera betalplaner och avier. Har köpt demoex två gånger av dem, och de har varit i prima skick och prisavdraget har varit förträffligt. Rekommenderas.

MaxGaming
Utmärkt
(500+)
s
sWerg0n
10 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Köp 1: Mycket snabb leverans (dagen efter, beställde innan 15:00), mycket bra pris, helt krångelfritt. Väl paketerat; inga fraktskador. Precis som det ska vara. Köp 2: Precis samma som ovan. Tio stjärnor