• Fitnessbutiken

  • se
z
z0lid_

5 omdömen

Dålig
ett år sedan

Minus - Betydligt längre leveranstider än liknande butiker. Senast, då alla varor inte fanns i en och samma butik, så beställde jag liknande varor samtidigt från tre butiker. Leverans 1 och 2 hade hunnit levereras innan Fitnessbutiken skickat leveransen. - Du som kund står för returfrakt. - Lång svarstid på mail. - Lagersaldo stämmer ej. 2 av 3 varor fanns inte på lager trots att hemsidan visar att varorna ska finnas. Positivt + De har en bra hemsida med smidiga utcheckningsalternativ. Men det är svårt att hitta något mer positivt. Övrigt Jag har gjort misstaget att handla här två gånger då jag tänkte att första gången var en engångsföreteelse. Tyvärr var det precis lika dåligt andra gången.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Jag är nöjd med mina köp därifrån, har aldrig varit några problem allt har gått snabbt och smärtfritt

P
Peter

5 omdömen

Dålig
2 år sedan

Jag har tidigare handlar en hel del härifrån men kommer aldrig mer att göra det. Senast köpte jag ett par byxor samt en tröja, tröjan var för liten trots att storleken vanligtvis passar mig. När jag först tänker byta storlek ser jag att Fitnessbutiken tar en massa avgifter för att göra bytet. Jag blir irriterad och väljer att returnera varan. Då tar fitnessbutiken sammanlagt 90kr i frakt och avgifter. Och då har jag ändå varit en lojal kund och handlat för säkert 10-20 tusen genom tiderna. Den mest provocerande avgiften var 49kr i returavgift. Tvi! Fy fan för er era snikna jävlar. Btw, kom inte med en massa trams om dyra leveranser etc. Jag råkar arbeta inom retail branschen och vet vad ni har för ockerpåslag på alla kläder. Vidare vet jag också hur man prissätter plagg och hur kostnader distribueras på dem. Det här är bara sniket och riktigt jävla dålig stil. Hoppas ni går omkull. Ske se till att sänka ert betyg på andra sajter också.

Dålig
2 år sedan

Väldigt dåliga. Sega leveranser 2-4dagar är skitsnack. Väntat 1 månad nu. Otaliga mail men inget svar. Aldrig mer.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
3 år sedan

Ni tog bort min kommentar men skriver igen.. Trött på bluff reklam från Fitnessbutiken.. Rea varor kom på morgonen gick in direkt varan finns inte 😂😂😂. Skrev till supporten ni sa vissa färger bara är rea på.. Kollar igen den finns men ingen rea.. Skrev igen ni tog bort rea på den t-shirt.. Ni tog bort min kommentar här.. Kommer att fortsätta skriva.. Och slutar handla hos er.

S
StoffeB

30 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Bra pris på linnet jag handlade och fri frakt. Bra butik!

Puppet_Master
Puppet_Master

271 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Är en återkommande kund, mkt bra support och mkt trevliga på lagret när man träffat dem. Mkt nöjd med produkterna och all annan hjälp man får av dem.

Utmärkt
5 år sedan

Utmärkt, kan rekommendera då jag handlat flertal gånger och fungerat bra. Vid byte av storlek som är gratis och finns en förbetald lapp i paketet så har det också gått smidigt, tillmötesgående personal som hjälper till men något lång tid att byta. Själva leveransen gick blixtsnabbt med 1 dags leverans, bytet tog dock flera dagar. Mycket betalningsalternativ och känns väldigt modernt, funkar fint även mobilt. Ruggigt bra kampanjer med jämna mellanrum.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Fitnessbutiken i Väst AB

Organisationsnr: 556798-9123