Kategorier
Prisjakt

stabbe

Medlem sen 2004-02-09
187
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Bygghemma
Bra
(500+)
Usel
6 månader sedan
Bygghemma har ALLTID kampanj fastän priset inte är kampanj. De hävdar att så fort priser skiljer sig mot tillverkarens rekommenderade pris så är det kampanj. De sätter även slutdatum på sina kampanjer som de sedan sen bara förlänger. Deras så kallade kampanjpriser ligger oerhört sällan lägre än ordinariepriser hos andra försäljare. Riktigt jädra fulspel från deras sida och jag hoppas verkligen folk får upp ögonen för detta och slutar handla där.
Livekort.se
Bra
(500+)
Usel
ett år sedan
Shady företag, vägrar återbetalning när de själva skickat ut fel koder. Vilket uppenbarligen hänt många gånger bara i betygen nedan. Köp inget av detta företag!
Logitech G305
4.7
(34)
299 kr
ett år sedan
Billig och riktigt bra trådlös mus, fungerar ypperligt att spela med. Skulle kunna vara lite mer ergonomisk, men för detta priset finns inget att klaga på.
Samsung UE65NU8005
3.8
(5)
2 år sedan
Min TV knäppte konstant i plasten i bakstycket. Det lät precis som när plast expanderar av värmen men det slutade aldrig att låta. Har aldrig varit med om liknande men en googling visade att jag inte var ensam med problemet. Jag lämnade tillbaka min efter en månad då jag blev skogstokig. Annars tycker jag bilden vart bra och designen snygg men kunde inte behålla den. Enligt Samsung så va det heller inte ett problem utan något jag skulle leva med, aldrig mer Samsung.
Baresso
Bra
(500+)
OK
2 år sedan
Står att produkten ska kosta 117kr inklusive frakt, klickar vidare till hemsidan så kostar produkten 139kr inklusive frakt.
MaxGaming
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Köpte ny mus på rea, snabb leverans. Bra hemsida, tydlig och lättnavigerad.
Furniturebox
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan*
Detta måste vara en av nätets sämsta butiker.
*Redigerades 3 år sedan
Uret.se
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan*
Fuskar med priser på nästan alla varor de har. 60% rabatt hit och dit fast produkten har aldrig kostat det butiken påstår. Köp inget här, stöd inte skräpbutiker.
*Redigerades 3 år sedan
Google Chromecast (2nd Generation)
4
(143)
349 kr
3 år sedan*
Har inget att klaga på, fungerar precis som jag tänkt mig.
*Redigerades 3 år sedan
Power
Utmärkt
(500+)
Dålig
3 år sedan*
Betala 500kr eller vänta 1 vecka! extra på leverans. Nej tack det var riktigt uselt, blir bojkott tills det hittar en bättre modell.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1