rating.rate-n-text-version.md
Sorterat efter datum
2019-06-08
C
Cissi82user.total-reviews
Skickade först fel vara. Fick behålla varan, och de skickade omedelbart en ny hårinpackning, men denna hade de inte förseglat och innehållet hade åkt runt i hela paketet. Fick alltså endast ut en produkt som jag inte vill ha eller kommer använda, för pengarna. De var billigast från början men blev väldigt dyra när allt kom omkring. Kommer aldrig beställa därifrån igen.
2019-05-23
P
Piauser.total-reviews
Gjorde en beställning på en produkt 13/5 idag är det 23:e och inget levererat. Skrev till kundtjänst så idag blev orden skickad. Så man får se. Snabb leverans knappast👎🏼
2019-04-23
V
Viola-2user.total-reviews
Fick inte alla varor i min leverans, skulle ingå en necessär i köpet.Har mejlat kundtjänst flera gånger sen en månad tillbaka men fortfarande inget svar. Om de inte tänker komplettera leveransen med det som saknades kan de i varje fall svara på mejlet.
2019-04-17
c
coccozzuser.total-reviews
Beställde förmiddagen den 15/4 och valde att betala extra för expressleverans (leverans inom 1-2 arbetsdagar). Samtliga varor fanns i lager enligt information på hemsidan. Det är nu kväll den 17/4 och varorna har inte skickats från Ginos ännu. Syftet med att betala extra för expressleverans var att säkerställa leverans före påsk, men det verkar som bortkastade pengar med hänsyn till att Ginos inte verkar ha för avsikt att skicka sakerna från sitt lager någon gång i närtid. Ingen information från handlaren - jag har skickat mejl och hoppas på svar, men om det inte dyker upp någon väldigt förmildrande omständighet som förklarar vad som gått snett vill jag starkt avråda från att handla på Ginos och än mer från att betala extra för den helt värdelösa expressfrakten!
2019-04-17
S
Susanneuser.total-reviews
Lovar mkt håller tunnt😡. Best varor i fredag, lev skulle inom 5 arb.dgr. har inget hört från dem. Har precis mejlat en förfrågan. Hoppas på svar. ALDRIG MER GINOS.SE
2019-04-05
T
Torslanda45user.total-reviews
Har fortfarande inte fått min vara som jag beställde för 6 dagar sen. Snabba leveranser stämmer inte. Totalt värdelösa enligt min mening.
2019-03-20
j
jenniekarlson23user.total-reviews
Allt fungerade smidigt. Paketet kom inom utlovad tidsram med rätt produkter i paketet, till skillnad mot en viss konkurrent......
2019-03-12
m
monaolson11user.total-reviews
Varit trogen kund i många år, alltid bra service. Mänskliga fel kan hända alla någon gång, men då det hänt någon enstaka gång har det alltid skötts till min fördel! Rekommenderar starkt! Har aldrig haft problem med att nå kundtjänst eller få svar från ginos.se! Utmärkt!
2019-03-11
v
vasagustavuser.total-reviews
Jag väntade på leverans i nästan en månad och meddelade sen ginos kundtjänst att köpet skulle gå tillbaka. Hade då tre gånger kontaktat kundtjänst och även försökt ringa utan att få någotsomhelst livstecken från dom. Skrev ett negativt (uselt) omdöme på Prisjakt och vips kom ett meddelande från Ginos att nu kommer leveransen. Ingen ursäkt ingen förklaring och absolut ingen kompensation. Internethandel när det är som sämst. Aldrig mer ginos!
2019-03-04
j
jossan92user.total-reviews
0-10
2019-03-04
a
andreas-eovouchuser.total-reviews
Uselt!
2019-01-15
A
AnnaKarlssonuser.total-reviews
Allt funkar som det ska! Bra och hjälpsam personal, snabb leverans och bra utbud. Bra.
2019-01-02
B
BubbanLarsson2user.total-reviews
Tack för super produkter till super priser, min nyårsfrisyr höll hela dagen och natten lång! Gott nytt år!
Sida 1