Tennisshopen
 • Fri frakt över 499 kr
 • Lägsta prisgaranti
 • Butik sen 1976
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Värdelös leverens...

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
4 månader sedan

Tyvärr måste jag ge min tidigare favoritbutik ett dåligt betyg. Två gånger har jag köpt i deras e-handels butik, valt att hämta i butik och fått en kvittens. När jag sedan skall hämta varan fysiskt i butik får jag meddelandet att varan är slut. Vägtullsavgift, bensinpengar och lämna butik med svansen mellan benen, och inte ens ett bollrör i kompensation för kostnaderna och besväret. Synd!

Tennisshopen svarar:2022-04-20
Jag får börja med om att be om ursäkt för att du drabbas. Det skall givetvis inte vara så då vi värnar om det viktigaste, vår kunder! Jag hade inte huvudet på skaft när vi pratades vid då vi är mitt uppe i en renovering av flytt av butik och allt vad det innebär så va jag lite stressad. Nu har du fått erbjudande av kompensation via sms i alla fall:) Vänliga hälsningar Björn Tennisshopen
p
pebro

30 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan

Väldigt nöjd med mitt köp av padelskor. De hjälpte mig dessutom med att byta värdekod i efterhand till en med högre rabatt trots att köpet var genomfört och skorna var skickade. Jag kommer att handla fler gånger från denna butik. Två tummar upp!

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
7 månader sedan

Beställde ett st STIGA padelracket, efter några dagar ramlade det ner till ombudet, åkte ner och hämtade racket i förpackningen och kom hem och öppnade paketet där racketen låg. Jag plockade ur Padelracketen och hann tyvärr "skala" av plastremsan som oftast håller handtag och rem på plats, efter det upptäckte jag att det var ju inte riktig detta racket jag hade tänkt mig , racketen jag sett framför mig var ett med "ruggad" slagyta men inte detta. Sagt och gjort packade jag ner Padelracket tillbaka i Original emballaget och skickade det i retur medföljande en lapp där jag beskrev vad som blev galet, Döm om min förvåning till detta svar: "näää du jag har ju brutit Orginal emballaget från handtaget" och då var det Nej Nej Nej, detta tar vi inte tillbaka i retur då det anses som begagnat ???. Vad är detta för fasoner, det skrivs så fina ord om kundbemötande till 100% , men när man gör minsta misstag vill de inte veta av något krångel. Det var min Första och Sista affär med detta företag kan jag till lägga..

Fromage
Fromage

71 omdömen

Utmärkt
8 månader sedan

Aldrig handlat tidigare men gör ett första köp nu. Enkel betalning med många val, hoppas frakten går fort med. Uppdatering. Gjorde en retur och det gick mycket smidigt.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
9 månader sedan

Köpt presentkort via Tennisshopens hemsida. Smidigt och snabbt. Ringde sen för att kolla upp en detalj. Kom fram direkt i telefon och fick ett fint bemötande och svar på min fråga. Rekommenderar verkligen den här butiken!

a
anderstu

1 omdöme

Utmärkt
9 månader sedan

Bra priser och bra service. Har varit mycket nöjd med varje köp.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan
Via butik

Något lång leveranstid (1,5v), men i övrigt var allt bra

Betyg köpupplevelse

3.4Bra
7 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(4)
(0)
(0)
(2)
(1)

Om butiken

Tennisshopen

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaPayPalAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

tennisshopen.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Tennisshopen Scandinavia AB

Organisationsnr: 556698-4893

Information hos allabolag.se