Kategorier
Prisjakt
Hemtex
  • Fri Leverans Över 600 SEK
  • Leveranstid 1-2 Dagar
  • Säkra Betalningar
_IlIIlIJ

13 omdömen

Bra
en månad sedan
Köpte ullpläd på rea. Hade packats och var redo för hämtning inom några timmar. Jag tyckte att nyansen var något mörkare än på bilderna på nätet med är nöjd ändå. Inget att klaga på. + Kortbetalning finnes. + Snabb leverans. - Färgen på bilderna stämde inte.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
- Extremt krånglig returhantering - Otrevlig personal i både Varberg och Malmö Mobila butikerna.
maximm
maximm

234 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Har beställt här många gånger, senast 3 gånger nu under januarirean. Snabb och korrekt leverans, bra info om hur det går. Excellent kundtjänst som är enkel att få tag på via telefon och en hyfsat bra hemsida. Enkelt att reklamera eller returnera i butik. Ett toppenbolag i mina ögon!
M
Malin

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Skickas inte till utlovat utlämningsställe, utan avlastningsplats långt bort i stan😖 Dom ser själva att det är fel men kan inte ändra på leveransen! Så otroligt dåligt, klart dom kunnat om viljan funnits! Köp inte från webbutiken, helt meningslöst. Kan välja på att låta gå i retur eller åka och hämta själv🤷🏻‍♀️
Mysticum
Mysticum

67 omdömen

Usel
ett år sedan
När man inte svara på mail över huvud taget känns det ju inte särskilt förtroendeingivande. Otydlig information på hemsidan emellanåt och oklarheter som gör att man inte vill handla där.
X
XiMA4

2 omdömen

Usel
ett år sedan
I början av juli köpte jag en gardinstång med stor rabatt på Hemtex via Internet. Leveransen tog lång tid och när jag äntligen fick gardinstången visade det sig att den var skadad. Jag gick till närmaste butik och de sa till mig att de skulle lösa problemet. Men några veckor senare visade det sig att en sådan gardinstångsmodell inte längre finns där. De returnerade pengarna till mig och erbjöd en annan modell med samma rabatt som jag köpte tidigare. Detta var dock inte sant. Igår gick jag till butiken igen och det visade sig att jag kan beställa en ny gardinstång, men utan rabatt. Mycket ledsen för tiden.
S
Sthlm84

20 omdömen

Usel
ett år sedan
Det tog över en månad att få leveransen (beställde till butik). Varan (en gardinskena från Kirsch) visade sig dessutom vara begagnad. Originaleimbalaget var brutet, ena sidkåpan saknades och skenan var repad. Känns som en hygienfaktor att det man säljer inte är andra kunders returer/reklamationer och att man i vart fall kollar att de är hela och kompletta.
S
Spleak

3 omdömen

Usel
3 år sedan
Har inte varor i lager trots att de går att beställa. Meddelar detta flera dagar efter beställningen skett, och är allmänt opersonliga i sin kommunikation. Kanske bättre i de fysiska butikerna, men skulle inte rekommendera att köpa online härifrån.
Betyg köpupplevelse
2.5OK
2 omdömen

Om butiken

Hemtex

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.hemtex.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Hemtex Aktiebolag

Organisationsnr: 556132-7056

Information hos allabolag.se