Prisjakt

sluggis

Medlem sen 2009-01-08
5
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Dyson
OK
(29)
s
sluggis
5 omdömen
Usel2 år sedan

Fina produkter, men den absolut värsta kundtjänsten jag någonsin haft att göra med. Det är en kundtjänst som är belägen utomlands som använder google translate. Varje meddelande man får från dem är en ny person och tar ditt ärende längre än en dag börjar allt om igen. Ringer man hamnar man också utomlands. De har 0 vilja att rätta till fel. Kommer aldrig i mitt liv handla ifrån dem igen.

Skruvat.se
OK
(500+)
s
sluggis
5 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Lång leverans som senare visa sig kommit tillbaka till dem med utebliven information till mig. Formodligen teknikstrul, men dåligt hur som när bilen är stående.

HiFi Klubben
Utmärkt
(500+)
s
sluggis
5 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Säljer returnerade produkter som nya. Säljaren garanterar helt ny produkt, när jag öppnar kartonen finns där en lapp som berättar att det är ett returex... Tydligt använd av någon annan. Löste sig, men dåligt oavsett.

JD Sports
Dålig
(115)
s
sluggis
5 omdömen
Usel5 år sedan

Jag hoppas prisjakt tar tag i detta prisfuskande. Porta dessa företag från dagensdeal. Allt som kommer upp finns ju inte..

Eventyrsport
Bra
(39)
s
sluggis
5 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Var skeptiskt till att handla här pga all kritik här, men blev positivt överraskad. Snabb support och snabb leverans. Jag är nöjd.