Prisjakt

juanlasergun

Medlem sen 2008-12-02
30
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Audio Pro G10 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2.4
(5)
1 490 kr
j
juanlasergun
30 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Väcker oss mitt i natten och meddelar att mikrofonen är avstängd. Helt otroligt att de inte fixar den buggen. Alldeles för starkt sken från Led-lamporna, som inte verkar gå att dämpa eller stänga av, när mikrofonen är avstängd, sambon klagar på att den inte kan vara i sovrummet pga detta. Omöjligt att se ikonerna på knapparna på den mörk-gråa modellen, ljusgråa är dock ok. Bra ljud.

Elon
Bra
(338)
j
juanlasergun
30 omdömen
Dålig3 år sedan

Dyr affär. Köpte en Nespresso mini men ser nu i efterhand att den var 400kr dyrare än i alla övriga butiker. Ska kolla prisjakt först nästa gång.

Synology DiskStation DS918+
Full Star 1
4.6
(11)
j
juanlasergun
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Uppgraderade till denna från 9 år gammal Netgear ReadyNas Ultra 2. Denna känns betydligt plastigare, både chassi och slädar är i plast till skillnad från ReadyNas:en där allt var i metall. Dessutom upstår högljudda bi-ljud från vibrationer mellan hårddisk-slädar och chassit. Finns guider på nätet om hur man kan dämpa detta, men det ska inte behövas i detta pris-segment tycker jag.

Bauhaus
Bra
(500+)
j
juanlasergun
30 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Den sämsta e-handels-upplevelsen någonsin. Undvik att handla på Bauhaus online. Varor levereras inte som de ska, fel antal eller fel sort. Evighetslång väntan till kundtjänst. Personal som lovar och ger felaktiga besked. Efter flera veckor har de fortfarande tagit betalt av mig för varor som jag reklamerat eller som de inte har levererat. Det är ledsamt att se att man kan driva en verksamhet på ett sånt dåligt sätt.

Lenovo TAB 2 A7-10 8GB
Full Star 1
4.1
(12)
j
juanlasergun
30 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Fungerar bra i början, men så fort skärmlåset/skärmsläckaren har gått på och man ska använda den igen så buggar browsern/chrome ur och blir seg som sirap, icke-responsiv och helt oanvändbar. Detta gör hela plattan helt oanvändbar. Tills Lenovo har fixat detta kan jag inte rekommendera denna. Aktuell buggrapport: https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=589296 EDIT: Buggen är fixad nu. Men låter betyget stå kvar, eftersom jag inte har kvar plattan, och tycker inte det är ok med sån dålig kvalitetskontroll, har inte använt plattan sedan den började krångla.

The C64 Mini 2018
Full Star 1
3.4
(7)
429 kr
j
juanlasergun
30 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Kul idé, men joysticken är riktigt dålig och gör att många spel blir helt ospelbara pga lagg. Kan inte ge något bra betyg pga detta.

Thule Chasm 70L
Full Star 1
5
(1)
1 189 kr
j
juanlasergun
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Mycket nöjd. Snygg och praktisk och bra kvalitet. Valde mellan denna och North Face Base Camp Duffel (M). Ångrar inte valet. Enda minuset hittills är att ytterfacket är svår-åtkomligt när man har remmarna som ryggsäck, de blockerar facket då.

Asus RT-AC87U
Full Star 1
3.6
(58)
j
juanlasergun
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Mycket nöjd. Uppgraderade till denna pga flytt till ny större lägenhet med tjocka väggar och dålig täckning i hela lägenheten. Dessutom inget 5GHz-nät med gamla routern. Uppgraderade till Merlin-fw, verkar fungera bra. - Fungerar stabilt. - Bra täckning i hela lägenheten, trots placering inne i en skrubb. - Kan väggmonteras - Routern blir dock väldigt varm. - Ganska fult och rörigt användargränssnitt, känns 2001 - Ett minus att det inte går att enkelt lägga till lokala DNS-alias (man måste uppgradera till Merlin-fw för detta, och då får man pilla med ssh-inloggning och manuellt editera filer)

Nexa LMST-606
Full Star 1
4.3
(3)
j
juanlasergun
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Observera: har du säkerhetsdörr finns risk att dörren och/eller dörrkarmen stör magnetsensorn (eller sändaren) i denna.

Philips FC8721
Full Star 1
3.8
(20)
2 399 kr
j
juanlasergun
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Hade sedan tidigare en Philips FC9171 inköpt 2009 som efter 9 år började glappa i skaftet. I övrigt mycket nöjd med den (kollade i min mailbox och ser att den kostade ungefär som denna) så letade efter någon jämförbar produkt från samma tillverkare. Köpte denna och har inte hunnit testa den helt ännu, men måste initialt säga att denna känns MYCKET plastigare och VEKARE. Känner mig nästan lite lurad får jag erkänna. Den gamla dammsugaren är betydligt rejälare och stadigare och jag är mycket tveksam till att denna kommer att hålla i 9 år som den förra gjorde. Har inga skäl att tvivla på övriga egenskaper så som sugförmåga etc.