Prisjakt

cr8digger

Medlem sen 2008-11-03
7
Bidrag
4
Hjälpsamröster
BikeTown
Bra
(22)
Bra
10 månader sedan
Bra utbud inom vissa kategorier men ingen one-stop-shop. Snabba leveranser och generellt bra att ha att göra med.
BikeInn SE
Dålig
(34)
OK
10 månader sedan
Bra priser men långsammast. Helt ok om man inte har bråttom eller inte behöver returnera något.
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
10 månader sedan
Smidigt, alltid trevligt.
Bikester
Utmärkt
(500+)
Bra
3 år sedan*
Var tidigare bättre vad gäller pris och utbud. Fortfarande en helt ok webbshop.
*Redigerades ett år sedan
Erlan Cykel och Sport
OK
(41)
Bra
2 år sedan
Fungerar oftast bra, svarar på mail, värt det för bra priser.
Sportspec
Dålig
(8)
Dålig
3 år sedan
Vill gilla Sportspec. Personalen är inte direkt otrevlig i de fall de tar sig tid att prata med mig som kund. Utbudet av cyklar är i jämförelse med andra butiker rätt bra. Men där tar det stopp. Kunskap kring vad de säljer är någonstans mellan dålig och bristfällig, servicenivån är sämre än vad jag tror att de förstår. Det finns lyckligtvis andra butiker som mer än gärna gör den där lilla extra insatsen och exempelvis kollar om varan finns att beställa hem från leverantören istället för att vinka hej då till potentiella kunder. Sportspec... ni fick tre försök, tredje och sista besöket var inte lika bedrövligt men inte nog bra för att jag ska komma tillbaka.
Cykloteket
Bra
(45)
OK
3 år sedan
Lägg ned Brommabutiken. Ofattbart otrevlig och oengagerad personal, så där så att man lämnar butiken och inte tror att det är sant. Övriga butiker jag besökt tidigare är bra och webbplatsen går att leva med.
SteelSeries Siberia P800 for PS4
Full Star 1
3.6
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
De här lurarna är bra. De är dock ganska plastiga och kan bli varma när man sitter med dem länge. Bra kompromiss för dig som vill ha spelnördiga grejer utan att se ut som en spelnörd. Basstationen/sändaren som också är laddare för extrabatteri är väldigt smidig. Rekommenderar dem om du kan hitta dem på rea (det genomsnittliga priset är på tok för högt). Uppdaterat: Har nu använt dem otroligt mycket under mer än ett år... Man kanske skulle väntat sig det men de håller inte riktigt så bra som man hoppats. Av/på-knappen glappar, ljudet från en del högtalarelement kan droppa och batteribytena blir allt mer frekventa. Jag blir också mer trött i öronen av dem än av andra hörlurar. Fortfarande nöjd sett till hur många timmar jag använde dem men synd att de inte höll längre. (sänker betyget)
*Redigerades 4 år sedan
AOC E2770SH
Full Star 1
3.3
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Om du behöver en billig, snabb och stor skärm för exempelvis TV-spel där du vet att du inte behöver högre upplösning kan det här vara ett vettigt val. Däremot kommer du troligen behöva köpa ett annat stativ till den då det medföljande inte går att tilta. Du kommer även behöva köpa andra högtalare än de inbyggda då de låter som ett dåligt skämt. Har du redan annat stativ och bra externa högtalare kan det här vara ett ok budgetval. Har du större budget? Välj något annat. + Prestanda för pengarna (27", full hd och 1ms responstid) - Färgåtergivning (fabriksläget ser för gräsligt ut, går dock att pilla med till något vettigt) - Stativet. Att inte kunna tilta skärmen är riktigt störigt. - Högtalarna
*Redigerades 5 år sedan
Digiswe
Usel
(183)
Bra
12 år sedan*
Fungerade bra för mig men som så många andra skrivit får man vad man betalar för. I det här fallet var videokameran från frankrike vilket möjliggjort priset (som förväntat). Nöjd men väntar fortfarande på fakturan.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1