Kategorier
Prisjakt
A
Anton

2 omdömen

Dålig
5 månader sedan
Erkänner inte uppenbara fel på cykeln som jag köpte ny hos dom. Fick även höra att vissa åtgärder inte går att utföra, jag åkte hem och gjorde denna åtgärd själv efter att ha tittat på en youtube-video. Viss personal är trevlig, vissa inte. Fick ingen vidare hjälp att hitta rätt grejjer när jag kom in som nybörjare.
m
mili0993

15 omdömen

Usel
9 månader sedan
På prisjakt listas ett par hestra handskar för drygt 750. När man får till butiken kostar handskarna 1200.
S
Spacerocket

2 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Proffsig personal som erbjudit mig grym service när jag behövt det.
f
frgusto

4 omdömen

Usel
2 år sedan
Priserna stämmer inte
Usel
3 år sedan
Pris stämmer inte.
c
cr8digger

7 omdömen

Dålig
3 år sedan
Vill gilla Sportspec. Personalen är inte direkt otrevlig i de fall de tar sig tid att prata med mig som kund. Utbudet av cyklar är i jämförelse med andra butiker rätt bra. Men där tar det stopp. Kunskap kring vad de säljer är någonstans mellan dålig och bristfällig, servicenivån är sämre än vad jag tror att de förstår. Det finns lyckligtvis andra butiker som mer än gärna gör den där lilla extra insatsen och exempelvis kollar om varan finns att beställa hem från leverantören istället för att vinka hej då till potentiella kunder. Sportspec... ni fick tre försök, tredje och sista besöket var inte lika bedrövligt men inte nog bra för att jag ska komma tillbaka.
Usel
5 år sedan
De hade inte tid att hjälpa till för de satt vid dator....
s
subkutan

25 omdömen

Utmärkt
8 år sedan
Grymt nöjd. Ringde och frågade om en Garmin Edge 810 bundle. Den skulle komma in efter drygt en vecka. Dagen efter ringde de och lämnade meddelande om att de fått in varan med den allra senaste kartuppdateringen och att de hade lagt undan ett exemplar i mitt namn. Bra trevlig service i telefon och i butiken när jag hämtade cykeldatorn. Har ej handlat via webben.
Betyg köpupplevelse
1.8Dålig
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Sportspec AB

Organisationsnr: 556436-9683

Information hos allabolag.se