Prisjakt

d-boy

Medlem sen 2001-11-22
20
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Duab
Bra
(92)
Utmärkt
4 dagar sedan
Smidig beställning samt snabb hantering och frakt. Fick varorna dagen efter. Utelämnar en stjärna eftersom jag inte har nån erfarenhet av returer eller reklamationer. Topp!
emusic.se
Utmärkt
(299)
Utmärkt
7 månader sedan
Har alltid fungerat klanderfritt. Bra priser och trevlig personal.
Musikern
Bra
(1)
Utmärkt
7 månader sedan
Funkade bra att handla härifrån. Avvaktar med den sista stjärnan, eftersom jag inte vet hur byten/reklamationer/returer o dyl fungerar.
Senetic SE
Dålig
(70)
Usel
ett år sedan
Oseriösa
Skistarshop
OK
(23)
Utmärkt
2 år sedan
Mycket bra onlinebutik som gör det mesta rätt. Snabb frakt, föredömliga vid returer och bra bemötande av kundtjänst. Full pott från mig.
Länna Sport
Utmärkt
(500+)
Bra
2 år sedan
Bra butik överlag. Dock avdrag pga returfrakten kostar 99:- samt att retur via budet som användes vid leverans ej är möjligt.
Samsung T5 Portable SSD 1TB
Full Star 1
4.1
(6)
1 149 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Kanon! [edit] Köpte en till i december 2019. [/edit]
*Redigerades 2 år sedan
JBL Reflect Mini 2 BT
Full Star 1
2.9
(20)
699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Bra hörlurar som funkar bra med smart- och träningsklockor. De fungerar fint med min Fenix 5+, eftersom bt-sändaren sitter på vänster sida. Man får avbrott i musiken med många lurar, eftersom de har bt-chipet på höger sida. Funkar perfekt i det avseendet. De funkar även ypperligt att träna med på gym o dyl. Ljudet är klart godkänt med hyfsad bas och diskant. Det som funkar sämre är att använda dem till löpning. Man måste trycka in dem ordentligt i örat (och få till ett vakuum) för att få bra bas, vilket resulterar i att stegen fortplantas i öronen. Alltså måste man lätta på trycket lite när man springer, vilket innebär alltför tunn bas. Gillar mina trådade Bose Soundsport bättre för löpning, eftersom de inte sluter tätt i örat. 9 stjärnor för fläckfri användning med träningsklocka. 6 stjärnor för det fortplantade stegljudet vid löpning. Totalt betyg 7,5.
Cykelkraft
OK
(500+)
Dålig
3 år sedan*
Leveranstid 1-3 dagar innebär minst tre veckor i praktiken. De hade tjänat på att vara ärliga kring leveranstiderna, för nu blir man bara förbannad. Och kundtjänsten kommer bara med floskler till svar. Men de får trots allt tre stjärnor eftersom cykeln var grym och bra monterad.
*Redigerades 3 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Dålig
4 år sedan*
Så länge allt funkar är det kanon. Men kundtjänsten är icke-existerande. Man får vänta i en vecka på svar på enkla frågor. Pinsamt. Ska de överleva Amazons intåg får de nog rycka upp sig ordentligt. Kunder förväntar sig god kundservice år 2018.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1