4.4 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2020-05-26
D
Debaraja(1 omdöme)
Utmärkt kundtjänst och leveranstid! Tack :)
2020-05-19
Trevligt bemötande Informativt.Handlar gärna hos er igen.
2020-04-10
P
Portray(1 omdöme)
Jag köpte en ny Elektron Analog Heat MkII men emusic skickade en som var använd och defekt trots att jag mailade innan jag genomförde köpet och frågade om den var ny eller om jag riskerade att få en använd enhet. Elektron fick rädda upp situationen som skickade mig en ny som jag hade betalat för men detta gjorde att jag fick vänta flera veckor innan jag hade den nya enheten. Väldigt oseriöst av emusic!
2020-04-09
M
MePenguin(11 omdömen)
Utmärkt sales service och snabb leverans. Jag fick min synt 10 dagar innan de trodde den skulle bli tillgänglig! Smidig webbutik med bra information och betalnings/leveransalternativ.
2020-03-31
Lätt och smidigt med en enkel överblick
2020-03-06
Supersnabb service och kontakt med mina förfrågningar. Ännu snabbare leverans av den La Patrie Concert gitarr som jag köpte för billigast pris i Europa.. (sista exet). Beställde 12.25 en onsdag och fick sms att gitarren fanns på min Ica kl. 12.21 dagen efter (torsdagen). E-Music och Postnord (!) i magiskt samarbete. Leverans av gitarr på mindre än ett dygn. Fraktfritt dessutom. Helt ny standard enligt mig. Gitarren i perfekt skick och helt underbar spelbarhet och ljud. Rekommenderar verkligen E-Music. /Lasse B, Linköping
2020-03-05
Bra sajt, brukar alltid vara snabba leveranser, mycket stort sortiment
2020-02-29
Supersmidigt att handla här
2020-02-25
k
kodbert(28 omdömen)
Ypperlig kundservice. Snabba mailsvar.
2020-02-10
P
Porsinille(2 omdömen)
Snabb leverans och bra pris. (köpte Denon Audio commander)
2020-01-28
S
Seregosa(5 omdömen)
En affär där dom gör det lilla extra för att kunden ska bli helt nöjd. Utan tvivel en av de bästa kundupplevelserna någonsin. Även under black friday med stor press så såg de till att alla problemen fixades och jag fick tillbaka varan inom en vecka. Lyssnar och bryr sig, tar sig tid att ringa upp och diskutera saker om det blir något problem. När jag fortfarande var missnöjd med något som antogs vara ett vanligt fel hos den varan jag köpte så erbjöd dom retur eller att dom kunde kontakta leverantören för att se om dom kunde hitta någon utan felet. Visade sig sen att det var ett "fel" som fanns hos varenda vara av den sorten till större eller mindre del och därav egentligen inte kunde räknas som ett fel då dom helt enkelt är så, men jag fick ändå utan några problem alls returnera varan trots det så att jag kunde hitta något jag verkligen blir nöjd med. Med andra ord, man kan lita på att dom verkligen bryr sig om dig som kund, antagligen mycket på grund av att dom själva är musikentusiaster och kan relatera till din situation. Man kände sig aldrig ovälkommen. Kommer definitivt ha det här som min förstahandsaffär när jag behöver något som dom har i sitt utbud även om priset vore något högre än någon annan affär. Service är viktigare än att spara några kronor.
2020-01-12
L
Lucas(2 omdömen)
Beställde en gitarrförstärkare (BOSS nextone) enligt emusic så ingick en tillhörande foot controller. När jag fick paketet så saknades controllern och jag ringde supporten som lovade en lösning på problemet och skulle återkomma. Nu har emusic ändrat produktbeskrivningen till att det inte ingår en controller och 10 dagar senare har ingen återkommit. Jag rekommenderar att lägga en hundralapp extra och få lite profissionellt bemötande av en seriös återförsäljare istället.
2020-01-07
b
bonfire(5 omdömen)
Jag var bortrest tiden runt Black Friday och hade vid köp inte kunnat ta emot varan i tid från utlämningsstället innan den skulle ha skickats tillbaka. Innan jag la beställningen tog jag därför kontakt med eMusic och frågade om jag kunde köpa produkten till utsatt Black Friday-pris men att de sen höll på leveransen i drygt två veckor. Inga problem, de höll på leveransen tills dess att jag meddelande att jag var hemma igen och några dar senare hade jag produkten i min hand. Mycket bra kundbemötande.
2019-12-18
b
bobo_m(18 omdömen)
Superbra och snabb leverans! Köpte ett tillbehör till mitt piano som skickades direkt och bra bra paketerat. Insåg dock snabbt att jag inte skulle behöva denna så bad om retur vilket skedde omedelbart och returen va gratis. Supernöjd och kommer troligtvis handla från denna butik igen. :)
2019-12-17
P
Patrick(1 omdöme)
Nu är det andra gången jag får en kraftigt försenad vara från denna butik. Det står att varan finns inne i lager för omgående leverans vilket i själva verket inte stämmer. De skickar dessutom inte med kvitton varken på mejlen eller i leveransen.
Sida 1