Prisjakt

AxxT

Medlem sen 2008-07-29
19
Bidrag
10
Hjälpsamröster
MyTrendyPhone
Dålig
(500+)
A
AxxT
19 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Köpte ett armband till min Samsung Galaxy W4. Finns mycket på webbplatsen, lätt att hitta. Många sätt att betala på. Paketet kom fram väldigt snabbt. Sen brukar det finnas rabattkoder så man får det lite billigare. Och det är alltid trevligt. Tycker MTP är den bästa sidan för hitta sitt nya skal, skydd armband. Vad du än letar så har dem det för en billig peng!

SteelSeries Rival 650 Wireless
Full Star 1
4
(10)
1 049 kr
A
AxxT
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Använt musen i några dagar nu. Och efter läst "WithFietyTruth" omdöme behövde skriva vad jag tycker. Klagomålen som skrivs stämmer inte alls överens med musen jag har. Låter som ett måndags ex, gå och bytt ut den.. Har gått från en G900 till denna, fruktansvärd skön mus, behagligt material. RGB belysningen flimrar inte, mycket fina och jämna färger. Trådlöst har jag inga alls problem med. Har trådlöst AC, trådlöst headset och xbox kontroll allt funkar bra. Inga som helst problem med det wifi. Samma 100/100. Batteritiden helt godkänt än så länge. 90% kvar efter 3 dagar. ca 3-4h om dagen.

Phanteks PH-TC14PE
Full Star 1
4.9
(14)
A
AxxT
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Var länge ute efter denna. Och efter bytt ut mitt äldre system som bestod av i7 870 med antec kuhler 1220 idle 45c load 80c. Till Z370 + 8600K så får helt sjuka idle temp runt 18-22c load max 45c ej brytt mig att OC än. Är grymt nöjd med den, R6 Blackout är beställd så man får se denna skönheten,. Köpte svart version. Den är verkligen enorm! Små krångel att få dit själva skruvarna för kylaren, själva plattan satt inte direkt över hålen. Så var lite mek, men när väl på plats så var jag nöjd. Måste ha LP minnen. Annars måste man vända kylaren så den blåser uppåt. Och sätta höga minne på plats 2 + 4. Det funkar bra. Så Jag fick göra :) Fläktarna är knäpptysta. Svårt att tro en aio kylare får bättre temp.

Philips SHB9850NC
Full Star 1
3.5
(52)
A
AxxT
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte dessa på SIBA för 999:- Är på sjukhus och testar. På sjukhuset är det alltid ljud, från brummade maskiner till pipande ljud,tv osv. Dessa försvinner när jag har på mig dessa sköna lurar. Dem sitter perfekt och sitter väldigt skönt runt om öronen. Och mina öron får plats utan skav eller bekymmer. Röster​ omkring försvinner inte, men gör mig inget. Vill kunna höra de omkring mig. Lurar utan NC så behöver jag mer ljud för döva allt runt om kring men då hör jag ingen. Med dessa mindre ljud men hör all musik klart, och kan höra när någon pratar med mig. Lyssnar Ludovico Einaudi, piano. Låter helt otroligt via blåtand ej testat med kabel än. Visst jag hör ett ljust brummande från NC. Men inget som stör mig, stör, mig mer på all ljud omkring så man kräver mer ljud. Nu kan jag lyssna på hans underbara stycken utan att höja volymen.. Dessa är mina första NC lurar. Är sjuk nöjd, speciellt för priset. Tycker M3 har helt rätt om dessa även andra recensioner som finns på nätet. Ge dem en chans! Var väldig orolig för brummande ljudet (går stänga av NC) Men tycker det är väldigt överdrivet. Visst lyssnar man på ingen musik eller långa pauser så hör man det, lågt enligt mig..men varför har man sig på dem om man inte tänker använda dem?

Asus Transformer Book T100HA-FU029T
Full Star 1
3.6
(9)
A
AxxT
19 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Var ska jag börja.. Första kvällen. Startar upp den, finns uppdateringar. Laddar ner dem, väntar. Kommer tillbaka, skärmen är svart. Försöker starta upp den, men startar inte alls upp. Kanske är batteriet? Laddar i 12h, förgäves. Googlar, 50% nöjda eller är otroligt missnöjda, jag är en av dem som är missnöjd. Till slut får jag igång de, efter massa power+volym knapp. Uppdateringar fortsätter. får tvinga en omstart efter 1h "starta om" börja om med uppdateringar. Försöker jobba samtidigt med den, leker runt. Titta en avsnitt av Modern Familiy.. LJUDET ÄR UNDER ALL KRITIK! Då är "förbättring av ljud" igång. Testar att stänga av, då är ljudet knapp hörbart på högsta volym, URUSELT! Lock screen, tar några sekunder innan den låser skärmen eller startar den. Känns långsam vid upplåsning osv. Knapparna känns billiga. Wifi är också under all kritik. Som jag sa tidigare använda Netflix, upplösning hoppade mellan dålig och mellan kvalitet. Aldrig högre, fast man står 5m från router. Har ner 24. Jag ville testa något annat än iPad, för tycker en ny iPad 2 Air är för dyrt 4k. Har iPad air 1, men är på lagning. Kommer lämna tillbaka den och köpa en iPad Air 2. Kostar dubbelt. Men har ALDRIG haft några bekymmer med mjukvaran, wlan eller ljud. Trodde ASUS skulle vara mycket bättre än så här.. Tråkigt, aldrig mer något annat än iPad. Jag hatar annars Apple produkter, men iPad har dem lyckats med och inget annat slår den.

Dragon Age: Inquisition (PC)
Full Star 1
3.2
(10)
46 kr
A
AxxT
19 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jaha.. bortkastade pengar på PC spel.. Skulle köpt de till PS4.. På grund av kontrollerna är helt idiotiska. Loot, måste gå fram och ta det. Var inte som DAO, klicka en gång, sen auto. Samma sak gäller attack, måste hålla intryckt R eller mus knapp... Ingen auto attack. När man går till taktik läge, trodde jag man kunde ge order att attackera fienden, så attackerar den till den dör. Men nej, AI gör vad den vill. Kontrollerna till PC är FRUKTANSVÄRDA! Ska försöka få pengarna tillbaka! Och skaffa det till PS4 istället.. TRAGISKT Höjer en stjärna på grund av att jag fick mina pengar tillbaka.. Kommer "ladda" hem det senare istället. Jävla skräp

The Last of Us - Remastered Edition (PS4)
Full Star 1
4.8
(89)
139 kr
A
AxxT
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Hade ej spelat det innan. Spelade det på mitt nya PS4 :) Spelet är otroligt snyggt för att vara remastered. Spelar mycket på PC annars, men var verkligen imponerad hur snyggt det är! Gameplay är också väldigt bra. Älskar ju Uncharted, så hade höga förväntningar på spelet. Och blev positiv överraskad att det var så otroligt bra. Kommer spela om det i framtiden på en högre svårighetsgrad.

Teknikmagasinet
Utmärkt
(500+)
A
AxxT
19 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Skulle köpa ett par hörlurar. Åkte till teknikmagasinet i Skövde. Där jag fick hjälp med att testa olika hörlurar och provlyssna dem. Blev ett par Motörheadphönes som jag är super nöjd med :)

Motörheadphönes Motörizer
Full Star 1
5
(7)
A
AxxT
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Köpte dessa för några dagar sen inför en taxi resa. Satt med dessa hörlurar 2h i sträck utan några besvär. Inget ont, och inte heller svettig blev man runt ögonen. Har en HTC One. Och på den fungerar dessa hörlurar som headset. Tyvärr funkar inte höja sänka volymen i tal eller i musik via kontrollen, men svara och byta låtl fungerar bra. Har lyssnat från trance till heavy metal musik. Och låter lika bra vad man än lyssnar på. Dem sitter perfekt på mitt huvud. Men rek att testa dem. Efter som dem går inte att justera. Hoppas nu dessa håller ett tag. Än så länge är jag super nöjd med mitt köp!