Prisjakt

kuifje

Medlem sen 2008-05-05
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Vitvaruexperten.com
Utmärkt
(404)
k
kuifje
4 omdömen
OK2 år sedan

I Prisjakts jämförelse står det att det är fri frakt, hos denna och andra butiker. Men när man ska handla tillkommer kostnaden ändå. I mitt fall 100 kr. Hos CDON skulle man börja betala någon månadsavgift för att få fri frakt. Inga stora pengar, men ändå. Vet inte om kritiken ska riktas mot Prisjakt eller butikerna.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
k
kuifje
4 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Köpte en kompaktkamera, som visade sig käka batterier. Provade med laddbara, funkade ännu sämre. När jag ringde försökte en första person skylla problemen på att det var fel sort av laddbara. Nästa skickade dock utan vidare diskussion en påse för vidarebefordran till tillverkaren. Nu är batteriproblemet löst.

Olympus FE-45
Full Star 1
2
(1)
k
kuifje
4 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Har en tidigare Olympus från 2003. Kostade nästan 5000 och har varit jättebra tills luckan gick sönder. Trodde att jag, tack vare utvecklingen, skulle få samma egenskaper till ett lägre pris. Men trots att antalet pixlar är det dubbla blir resultatet sämre: Svårt att zooma, blixten lever sitt eget liv. Det är ett rent chanstagande. En del bilder blir skapliga, många dåliga. Ljussvag optik. När vi först fick hem den käkade den dessutom batterier. Skickade in den genom Cyberphoto (kostade inget) så nu är det fixat. Lägg till några hundringar och få åtminstone med en laddare.

Nokia 6120 Classic 64MB RAM
Full Star 1
3.5
(6)
k
kuifje
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Fick tydligen ett måndagsexemplar, som lade av gång efter annan. Ibland gick det att starta om den med pin och angivande av datum och tid, ibland var den helt död. Retade mig på att hörlursuttaget var en specialstandard. Det var helt hopplöst att få tag på bra lurar till dem, annat än den skräp som följde med. Går inte ens att använda adapter (annat än Nokias egen, med Nokialurar). Under tiden jag hade den kom ett par bra men dyra lurar. Ett annat problem var låtlistan. När man nått botten av den var det bara att stega upp till toppen, låt för låt. Medföljande programvaran var värdelös. Krångel med alla installationer, som att koppla upp till internet, ta emot MMS. Efter en tids bärande i byxfickan blev skärmen väldigt dammig. Efter att ha haft den inne på reparation för 3:e gången fick jag byta till en ny telefon av valfritt märke. Det blev inte Nokia.