Kategorier
Prisjakt

spaceman75

Medlem sen 2008-04-28
10
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Google Store
Utmärkt
(30)
Utmärkt
3 månader sedan*
Billigt, (Chromecast Ultra a 471 kr för tillfället) snabb hantering och gratis expressfrakt! Ca 2 dagar eller 1,5 dygn från det att paketet börjat hanteras av DHL. Från Nederländerna! I coronatider! -Perfekt! 😀👍
*Redigerades 3 månader sedan
Atletbutiken
Bra
(26)
Usel
9 månader sedan
Oseriöst intryck! Lovar 10% rabatt om man skriver in emailadressen för nyhetsbrev och flashar rabattkoden i 2 sekunder så man bara hinner uppfatta att den var där och sen ser man den aldrig mer... Inte någonstans på mailkontot heller. Handlade proteinpulvret där jag handlat tidigare. Naturligtvis.
MM Sports
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Funkat bra hittills. Snabba, bra betalningsalternativ och billigt fraktalternativ.
Logitech Bluetooth Audio Adapter
3.5
(9)
310 kr
2 år sedan
SÅ bra Åhå! Testa koppla in något mer så märker du snart att du har att göra med en envåldshärskare som inte accepterar någon annan bluetooth enhet! Du kan nämligen behöva "glömma" denna för att den inte ska ta över automatiskt igen och igen och igen.... SÅ genomtänkt SKIT!....
Fyndiq
Dålig
(500+)
Utmärkt
3 år sedan*
Köpte ett mobilskydd av plånboksmodell, gjorde beställningen någon gång mitt på dagen. Kommer fram dagen efter! Trots att jag krånglade till det med fel i adressen. Meddelade om detta genom att svara på bekräftelsen och fick svar att de inte kunde se mitt svar via den adressen, blev hänvisad till annan där jag skickade samma meddelande. Trots allt så kom det ändå fram så snabbt! Helt fantastiskt! Så perfekt!
*Redigerades 3 år sedan
Rajala Pro Shop
OK
(269)
Utmärkt
3 år sedan*
Bara trevligt intryck. Snabbt och problemfritt! Hittills. Perfekt!
*Redigerades 3 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Usel
4 år sedan*
"Vi kontaktar er med anledning av att artikeln som ni beställt i denna order dessvärre har utgått ur vårt sortiment." Ja så kan man också uttrycka att det blev fel pris och att man därför inte vill sälja varan. Smart! Oseriöst.
*Redigerades 4 år sedan
Sony Xperia Z1 Compact D5503
3.6
(90)
2 490 kr
6 år sedan*
Mycket för pengarna! Man behöver inte ångra att man köpt den! Om man behandlar den varsamt, med bra skydd. Vet inte exakt hur viktigt detta är men tror inte man kan vara för försiktig med någon smartphonelur. Tydligen svårt att fixa till kamerabuggen men något jag upplever som betydligt allvarligare är den påtvingade brusreduseringen som drar med sig sjukt mycket detaljer i miljöer med lite dåligt ljus (där blixt inte används eller räcker till) Inga problem ifall den gick att stänga av men det går ju naturligtvis inte. Hade den bara funkat på en någorlunda seriös nivå så hade man kunnat vant sig men som det är nu... är det svårt och obegripligt hur man kan tvingas använda sådan.. skit för att tala klarspråk. När lollipop kommer så verkar det som att accessmöjligheten till sd-kortet blir bättre så även 3:e-partsappar kan använda det minnet på ett meningsfullt sätt och då lär jag nog använda en sådan kameraapp där det saknas brusreducering eller går att stänga av eller åt minstånde funkar bättre! Kan inte vara så svårt att fixa för den som klarar att skapa en kameraapp menar jag. Något som är minst lika konstigt är att så få, om någon, tar upp detta problemet i forum eller liknande! T.ex. här..
*Redigerades 6 år sedan
Fine Offset Electronics WP1400
3.3
(10)
7 år sedan*
Har en sådan och, ja, den är nog prisvärd om man jämför prestandan med andra väderstationer med samma funktioner/prestanda. Dock så är kvaliteten väldigt svag i motståndskraft mot just väder och vind och regn som den mäter. Framförallt regn. Detta har medfört, i mitt fall, efter ett antal år att följande slutat fungera: Vindhastighetsgivaren slutade skicka signal(alt. fel i sändare). Vindriktningsgivaren rostade fast (kullagret) hygrometersensor/-givare (i sändare) ur funktion. Så det är bara temperatur och regnmätaren som funkar nu.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1