Prisjakt

spaceman75

Medlem sen 2008-04-28
10
Bidrag
2
Hjälpsamröster
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 månader sedan

Snabb leverans! Och man får godis! Har handlat flera gånger, kostsamma och billiga saker. Minnen kan, plötsligt, vara riktigt billiga! Har aldrig blivit besviken! Har alltid fått seriöst intryck. Bra fraktalternativ. Bland annat..

2Tech.se
Bra
(5)
Utmärkt
9 månader sedan

Modern välstrukturerad butik med all smidighet och automatik som det brukar innebära. Flera betal och leveransalternativ. Inget att klaga på. Leveransen kom snabbt från MiStore med fri frakt, i mitt fall. Rekommenderas, baserat på mitt intryck.

Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades ett år sedan

Bra utbud till bra priser tillsammans med trevliga betalalternativ med snabba billiga (bl.a. gratis) leveransalternativ och det, per automatik, går att genomföra köpet väldigt snabbt och smidigt = Succé! En klar favorit! Rekommenderas starkt, naturligtvis!

Google Store
Dålig
(33)
Utmärkt
Redigerades 2 år sedan

Billigt, (Chromecast Ultra a 471 kr för tillfället) snabb hantering och gratis expressfrakt! Ca 2 dagar eller 1,5 dygn från det att paketet börjat hanteras av DHL. Från Nederländerna! I coronatider! -Perfekt! 😀👍

Atletbutiken
OK
(31)
Usel
2 år sedan

Oseriöst intryck! Lovar 10% rabatt om man skriver in emailadressen för nyhetsbrev och flashar rabattkoden i 2 sekunder så man bara hinner uppfatta att den var där och sen ser man den aldrig mer... Inte någonstans på mailkontot heller. Handlade proteinpulvret där jag handlat tidigare. Naturligtvis.

MM Sports
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

Funkat bra hittills. Snabba, bra betalningsalternativ och billigt fraktalternativ.

Logitech Bluetooth Audio Adapter
Full Star 1
3.5
(10)
359 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

SÅ bra Åhå! Testa koppla in något mer så märker du snart att du har att göra med en envåldshärskare som inte accepterar någon annan bluetooth enhet! Du kan nämligen behöva "glömma" denna för att den inte ska ta över automatiskt igen och igen och igen.... SÅ genomtänkt SKIT!....

Fyndiq
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 4 år sedan

Köpte ett mobilskydd av plånboksmodell, gjorde beställningen någon gång mitt på dagen. Kommer fram dagen efter! Trots att jag krånglade till det med fel i adressen. Meddelade om detta genom att svara på bekräftelsen och fick svar att de inte kunde se mitt svar via den adressen, blev hänvisad till annan där jag skickade samma meddelande. Trots allt så kom det ändå fram så snabbt! Helt fantastiskt! Så perfekt!

Rajala Pro Shop
OK
(287)
Utmärkt
Redigerades 4 år sedan

Bara trevligt intryck. Snabbt och problemfritt! Hittills. Perfekt!

Dustin Home SE
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 6 år sedan

"Vi kontaktar er med anledning av att artikeln som ni beställt i denna order dessvärre har utgått ur vårt sortiment." Ja så kan man också uttrycka att det blev fel pris och att man därför inte vill sälja varan. Smart! Oseriöst.