metscore

Medlem sen 2008-03-09
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan

Allt fungerade bra. Produkten var väl paketerad. Finns inget att anmärka på!

Bikester
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades ett år sedan

Bra site att hitta och välja från. Paketet kommer relativt snabbt.

123ink.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Jag beställde en svart HP standardtoner till min laser CM1415fn via nätet och betalade via direkt bankbetalning (Skandiabanken - inte många som har det). 40 minuter senare blir jag uppringd av en trevlig försäljare som undrar om jag inte vill prova deras egen toner istället. En smula förvånad konstaterar jag att jag redan har tagit beslutet om att köpa originaltonern. Jag brukar nämligen vara lite skeptisk till sådana saker ibland, för är det för bra för att vara sant är det ofta inte sant. Nå, han tvingade mig inte men pratade om hur bra deras egna toner var och ska jag byta alla 4 kassetterna inom en snar framtid så rör det sig ändå om lite pengar. (Vi snackar ändå om typ 190 istället för 590 kronor) Nå, jag slog till och trots att klockan var 15.20 när samtalet ägde rum så kunde jag hämta deras toner istället för HP orginaltonern på posten redan nästa dag. Förpackning och emballage såg bra ut så jag stoppade in tonern i printern. Naturligtvis så kände printern omgående att det inte var en originaltoner som satt i, men den knorrade inte mer än så. Utskriften från printerns testsida såg svart och fin ut och jag kan inte se några artefakter alls. Framtiden får väl utvisa om tonern håller 2200 sidor istället för HP original 2000 sidor. Den "stora" skillnaden man kan konstatera så här långt är att originaltonern verkar kunna "prata" lite mer med skrivaren (i alla fall visar skrivaren mer information på sin testsida om tonern). Den informationen (typ datum etc) kan jag vara utan för 400 spänn. Nu väntar jag bara med spänning om jag får tillbaka mellanskillnaden mellan de två produkterna. Det är ju trots allt nästan 400 kronor och en sådan besparing vill man ju inte skänka bort... :-)

Conrad.se
OK
(500+)
Bra
Redigerades 8 år sedan

Hade beställt en UPS från Conrad. Det jag noterade när den anlände var att den var dåligt packad. Tyvärr visade det sig att jag hade beställt fel produkt (ingen skugga ska falla på Conrad för detta, utan det var faktiskt Prisjakt som hade felaktig information). Nå, jag returnerade varan, erhöll ersättning på mitt konto och beställde en ny UPS, denna gång rätt modell. Även vid denna leverans så var packningen i mitt tycke undermålig. UPS:en ligger i sin egen kartong som i sin tur ligger i en mycket större kartong. Denna större kartong är inte fylld med något fyllnadsmaterial som bubbelplast eller dylikt. Därför kan UPS:en (som faktiskt väger ett par kilo) åka runt i kartongen utan bekymmer. Naturligtvis har någon plastbit inuti UPS:en lossnat och hamnat mitt i UPS:ens display. Visst, UPS:en verkar fungera tillfredsställande, men det inger inget förtroende för Conrads leveransavdelning. Lär packkillen (eller tjejen) hur man emballerar det som ska skickas, för som alla vet så skiter fraktbolagen rätt mycket i hur paketen hanteras.

Hår & Parfym
Bra
(7)
Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Beställde parfym (Clean Warm Cotton 60 ml) den 19:e (vilket var en lördag) och betalade med kort. Posten meddelade att paketet hade anlänt den 22:a, och jag kan vid öppnandet konstatera att paketeringen var klanderfri !

Lensme
Dålig
(87)
Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Beställde linser och lite drygt en vecka senare hade jag allt på posten. Tog faktura (de hade gjort en KU - helt okej) och är helt klart nöjd med allt ! Leveranstiden hade jag inga problem med - det enda jag saknade var ett bekräftelsemejl, men det är mer som skydd mot mitt dåliga minne....