Kärcher OC 3 Mobile

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Kärcher Högtryckstvättar (112)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Fungerar fint för ändamålet: spola av cyklar, skitiga löpskor, swimrun-dräkt och dylikt. Hade lite problem att få bort fågelskit från fönstren - möjligen liten för intorkade, och tvätten är ju ingen ”riktig” högtryckstvätt. Smidig att hantera, rätt diskret ljudnivå. Ska köpa till sugslangen för att öka kapaciteten från den inbyggda tankens.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Tanken med användningen av denna lågtryckstvätt har primärt varit för att rengöra cykel och robotgräsklippare där en högtryckstvätt riskerar att förstöra lager etc om vatten tränger in på fel ställen.
  Nu har det tyvärr varit så fint väder så man har inte haft möjlighet att testa den fullt ut med till exempel en lerig cykel. Batteritiden är utmärkt, vattentanken är möjligtvis lite för liten för att rengöra en riktigt lerig cykel.
  Finns dock en sugslang som tillbehör där man kan till exempel använda en större vattendunk och på så sätt få mer vatten med sig om man vill tvätta av cykeln innan man till exempel lastar på den på bilen.

  Den har helt klart uppnått mina förväntningar, litet minus för att extra sugslangen inte ingår från början
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Hej, har testat denna lågtryckstvätt och tycker den är väldigt smidig och lätt att använda . Pga det finna vädret så blir det inte barnvagnen så smutsig men de gånger den blivit så är denna tvätt supersmidig. Och lätt att ta med i bilen och spola av vagnen innan.
  Så de som köper denna blir inte besviken.
 • Bra
  5 mån sedan
  Gör det den ska. Fick äran å prova denna tvätt.
  Fungerar utmärkt att tvätta utemöblerna med.
  Jycken gillar inte å bli blöt varken av regn, dusch eller tvätt men vi blev nöjda med resultatet av vad tvätten gör.
  Det jag saknar är plats för laddaren.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Jag har använt lågtryckstvätten för att rengöra trädgårdsmöbler. Vattentrycket lagom för det, enkelt och smidigt. Hade dock önskat lite större vattenbehållare.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Smidig och flexibel tvätt som har många användningsområden. Minus är batteritiden, speciellt om man ska vara ute en längre tid och vill ha med sig tvätten.
 • Bra
  5 mån sedan
  Bra kvalitetskänsla & snabb uppladdning som håller bra. Tänk bara på om du tänkt tvätta av väldigt smutsiga saker så kan du behöva ha extra vatten med dig. Ljudnivån gör också att vissa djur behöver vänjas vid den innan man kan använda den som det var tänkt.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Produkten känns välbyggd, robust och har bra kvalitetskänsla i detaljerna. Tanken rymmer 4L och känns som en bra kompromiss mellan kapacitet och bärvikt.
  Perfekt för lite mindre jobb då tvätten är portabel och lägger ut "lagom mycket vatten".
  Vattentrycket är en mellanting av manuell tryckspruta och traditionell vattenslang, ingen risk att skada varken föremål, händer eller hundtassar.

  Hittills är jag imponerad av produktens prestanda och kommer att fortsätta jobba med den.
  Utöver cyklister och hundägare ser ännu fler användningsområden för övriga aktiva friluftsmänniskor, husvagnsägare m.m.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  En liten och smidig maskin som man kan ha med sig i bilen vid tex cykel träningar eller tävlingar så man kan spola bort den värsta skiten innan man lastar upp dom på taket. Det hade kunnat vara lite större tank men har man en extra dunk med sig så går det bra.