Prisjakt
Annons

Högtryckstvätt

646 produkter

Sortera efter:

Högtryckstvätt

Högtryckstvättar för bil-, tralltvätt och allmänt spolande på fastigheten. Välj om du vill ha en högtryckstvätt med slangvinda och automatisk start och stopp. Det finns tillbehör som roterande munstycke, golvmunstycke, sprutmunstycke och inbyggd sladdvinda. Automatisk start och stopp, hållare till spolhandtag och teleskophandtag är andra praktiska egenskaper. Produkter inom denna kategori kan också kallas högtryckstvätt och pressure washer.

Saknar du någon produkt på Prisjakt?

Frågor och svar om högtryckstvättar

För normal användning till hemmet så räcker det med 110 till 140 bar. Då fungerar högtryckstvätten till både bilen, fasaden och markstenen. Planerar du att göra grövre rengöring av exempelvis båtskrov så ska du kolla på modeller som når 200 bar eller högre.

Högtryckstvätt är det ultimata hjälpmedlet när du ska tvätta bilen, fixa till utemöblerna och rengöra stenplattorna i trädgården. Det är ett multiverktyg som har många användningsområden och speciellt du med hus kommer att älska din högtryckstvätt. Behöver du snygga till cykeln efter vinterrusket? Ta fram högtryckstvätten. Dags att piffa till terrassen inför vårsolen? Högtryckstvätten gör jobbet!

Kolla så att du har rätt sladdlängd för vad du behöver, att modellen du väljer har rätt vattentryck och att du får de munstycken som krävs för ett bra jobb. Ett tips är att välja en modell med många tillbehör så att du enkelt ersätter trasiga delar och för att kunna använda högtryckstvätten till mer. Teleskophandtag underlättar när du ska komma åt överallt och se till att högtryckstvätten är enkel att förflytta.

De mest populära modellerna kommer från Kärcher, Nilfisk, Husqvarna och AVA. Den absolut mest eftersökta högtryckstvätten 2023 är Kärcher PCL 4, följt av Husqvarna PW 360 och Kärcher K7 Premium Smart Control.

Det beror helt på vilken modell du har och hur vilket munstycke du använder. Normal förbrukningsmängd är 400 liter till 600 liter per timme.

En högtryckstvätt gör det enkelt att rengöra större ytor mycket snabbt. Även om de är riktigt smutsiga. Du slipper skrubba manuellt med en borste, kan använda miljövänliga rengöringsmedel som sprutas på som ett skum från samma maskin och mycket mer. Högtryckstvätten gör helt enkelt det tråkiga, långa arbetet mycket snabbare och roligare.