Philips Multigroom Series 5000 MG5730

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (91)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.16)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Otroligt smidig och nim trimmer. Har använt den allt och är supernöjd. Bra pris och en trimmer som har bra batteritid.
  Med vänlig hälsning, Henrik Skyllberg
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Testat många olika trimmers, men ingen har varit lika imponerande som denna. Alla tidigare trimmers batteritid har hållt till en rakning (huvud och skägg)
  Med denna har jag lyckats raka både huvud och skägg 5 ggr och inte behövt ladda ännu. Gillar hur den känns i handen, kvalite och lätt att använda är ord jag beskriver den med. Prisvärd!
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Vart nöjd i början men batteriet verkar bli sämre med tiden. Nu redan efter 10 laddningar så är det märkbar skillnad.

  Annars är det en bra trimmer.

  Rakar rätt. överlag hyfsat nöjd.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Bästa trimmern jag testat.
  Allt i ett, det blir inte bättre än så!
  Kvalité
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Bra kvalitet, smidig. Mycket tillbehör och bra påse att ha allt i. Den går tyst. Den går lätt att rengöra
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Det första man slås av när man tar ut rakapparaten från sin förpackning är att den andas kvalité. Apparaten känns gedigen och dess tyngd inger förtroende, detta intryck förstärks av ljudet av en tyst motor som känns hållbar. Tillbehören är som sagt 11 till antalet och du hittar det mesta inklusive munstycke för näsbehåring, du lär inte sakna någonting. Det jag dock stör mig på jämfört med min andra rakapparat som jag använder (Remington) är att det inte finns något inbyggt rakmunstycke för precisionsrakning. Rakapparaten klipper alla typer av hår utan problem och ett plus är att du kan raka dig även under vatten då apparaten är vattentät. Prislappen känns rimlig med tanke på vad du får och jag måste säga att jag varmt skulle rekommendera ett köp av denna rakapparat.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  4 mån sedan
  Har tidigare haft en Braun och denna är lite tystare men kunde kanske varit ännu tystare. Apparaten ligger bra i handen med det gummerade greppet. Den klipper avsevärt bättre, känns som om bladen/motorn jobbar i en annan klass. Tål vatten = Lätt att rengöra. Kan inte annat än att rekommendera denna apparat.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  4 mån sedan
  Efter att ha använt denna ett tag nu så kan jag verkligen berömma storleken. Den ligger bekvämt i handen och ljudet är inte för högt och störande.
  Tillbehören är av plast eller metall och man \"klickar\" fast dom.
  När man använder de olika tillbehören så känns det i början olustigt att \"knäppa\" av dom från basenheten då man får känslan av att man knäcker något. Den känslan försvinner dock efter ett antal gånger då det fungerar felfritt och verkar vara väldigt hållbart.
  Alla trimhuvud och tillbehör ger ett tillfredställande resultat och jag tycker att allt finns i detta kit för att kunna sköta hår, skägg och kroppsgrooming.
  Batteritiden är väldigt bra och även om jag inte kontrollerat hur lång batteritid enheten har i verkligheten så har jag aldrig kört slut innan jag laddat den igen.
  Jag rekommenderar produkten för någon som vill ha allt i ett kit.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  4 mån sedan
  Helt ok, Testat den i nån vecka nu.
  Skön maskin som ligger bra i handen. Känns rejäl och stabil.
  Lite krångligt att det är så många olika tillbehör att byta mellan. En justerbar mm-kam hade varit bättre än 4 lösa. Trimmern funkar bra, rakapparaten är lite klen, Näshårstrimmern gör det den ska.
  Batteritiden är över förväntan.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  4 mån sedan
  Den bästa trimmern jag testat. Den har inga som helst problem att trimma igenom mitt tjocka hår eller skägg.

  Den fungerar även utmärkt till body grooming.

  Klockren design med gummihandtag för perfekt grepp och komfort.

  Väldigt enkelt att byta tillbehör.
 • Omdömet levereras av

  Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Det som ger den plus är att den kan användas till flertalet användningsområden. Dock har jag ganska tjockt hår och om den inte är ansluten till elnätet tar det inte lång tid innan innan man hör att den får det jobbigt med kraften. Har haft andra produkter i samma prisklass som jag tycker är bättre.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  4 mån sedan
  En hyfsad helhetslösning. Raka och trimma skägg gör den mycket bra. Den allra närmsta rakningen är bland de bättre från apparater jag sett (hyvel ger förstås närmre rakning). Öron-/ näs-trimmern är tyvärr svagaste delen. Byte av huvud och rengöring är enkelt och fungerar bra.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  4 mån sedan
  Helt ok som vanlig trimmer. Den sticker ut med mångsidigheten. Kunde slänga tre gammla grejjor och ersätta med denna! Den kanske inte är bäst på allt men den är istället bra på mycket. Fördelen är att man spar både pengar och plats. Skulle absolut rekomendera denna.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 mån sedan
  En trimmer med många olika funktioner, den har flera tillbehör som ger dig full kontroll över hår, skägg och mustasch. Ett komplett set för dig som vill kunna styla hela kroppen. Den är även vattentät vilket är ett stort plus. Trimmern har arton längdinställningar och kan användas med eller utan sladd. Jag är nöjd och tycker att den är prisvärd.
 • Omdömet levereras av

  Ganska bra
  5 mån sedan
  Fungerar bra för skägg och mustasch-styling även om vissa av verktygen känns ganska plastiga och som de ska gå sönder när man sätter dit och tar bort dom från apparaten. Skulle köpa en dedikerad hårtrimmer om man vill ha något bra för håret, samma sak med näshårstrimmern och verktyget som ska föreställa en rakapparat.
  Så är den värd pengarna för att endast användas som skägg-/mustaschtrimmer Nej. Den är bra för det ändamålet men jag skulle plocka bort alla onödiga tillbehör och köpa något som endast är till för skägg och mustasch i lite mer o-plastig kvalité.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  5 mån sedan
  Känns tung och gedigen. Ganska mycket kvalitet för priset. Många tillbehör. Vanlig trimmer-del, nästtrimmer, minitrimmer och rakare. Plastkammarna med de olika längderna fungerar bra men är lite hårda och svåra att klicka på. Krävs några gånger innan man får till det. Men när man väl har fått på dem så sitter dom stenhårt. Har inte vågat skölja den under vatten men det ska tydligen gå bra. Är helt klart bättre än min 300kr gamla Philips trimmer från clasohlson. Känns som att man kan ha den här i några år!
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  5 mån sedan
  Riktigt lättanvänd trimmer. Byter tillbehör i ett nafs. Riktigt smart med så många tillbehör. Denna ersätter 2 andra maskiner jag hade tidigare. Man får en bra vinkel på trimmern när man ska fixa till skägget. Lätt att rengöra med vatten, låg ljudvolym.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 mån sedan
  Jag är jättenöjd!!
  Äntligen en gedigen och snabb trimmer med hög precision.
  Den känns tung och bra i handen trots sin lilla storlek.
  Fantastiskt med alla tillbehör, den ända trimmer du behöver....ever!!!
  Bra batteri tid dessutom!
  Att den är liten gillas när den ska ner i necessären.