Philips Multigroom Series 3000 MG5730

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (81)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömet levereras av

  Ganska bra
  Fungerar bra för skägg och mustasch-styling även om vissa av verktygen känns ganska plastiga och som de ska gå sönder när man sätter dit och tar bort dom från apparaten. Skulle köpa en dedikerad hårtrimmer om man vill ha något bra för håret, samma sak med näshårstrimmern och verktyget som ska föreställa en rakapparat.
  Så är den värd pengarna för att endast användas som skägg-/mustaschtrimmer Nej. Den är bra för det ändamålet men jag skulle plocka bort alla onödiga tillbehör och köpa något som endast är till för skägg och mustasch i lite mer o-plastig kvalité.
  12 tim sedan
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  Känns tung och gedigen. Ganska mycket kvalitet för priset. Många tillbehör. Vanlig trimmer-del, nästtrimmer, minitrimmer och rakare. Plastkammarna med de olika längderna fungerar bra men är lite hårda och svåra att klicka på. Krävs några gånger innan man får till det. Men när man väl har fått på dem så sitter dom stenhårt. Har inte vågat skölja den under vatten men det ska tydligen gå bra. Är helt klart bättre än min 300kr gamla Philips trimmer från clasohlson. Känns som att man kan ha den här i några år!
  1 dag sedan
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  Riktigt lättanvänd trimmer. Byter tillbehör i ett nafs. Riktigt smart med så många tillbehör. Denna ersätter 2 andra maskiner jag hade tidigare. Man får en bra vinkel på trimmern när man ska fixa till skägget. Lätt att rengöra med vatten, låg ljudvolym.
  2 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Jag är jättenöjd!!
  Äntligen en gedigen och snabb trimmer med hög precision.
  Den känns tung och bra i handen trots sin lilla storlek.
  Fantastiskt med alla tillbehör, den ända trimmer du behöver....ever!!!
  Bra batteri tid dessutom!
  Att den är liten gillas när den ska ner i necessären.
  5 dagar sedan