Philips Sonicare DiamondClean HX9363

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Eltandborstar (58)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 mån sedan
  Min bästa tandborste någonsin.
  Bra med intervaller så man vet hur länge man verkligen ska borsta.
  Det lilla bortshuvudet gör det enkelt att nå längst bak.
  Använder mest White och Deep clean.
  En sann fröjd att se denna snygga design i badrummet.
  Stort plus för den långa batteritiden.
  Praktiskt och snyggt reseetui med laddare i fodralet.
  Rekommenderar den till alla!!!
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  6 mån sedan
  Snyggaste designen och färgen på eltandborste jag sett.
  Tyckte vid första användning att den kittlades. Nu efter en tids användning har jag vant mig.
  Den är väldigt lätt och smidig. Stänger av sig när man är klar. Bra batteritid och sjuktsmart med möjlighet till USB-laddning. Bra med olika program.
 • Omdömet levereras av

  Ganska bra
  6 mån sedan
  Väldig snygg design och smarta funktiner som säger till när det är dags att byta ställe att borsta på. Också smart laddningsfunktion. Däremot tycker jag att den kändes lite obekväm att borsta med då borsten gick fram och tillbaka och inte runt som jag är van vid min andra eltandborste.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Fantastisk tandborste som ger en härligt ren känsla i munnen. Behagligt borsthuvud och vibration. Tydlig indikation när det är dags att byta ställe. Mycket snygg design, skönt handtag. Snyggt laddningsglas. Mycket praktisk resefodral medföljer. Skulle inte välja en annan tandborste.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Annorlunda mot andra eltandborstar jag provat men till det bättre - snabbare mindre vibrerande rörelser som känns mer effektiva. Otroligt snygg design, skön att hålla och bra med olika lägen för rengöring samt \"White\" som polerar tänderna för ett vitare resultat. Praktisk (och snygg) laddning i glaset som medföljer! Enda minuset jag kan komma på är att displayen borde vara på andra sidan av skaftet så man kan se vilket program som körs medans man borstar.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Mycket nöjd med denna produkt som kombinerar form och funktion på bästa sätt! Flera olika program: Clean, White, Sensitive, Gum Care och Deep Clean. Snygg och smidig laddare, och ett lyxigt reseetui med smart laddkabel. Pryder verkligen sin plats i badrummet. Rekommenderas!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Jag hade höga förväntningar på denna tandborste och den gjorde mig verkligen inte besviken! För det första är den otroligt snygg att se på och för det andra så gör den det den ska och lite till. Av de fem inställningar som finns är det enkelt att hitta sin egen favorit!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  En otroligt snygg och bra tandborste!
  Den har flera \"lägen\" och de jag främst använt är djuprengöringen och \"white\".
  Jag märker en stor skillnad från att använda en manuell tandborste då mina tänderna numera känns mycket renare. Där jag tidigare har haft svårt att få rent känns nu mycket fräschare!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Snygg, smidig. Bra med flera olika lägen! Skönt att borsthuvudena är lika stora som på en vanlig tandborste. Super med resefodral med inbyggd laddstation! Känns fräscht i munnen efter. Stort plus för att den inte väsnas! Kul med ett läge för skonsam borstning då jag ibland får svullnad i tandköttet. Bara nöjd!
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  6 mån sedan
  Snygg och stilren design. Känns väldigt lyxig att ta fram och borsta sina tänder med. Fem olika program att välja mellan vilket är roligt.
  Tyckte dock den kittlades lite väl mycket i början men man vänjer sig. Jag gillar min nya tandborste skarpt och är nöjd.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  6 mån sedan
  Riktigt bra eltandborste! Den har smarta funktioner och grymt snygg design! Den är lätt att ladda, både på resan och hemma. Man får med ett snyggt resefodral som man kan ladda tandborsten i och man får även med ett laddningsglas - vilket är så coolt! Rekommenderar denna starkt!