Oral-B (Braun) Genius 9000 CrossAction

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Oral-B (Braun) Eltandborstar (104)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.73)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  2 mån sedan
  Köpte denna produkt i Julklapp, efter 14 dagars användande började stålet rosta som borsten monteras på. Jag återkopplar detta till tillverkaren, vilka hävdar att jag misskött produkten då jag inte torkat av den efter att jag sköljt av den efter borstning. Vilket beskrivs enbart i manualen, ej i snabbguiden.
  Jag har hävdat att det är ett dålig exemplar som jag mottagit och att det syns tydliga porer i stålet, vilka jag har svårt att tro skall ha uppkommit efter knappt 14 dagars användning. Så kort och gott, produkten tål inte att sköljas av i kranvatten, och rostangrepp efter 14 dagars användning innefattas inte utav garantin.

  I övrigt är produkten funktionsmässigt ok, dock trodde jag att batteritiden med Li-Ion batteri skulle vara betydligt bättre jämfört med tidigare Thriump 9000, med en äldre batteriteknologi, men jag uppfattar inte att den är nämnvärt mycket bättre.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Ersatte denna mot en Oral-B Triumph där batteriet hade gett upp efter 2år och var helt död. Denna modell är fantastiskt men pga att batteriet börjat ge vika efter 18 mån och måste laddas en gång i veckan i ca 24h. På en dyr premium produkt är detta inte acceptabelt och jag är mycket besviken.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  En väldigt bra eltandborste. Har förmågan att avlägsna matrester mellan tänderna som inte mina tidigare Oral B har haft. Ökningen av antal rotationer/pulseringar per minut jämfört med tidigare borstar gör skillnad. Har dock inte använt guiden för att kontrollera om jag borstat överallt. Det känns lite överkurs. Man känner ju att det blir rent.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Det tar minst 24 h att få den fulladdad , tveksam kvalitet min slutade att ta laddning idag efter 6 månader , det är den andra Oral B som gått sönder efter alldeles för kort tid.Dess egenskaper när det gäller att få rent är väldigt bra ,men det är den tekniska hållbarheten som jag är tveksam till
 • Perfekt
  1 år sedan
  Rekomendera för 200%.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt bra eltandborste. Funktionen som ska kontrollera att man har borstat på alla ställen fungerar dåligt. Blåtand, rolig gimick men inte mer än så. Fodralet har inbyggd usb-laddare men har en stor anslutning, de borde hållit sig till micro-usb alt usb typ 3.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Denna elektriska borste har verkligen underlättat möjligheten till att på ett enklare sätt hålla rent. Jag som har tendens till mycket tandsten har sett att detta enligt tandhygienist blivit mindre sedan , jag började använda Oral borsten. Att det också finns fler alternativa inställningar gör det också möjligt att använda på fler otillgängliga som tillgängliga områden i munnen.
  Jag är supernöjd och kommer ha svårt att inte ha med mig borsten överallt. Bra att man även kan ladda i reseetuiet också/Göran
 • Omdömet levereras av

  Ganska bra
  1 år sedan
  Upplevde den som onödigt många programval, svårförstådd manual och tillhörande app var ej på svenska.
  Tänderna kändes rena men ingen wow-effekt. Tandborsten låter väldigt mycket och det känns som att den tröttnar ganska fort. Skulle inte köpa den till full pris.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Efter en månads användning är jag mer än nöjd. Batteritiden är något som verkligen imponerar. Borstar fler gånger än rekommenderat, håller ändå lite mer än en vecka.

  Med appen som finns till kan man följa sin tandborstning in i minsta detalj. Mycket bra om det är något speciellt man behöver förbättra med sin tandborstning. Bra med inställningar till olika borstningar.

  Priset är det som gör att den inte får alla fem stjärnor. Känns lite i dyraste laget för en tandborste.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Tänderna känns mycket renare efter att ha använd oral b genius 9000+. Bra att man kan ställa in olika borstlägen för att få det bästa resultatet. Extra pluss att man kan koppla ihop den till telefonen för att få extra koll. Jag rekommenderar alla att använda denna.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Gillar verkligen denna eltandborste. Tandborsten är lättanvänd. Det finns inställningar för olika borstlägen. En indikering finns, om man skulle borsta för hårt, allt för att skydda tandköttet. En mycket smidig reseförpackning medföljer. Rekommenderas!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Jag blev glatt överraskad av Oral-B Genius 9000+; den är verkligt bra- enkel att använda och den gör ordentligt rent. Det finns en app till telefonen den är riktigt bra och lätt att använda men jag saknar displayen man fick med tidigare modeller. Extra plus att man kan använda alla borsttyper med Oral-B Genius 9000+ och den har bra batteritid.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket bra eltandborste med flertalet funktioner. Mycket bra batteritid och väldigt smidigt att kunna ladda i ett skal.
  Lite onödigt med en app, men säkerligen nyttigt för vissa individer. Synd att man inte fick med fler tandborstmunstycken, då dessa har en tendens att ta slut ganska fort.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Jag har använt Oral-B i flera år och även om jag har trivts med min gamla tandborste så har den börjat kännas lite \"out of date\". Nu slog jag till och skillnaden är verkligen stor. Den nya tandborsten känns mycket mer effektiv och tystgående. Appen är väl iofs kanske rolig en gång, men jag vete tusan om jag kommer att fortsätta med den... Däremot är jag ett stort fan av eltandborste och noga med min munhygien, och den här uppdaterade tandborsten känns på alla sätt effektiv och modern och just \'känslan\' måste upplevas för att förstå att även eltandborstar kan göras bättre och mer kvalitativa.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Fungerar otroligt bra, tycker att det är toppen när den visar att trycket är för hårt vid borstning.
  Det är också bra att den har flera användningsområden såsom t.ex. polering eller för rengöring av tungan.
  Toppen med olika möjligheter för laddning samt appen i mobilen.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Kanon bra tandborste samt alla tillbehör!
  Fästet är nättare än tidigare modeller. medföljande ett resetui som även har laddfunktion vilket är mycket funktionellt. Kunde sätta min mobil i fästet å borsta på i 2 minuter och appen instruerar hur jag ska borsta, det blir lite roligare tandborstning.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Detta är den första eltandborsten jag använder och kan helt klart säga att jag upplever en större renhetskänsla jämfört med en traditionell tandborste.

  Tandborsten i sig känns är snygg och känns väldigt kvalitativ och välbyggd, den får full pott.

  Appen däremot lämnar lite mer att önska och kan nog i ärlighetens namn säga att jag hade klarat mig utan den, det var lite roligt att se historik etc i början men när du väl vet hur du borstar så spelar det inte så stor roll.
 • Omdömet levereras av

  Ganska bra
  1 år sedan
  Jag har ganska lite erfarenhet av elektriska tandborstar. Jag fick med 5 olika bortshuvuden för olika typer av rengöring. Det kändes bra att få testa. En reseladdare med fodral följde också med. Men sen vet inte jag vad det är för skillnad i borstning mellan denna och en billigare. Bra dock att den vibrerar efter 30sekunder.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Min gamla eltandborste började fungera sämre efter att ha använt den dagligen i ca 5 år. Började titta runt efter en ny och hittade denna. Lite dyr men har många roliga funktioner och håller förhoppningsvis lika länge som min tidigare.Du kan välja färg på ledljuset vilket familjen uppskattar samt koppla upp den till telefonen. Det finns en rad olika program att välja mellan samt så varnar borsten med rött ljus om du trycker för hårt. Helhetsintryck, en riktigt bra tandborste!
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket bra eltandborste som känns att de verkligen rengör. Gillar de olika huvudena som kommer med och bra med olika lägen på tandborsten oxå om det ska vara mjukt eller hårt. Häftigt kunna se hur man rengör via mobilen men den kändes som den inte kände inte av helt när jag borstade. Tar ett tag också förstå de olika funktionerna.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  En väldigt bra tandborste. Håller länge på varje laddning. Appen gör att man har bra kontroll på hur ofta man borstar tänderna, borstar tungan, använder tandtråd samt sköljer munnen. Den visar även om man borstar för hårt. Appen visar även bilder, väder mm medan man borstar.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Tandborsten i sig får toppbetyg, det känns verkligen rent och den ger bra feedback när man trycker för hårt och hur lång tid som har gått. Kopplingen till en smartphone app får godkänt, känns ärligt talat ganska meningslös förutom för personer som behöver hjälp om hur man borstar.

  Buzzador.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Har använt borsten i ca 1.5 mån. Bytte från en äldre modell och skillnaden är slående. En superborste. Körde med blåtand och övrigt lull lull först veckan, funkar bra men inget man orkar hålla på med. Men reseladdaren med inbyggt batteri som även funkar till telefonen är inget annat än genialisk.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Jag är en Buzzador, vilket innebär att jag har fått köpa produkten till ett rabatterat pris för att göra en ärlig utvärdering. Jag är nöjd med produkten. Det är bra att den tydligt indikerar när man borstar för hårt och att den har olika borstprogram. Kul att kunna följa sina framsteg i appen. Tråkigt att appen inte är på svenska
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Jag är supernöjd med tandborsten, känns som att jag aldrig haft så rena tänder som nu! Smart med appen och alla dess funktioner. Har testat eltandborstar tidigare men aldrig gillat det, med denna var jag nöjd efter första borstningen. Extra roligt att man kan välja olika färger, jag och min sambo har valt varsin färg i appen.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Älskade tandborste.
  Helt fantastisk tandborste med många valmöjligheter.
  Lätt i handen och kraftfull motor som inte mattas av trots att det är lite kvar av batteriet.
  Supersmart reseetui som rymmer tandborsten och två borsthuvuden dock rymms inte den enkomma laddkabeln i etuiet.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  En helt underbar tandborste. Trodde inte att det skulle var så stor skillnad från min föra, som inte va så gammal. Men det är som natt och dag. Den är nätar i handen och riktigt drag i borstningen så man känner sig ren väldigt länge. Det laddningsbart resefodralet är klockren.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  • Kvalitetskänsla
  Det känns att det är en premium borste, byggkvalitén känns gedigen och snygg. Resefodralet känns genomtänkt och praktiskt.

  • Användarvänlighet
  Det var lätt att få igång appen och para ihop tandborsten med telefonen. Det blir en annan borstningsteknik jämfört med en manuelltandborste, Man fick tänka på hur man skulle borsta i början. Fästet för telefonen fäster riktigt bra och håller telefonen riktigt bra.

  • Känsla
  Renlighets känslan är avsevärt mycket bättre jämfört med en vanlig tandborste som jag hade innan. Trycksensorn är guld värd och mycket tydlig när man trycker för hårt.

  • Telefon app
  Appen tycker jag är smidig att använd. Bra att den påminner om tandtråd och florskölj. Det finns olika program man kan följa för att fokusera på olika områden, som tex plackborttagning, fräsch andedräkt och vitare tänder. Kul med olika achievements och statistik.

  • Borsthuvuden
  Smart att det finns en sensor som visar när man bör byta borsthuvud. Jag har inte på denna korta tid hunnit utvärdera varje typ av borsthuvud.

  • Funktioner
  Den här modellen har en tungrengöring vilket inte Genius 8000 har. Appen påminner om tungrengöring efter den vanliga borstningen. Jag har använt det men och tycker att man känner sig fräschare i munnen.

  • Ljudnivå
  jag tycker den är tyst, tystare än Philips som jag provade i en affär.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt nöjd med tandborsten. De olika funktionerna gör att det blir en komplett tandborstrengöring. Appen gör även att man lätt ser hur noga man har borstat sina tänder. Detta gör att alla i familjen tycker att det är kul med tandborstning. Batteritiden är lång vilket passar mig bra då jag inte har någon möjlighet att ladda i badrummet.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Förrutom en ren känsla i munnen så kan man ju inte sticka under stolen med att det blev rätt kul att borta tänderna med en uppkopplad tandbortste
  Man slipper t.o.m tjata på ungarna om att de ska borta tänderna tillräckligt länge för de tycker också att det blivit roligt
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Tandbortsten gör sitt jobb väldigt bra. I alla lägen. Finns inget att påpeka förutom själva appen som skall ha kontroll på vart du har tandborsten i munnen.

  Har man skägg av modell lite längre så har appen väldigt svårt att följa dina ansiktsformer. Och du kan få borsta på samma ställe väldigt mycket längre än vad man skall göra för att få sin rätta \"status\"
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Har använt min tandborste nu i 3 veckor, efter att ha bytt upp mig från en annan Oral-B premium modell som jag kört under några år. Anledningen till att jag valde denna va reklamen för resefodralet som säkert någon mer än jag missuppfattat.
  De går inte ladda via usb eller är uppladdningsbart (de är bara en usbport som kan ladda mobilen när vanliga strömsladden är i)
  Men tandborstens borstningsprogram är grymma , att Oscillerande rörelser är högre än min äldre tandborste gör att tandborstningen är en fröjd.
  Såhär i efterhand hade jag hellre haft en 8000 då resefodralet är överdrivet klumpigt.

  + Grymt bra tandborstningsprogram
  + Snygg
  + Appen är ett roligt tillskott
  + Generöst med borthuvuden vid köp

  - Dålig batteritid (jämför med min äldre Oral-B)
  - Fodralet fyller inte riktigt den funktionen som framgår i reklamen (tolkningsfråga)
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag ger 9 stjärnor, men visst den kunde fått 10. För det blev sådan skillnad på tänderna från första borstning! Beläggningar som jag inte brukat kunna få bort försvann med en gång! Känns så rent på tänderna! Snygg och bra produkt i snyggt fodral. Fram till mobilhållaren då... Hur ska man få dit en telefon med bara två händer? Jo jag har lyckats en gång, men appen lyckades inte hålla koll på mig bra nog... Så det blir nog inte så många fler gånger. Men trots det helnöjd! Har haft en oral-b triumf, och en annan oral-b innan dess, men det är stor skillnad!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  kan inget annat säga än wow, vilken känsla, jag är helt såld tror aldrig jag känt mig så ren i munnen och även min man som aldrig gillat eltandborstar är redan beroende så det är ett bra betyg. en tandborste som tänker åt en, borsta man för lite så \"talar\" den om det, trycker man för hårt \"talar\" den även om det, den här vill jag inte vara utan.
 • Omdömet levereras av

  Dålig
  1 år sedan
  Måste vara eltandborstarnas \"Rolls Royce\", åtminstone känns det så när man borstar. Tänderna blir väldigt rena, och det är ganska lätt att komma åt överallt. Appen som man kan installera på sin smarta telefon är ganska pedagogisk och lätt att manövrera. Har hittills enbart provat en borste, och den funkar perfekt.
  Enda minuset jag kan komma på är ljudet- varför måste de vara så högljudda
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Aldrig känt mig så ren om tänderna förut. Tandborsten är enkel att använda och tänderna känns renare än någonsin. Enda minus är att appen är en smula krånglig att förstå vilket lett till att den inte används. Men tänderna blir rena ändå. Bra batteritid, snyggt och smidigt reseetui är helt klart ett plus med.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Jag är jättenöjd med min!
  Mycket tystare än någon eltandborste jag haft tidigare, grym batteritid och verkligen toppen med resefodralet som även laddar den. Dessutom kännes munnen renare än med de tidigare eltandborstar jsg haft.

  Appen och guiden för att man skall borsta överallt osv. känns dock mest som en kul grej. Jag tröttnade efter två dagar, så det använder jag inte alls.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  En otrolig uppgradering från min tidigare OralB tandborste. Den har allt du behöver och faktiskt lite till. Trycksensorn fungerar mycket bra. Att koppla till mobiltelefonen är väl mer en gimmick, personligen vill jag inte ha mobilen med mig in i badrummet.

  Så om du vill ha en tandborste som har allt är detta tandborsten för dig.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Snygg produkt, enkla anvisningar, tungskrapa fanns att kunna använda men var ej med i paketet, den kunde varit med när man köper en dyr produkt. Överlag otroligt bra fart på den, resekittet perfekt. Att använda sin telefon är en vanesak tror jag, men när man gjort det ett tag blev det enklare.
  Rekommenderar starkt, tänderna är viktiga.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har prova nya Oral B Genius 9000+ black . Tidigare har jag bara använt en vanlig tandborste så detta blev min första eltandborste! Vilket är helhetsintrycket Jo, jag är imponerad.

  Produkten är snygg. Den känns stilren och modern. Handtaget har inslag av gummi vilket gör att den vilar bekvämt mot handen. Instruktionsboken gjorde det enkelt att komma igång. Tandborsthuvudet kommer åt där jag haft svårigheter att nå tidigare, borsten arbetar längs hela tanden. Borstar jag för hårt säger den ifrån. Det som gör det lekfullt är att du via Oral-B appen väljer egen färg på \"Smart ring\". De olika borstlägen som finns gör det nyttigt med variation. Ett minus är tillbehören till mobilen, stort, krångligt och gör det lite till ett projekt att ställa in Oral-B appen. Helhet:VÄRT att köpa!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Underbart lyxig förpackning med laddare i resefodralet!
  Jag har i 14 års tid haft olika oral-b tandborstar denna slår allt vad jag har provat.
  Det är ju underbart att kunna koppla upp via blåtand och se hur man borstar, hur länge om man borstar för hårt ect.
  Jag har haft min borste i 5 dagar och från dag 1 så trivs jag såå bra med hur den borstar samt alla funktioner.
 • Omdömet levereras av

  Ganska bra
  1 år sedan
  Bra förpackad, följer med ett resefodral där man kan använda USB för att ladda, dock skickar de inte med någon USB-sladd vilket jag finner lite märkligt.

  Koppling till telefon fungerar och det finns flera olika program. Personligen blev jag stressad utav det, bevisligen borstar jag längre än 2min. Följer med 4 olika borsthuvuden med olika syften, tycker man kunde skriva på dem vad de heter och inte bara på en separat papperslapp.

  Överlag bra borste, men efter ett par användningar av den mobila appen så finner jag det hyffsat meningslöst. Sensorn att man trycker / borstar för hårt är dock något jag gillar då jag har en bra tendens till att göra det.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  1 år sedan
  Jag hade en Oral-B 650 innan och var lite osäker på om det var värt att \"byta upp\" borsten. Men vad glad jag är att jag gjorde det. Det är som dag och natt, den fungerar så bra och gör rent med bravur. Tillbehören har jag inte använt ännu men resefodralet verkar väldigt bra och smidigt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Oral-B Genius 9000+ fungerar bra för hela familjen. De olika borsthuvuden gör oss alla arbeta tillsammans för att hitta borsten vi föredrar. Barnen tyckte det var kul att borsta tänderna, är särskilt användbart om vi använder också app för barn. Många bra funktioner! Ett litet minus är att borsthuvuden är dyra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det är första gången jag försöker elektrisk tandborste, och jag blev positivt överraskad. Jag känner att jag både få tänderna renare och att borsta tänderna är lättare än med manuell tandborste. Med meddelande om när man ska byta sida, olika borsthuvuden, samt en app som kan ge dig poäng på borsta tänderna är verkligen en elektrisk tandborste jag kan rekommendera.
  Endast minus är att jag tror att batteriet behöver laddas lite ofta.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket nöjd med min nya Oral-B Genius 9000 tandborste. Jag känner borsten ordentligt och jag gillar att det finns flera olika \ "borsta program \". I begynnelsen var Oral-B program som används av varje borstning men nu efter ett tag är det inte så spännande.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Oral-B Genius 9000+ är det bästa tandborste jag har använt. Precis som det finns många olika program kan väljas. Jag får ett meddelande när jag borstar för hårt. Jag kan ansluta tandborste på min mobiltelefon och hålla koll på min son borsta tänderna när han ska och så han borde. Batteriet är imponerande. Jag kan skapa ett program för hur man borstar tänderna. Det får endast testas. Jag är minst imponerad.
 • Perfekt
  1 år sedan
  En fantastisk tandborste. Rena väl. Lätt att använda. Appen är lämplig för att borsta tänderna. Detta gör att borsta tänderna en bris. Med utbytbara huvuden kan alltid ha färska rena huvuden tandborsten. Kvaliteten är också mycket bra. Är gjuten i handen samt. Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Oral B - 9000
  Tänder kände sig mycket mer ren efter att ha använt Oral B - 9000 än en vanlig tandborste. Jag blev överraskad av god effekt! Förutom att använda programmet för att se hur jag dekorerade var till stor hjälp för gjort det lättare att komma ihåg alla områden inte borsta för hårt. Rekommenderas verkligen!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är mycket nöjd med Oral -B Genius 9000! För närvarande har jag bara testat borsthuvud \ "Floss action \" och jag tror att kombinationen av Oral-B Genius 9000 och denna borsthuvudet hållare tartar i schack bättre än min vanliga \ "manuell \" tandborste. Jag gillar speciellt att tandborsten \ "tala \" vibrera när du har putsade länge nog totalt och när du har putsade tillräckligt länge på samma ställe?