iRobot Roomba 980

iRobot Roomba 980

 • Typ: Dammsugare
 • Funktioner: Timer, Schemaläggning, Trappsensor, Självdockning (automatisk laddning), Virtuella väggar (avgränsare), Anpassad för husdjur, Display, Mobilapp för styrning av funktioner
 • Ljudnivå: 67 dB
Jämför pris på alla iRobot Robotdammsugare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
iRobot

iRobot Roomba 980

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Typ: Dammsugare
 • Funktioner: Timer, Schemaläggning, Trappsensor, Självdockning (automatisk laddning), Virtuella väggar (avgränsare), Anpassad för husdjur, Display, Mobilapp för styrning av funktioner
 • Ljudnivå: 67 dB
iRobot

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 40 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-24
  S
  Szyb102(19 omdömen)
  Smidig dammsugare som lätt tar sig fram både på mattor och under/runt möbler. Klarar även av de trösklar vi har. Upplever ljudnivån som helt OK. Ökar i ljud när den hittar ställen som kräver intensivare städning. Uppsamlingsbehållaren rymmer inte jättemycket och blir snabbt full när dammsugaren hanterar större ytor.
  2019-01-12
  Redigerades 2019-01-17
   C
   Cocorocko(57 omdömen)
   Roboten gör det den ska med bravur. Tystgående på pakett och något högre ljudnivå på mattor. Första dagen när vi installerade den hade vi precis dammsugat hela hemmet med vår gamla traditionella dammsugare. Trots det var Robotens behållare full med damm efter första programmet. Fördelar: Väldigt noggrann Kraftfull motor Kartlägger täckt yta Nackdelar: Liten behållare Batteriet håller inte i 2h Saknar funktionen för att dammsuga på ett begränsat område tex endast dammsuga mattan eller bara i köket.
   2018-07-25
   Redigerades 2018-10-06
    b
    bofreys(1 omdöme)
    Köpte roboten för 3 månader sedan, hade innan dess LG Homebot, som jag varit ganska nöjd med. 1. Appen fungerar inte bra och med tanke på hur funktionen är skulle jag avråda från denna mycket dyra maskin. Har haft flera kontakter med kundsupporten som tar cirka 1 v på sig med att svara och då kräver svar inom några timmar för att ärendet inte skall anses avklarat. Min har hittills inte gått att starta med appen. Kanske har jag bara fått ett B-exemplar. 2. Ljudet mycket högre än LGn och påminner om Arlanda! Fastnar ganska ofta i mattfransar, under möbler mm, men larmar då så man hittar den rätt lätt via appen vilket ju är bra. 3. Städar klart längre tid och effektivare än LGn. Hittar också tillbaka till laddningen. Bättre än LGn! 3.Support i Danmark, Inte goda erfarenheter hittills. 4. Positivt att tillbehör typ nya filter går lätt att beställa. På LGn krångligt. Nåväl, även om inte allt är perfekt så är den bra på att städa. Det låga betyget pga dålig support och icke fungerande fjärrstyrning samt det mycket höga ljudet. Därför skulle jag köpa en billigare maskin.
    2018-09-26
     X
     Xepp(17 omdömen)
     Bor i en tvåplansvilla på ca 180kvm med 2 småbarn och en hund. Roboten är fantastisk och städar väldigt rent. Dock tycker jag behållaren är ganska liten för även om den kört hela övervåningen varje dag i en vecka så måste den ändå tömmas hela tiden. Den kommer in under vår soffa vilket tidigare varit problemområde. Lite besviken att den inte kommer in i vårt sovrum där tröskeln är ca 2cm men man kan bara lyfta den manuellt in så städar den fint! Rekommenderat köp!
     2018-09-22
      S
      StinaOfSweden(21 omdömen)
      Vi har bla. gjort ett test med havregryn på golvet och det dammsugade den upp på en gång utan problem. Den lämnade nästan ingenting på första "försöket" när den snurrade runt. Så det var ett oväntat bra resultat. Sen gillar vi även att den är så kraftfull och kör lätt upp på mattor och dylikt. Vår förra robotdammsugare klarade inte av detta så därför är vi väldigt nöjda med denna! Ett stort plus att den även har en app så man kan sätta igång dammsugaren när man inte är hemma och få ett nystädat hem när man kommer hem. Det finns ingenting som hade kunnat vara annorlunda med denna modell på dammsugare! Rekommenderas varmt!
      Sida 1