Apple iPad 32GB (3rd Generation)

 Lägg i lista  Jämför
The new Ipad, Ipad 3, nya paddan, kärt barn har många namn - och få produkter är så efterlängtade nya verisoner som Apples stilbildande surfplatta. 3rd generation har betydligt högre upplösning, snabbare processor, bättre kamera men i princip bibehållna yttermått i jämförelse med föregångaren Ipad 2. Denna version har 32 GB minne och Wifi. Lanserad 2012. Stäng
The new Ipad, Ipad 3, nya paddan, kärt barn har många namn - och få produkter är så efterlängtade nya verisoner som Apples stilbildande surfplatta. 3rd generation har betydligt hö... Läs mer
Produktgeneration: Apple iPad (3rd Generation). 5 produkter i generationen. 2 föregångare och 3 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (70)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Min första padda och det är mycket trevlig upplevelse.
  Har testkört första generationens iPad och den kändes ganska slö och inte speciellt rapp vid normalt surfande.
  Den tredje generationen känns betydligt mer kraftfull när man surfar och avsaknaden av flash stöd är mindre än jag befarade. Flera siter som SVT, Headweb, TV4 play mm. har anpassat sina sidor för iPad. Den spelar även upp HD-video utan problem. Även "tunga" spel flyter på grymt bra.

  Skärmen är ett kapitel för sig och det är en fröjd att titta på bilder med den samt den är mycket behaglig att läsa text på.

  Det som drar ner betyget något är Apples ovilja att tillhandahålla ganska normala expansionsmöjligheter som SD-kort, HDMI-utgång, micro-USB mm.
  Här är man hänvisad till att köpa diverse adaptrar mm. känns ganska sniket...
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 år sedan
  Första iPad med retina skärm. Har haft den i snart 2 år och funkar fortfarande felfritt. Batteritiden är fortfarande kanon bra. Inget att klaga på!
 • Perfekt
  4 år sedan
  en mycket bra surfplatta
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Riktigt skön pryl
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Enkelt och snabbt med ipad, streamar direkt till appletv vidare till förstärkare.
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Inte van att lämna så dåligt omdöme för en "ny och fräsch" produkt. Jag har hittills valt Android produkter men tänte jag skulle testa Apple och gick in i det med helt öppet sinne. Jag har blivit mycket negativt överraskad och besviken.

  Testa inte detta, köp t.ex. en Samsung Galaxy (med Android) istället !

  DÅLIGT

  - iStore (där du laddar ner appar mm) fakturerar pengar från mitt VISA kort utan att jag vet varför (specifikation saknas) ! När jag kollar på Apples hemsida för att skriva till supporten för att fråga varför de drar pengar från mitt konto (utan mitt godkännande) går det inte att hitta en adress (eller meddelandefält) där man kan skriva och fråga om detta (har letat i 30 minuter och kör runt i cirklar på hemsidan) ! = SÄMSTA JAG SETT.

  - Möjligheten att göra egna inställningar (och då menar jag mycket enkla inställningar) är MYCKET begränsad. Det funkar som en lobotomerad dator = The Apple way or no way... Bäst för helt okunniga 13-åringar, alla andra kommer att känna sig begränsade

  - Operativsystemet tillåter bara EN användare ! Kanske du vill dela iPad med din sambo/man/fru/syrra mm. Glöm det, endast ett Wordfeud-konto, ett "iCloud konto" mm. Gissar att taktiken är att alla ska köpa en var......

  - Appar som är gratis till Android-enheter kostar pengar på Apple/iStore....

  - Det går inte att stänga av rättstavning i någon applikation, vänj dig vid att iPad kommer att fylla i egna ord (även om du trycker mellanslag, dvs space bar) hela tiden. Det hade ju inte gjort något om det inte var för att man avänder textfunktionen HELA TIDEN, t.ex. när man skriver mail, textmeddelanden, chattar i spel osv osv osv. Det kommer ständigt att vara en nagel i ögat.

  - Stöder inte Flash... HERREGUD vad dåligt. MÅNGA av dina vanligaste hemsidor innehåller Flash-applikationer och utan detta blir upplevelsen ofta mycket begränsad. Svårt att hitta en liknelse, det är ungefär som läsa en bok där var 5:e sida är skriven i osynlig text...

  - Högtalaren (mono såklart...) riktad bakåt, dvs perfekt att lyssna om man INTE befinner sig på den sidan där bilden är. I realiteten betyder det att du ständigt måste hålla en hand över hörnet på enheten för att ljudet ska "studsa" mot dig (om det är det minsta andra omgivningsljud).

  - Bara Apples egna kontakter, glöm alla fina hörlurar och andra interface du äger och köp nytt (från Apple..). Slot för minneskort? Nej (såklart).

  BRA

  - Bra marknadsföring = fin produkt om man känner att man vill vara en del av den stora massan. Den är dessutom snygg. Med andra ord är iPad SURFPLATTORNAS BIMBO, SNYGG PRESENTATION MEN MYCKET BEGRÄNSAD HJÄRNA OCH FUNKTION SOM SUGER DINA PENGAR UR DINA FICKOR UTAN ATT DU MÄRKER DET.

  KÖP INTE !
 • Bra
  5 år sedan
  Efter ett antal år med Android-telefoner så skaffade jag en iPad 3 i våras mest för att jämföra hur alternativen ser ut..

  Skärmen är absolut grym, byggkvalitén likaså, batteritiden bra.. men i övrigt? iOS känns som ett mer finpolerat alternativ till Android och för teknikintresserade något tråkigt gränssnitt som inte är speciellt flexibelt/konfigurerbart. Att iOS inte skulle lagga är bullshit, det laggar då och då.. och starta om är man också tvungen till ibland.. Jag kan inte direkt jämföra med en Androidplatta eftersom jag aldrig ägt någon men ta bara det här med textinmatning och tangentbord, vad håller Apple på med? Har tiden stått stilla hos dem?

  Vad gäller App-utbudet så är nog apparna snyggare överlag till Apple men inte är det någon jätteskillnad. Det jag använder paddan till (surfa, titta på film, hemneta och spela lite) undrar jag om inte Android levererar en bättre upplevelse till.. För emellan mig och paddan så finns iTunes.. Stödet för DNLS är värdelöst, ska man koppla ihop saker så måste man köpa Apple hela vägen.. Det fungerar säkert jättebra då men för oss andra, var är viljan att göra det enkelt för användaren?

  Sammantaget så skulle jag nog inte köpa en padda om jag gjorde om valet igen.. Jag ångrar inte köpet för jag använder den väldigt mycket och det den gör gör den bra, det är mer styrandet av användaren genom tex iTunes som jag tycker är rätt kasst. Jag köpte min iPad i USA med både valuta och inköpsrabatt, till det priset så är den ändå bra. Jag hade fått samma rabatt på en Android men just då ville jag prova en iPad så valet blev då så. Men jag är rätt säker på att jag med de båda valen i hand så skulle jag ha varit mer nöjd med en Android i handen om man väger in pris. Skillnaden för normalanvändaren tror jag är marginell numera, vad du än väljer så får du en användbar pryl som nog passar människor i alla åldrar..
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Det mesta är redan skrivet om denna fantastiska tingest :) Älskar den, helt suverän känsla och den mest använda prylen i mitt hem! Får 9/10 då jag ibland kan sakna mer gb och 3G men det är ju bara mitt fel och inte iPadens :)
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Mycket nöjd med min platta som jag haft i någon månad nu.

  Har varit en förespråkare för android men när jag skulle skaffa en riktig surfplatta så föll valet tillslut på "nya" iPad pga retina skärmen. Jag har smartphones, laptops i olika storlekar och stationär dator. Men alla dessa har nu fått vila stora delar av dygnet då den mesta nätaktiviteter sker med iPadden idag.

  + Fantastisk skärm:
  Den är väldigt behaglig att läsa på (läser mycket e-böcker och digitala serietidningar), att titta på foton tagna med systemkameran är en fröjd även det! Funkar utmärkt att titta på film om man inte är i en för ljus miljö.

  + Design (Subjektivt):
  Väldigt snygg

  + Apparna
  Har kört mycket android enheter tidigare och tycker apparna ofta känns mer välgjorda och seriösa i App(le)store. Men min känsla är att man oftare får betala för dem till iPadden än till Android. Personligen tycker jag dock att det kan vara värt några få kronor för att få en välskriven app.

  + Smarta skärmskyddet
  Om man köper en iPad tycker jag inte man ska snåla och inte köpa ett vikbart skärmskydd med! Att det funkar som ett bordställ när man viker upp den är perfekt, samt att plattan somnar så fort man lägger på "täcket".

  + Mobiler, Laptops, Desktops och Mediaspelare står mest och samlar damm. Jag sätter mig ofta i soffan med plattan istället!

  - Den glansiga ytan på skärmen skapar ganska mycket reflexer så att sitta mitt i max solljus och läsa tidningen är svårt då man oftast bara ser sig själv som i en spegel.

  - Min fru vill använda den nästa lika mycket som jag.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Dyr leksak
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Dåligt att det inte går att spela upp HD material via youtube appen, det går inte att välja upplösning som man vill. Annars är det mesta väldigt bra, särskilt skärmupplösningen och hanteringen som är snabb.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Mycket trevlig surfplatta! Kan inte annat än älska den! Betydligt bättre än första generationens padda - skärmskärpa, snabbhet, känsla etc etc
 • Perfekt
  5 år sedan
  Min nya vän! :-)
  Nej, men den har de funktioner som jag behöver för dagligt bruk.

  Snabb uppstart.
  Bilden, need I say more.....!?!?
  Så klockren!

  Hej då bärbara dator.....
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Grym skärm!