Kategorier
Prisjakt
Prisjakt Experter

Bilbarnstolar

  • 1 tester
  • 10 topplistor
  • 1 guider
  • 5 aktiva experter
Aktiva experter inom bilbarnstolar
Så tester vi bilbarnstolar

Välkommen till en lite nördigare värld av bilbarnstolar! Här får du tips på bra bilbarnstolar, bälteskuddar och babyskydd av våra kunniga experter. Den som skrivit de flesta av topplistorna är vår expert Sandra, som brinner för barns säkerhet i bil och har bilbarnstolar som intresse. Sandra hänger ofta i bilbarnstolsgrupper på Facebook där hon gärna hjälper till, och för tillfället har hon 10 bilbarnstolar hemma! Sandra är mycket för att barn ska åka bakåtvänt så länge det bara går, och väljer ut produkter med säkerhet i fokus.

Experterna baserar sina rekommendationer på stor kunskap och erfarenhet i området, och produkterna i listorna har experten valt ut helt själv, utan påverkan från någon annan. Begrepp som Isofix och i-Size är inte helt ovanliga att stöta på när det är dags att köpa bilbarnstol, och här guidar våra experter dig igenom myllret av säkerhetsbeteckningar och funktioner.

Här hittar du ett gäng topplistor som kan hjälpa dig - oavsett om du behöver ett babyskydd som passar barnvagnen eller bara vill veta vilken den bästa bakåtvända bilbarnstolen är.