Prisjakt

isbjoernfromhell

Medlem sen 2007-08-20
21
Bidrag
32
Hjälpsamröster
Spelbutiken.se
Bra
(500+)
Bra
en månad sedan
Bra pris, långsam leverans. Tog 5 arbetsdagar innan spelet var framme. Rekommenderas om du inte har bråttom!
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan
Skapar ett artificiellt kösystem under BF. Pinsamt är bara förnamnet. Blir bojkott i fortsättningen.
El fynd
Utmärkt
(151)
Utmärkt
2 år sedan
Köpte ett Asus ROG RTX2080 Overclocked Edition för 6999kr. Nästbilligaste på prisjakt var 8999kr. Precis som Elfynd informerar om så är det förpackningen skadad men inte själva hårdvaran. Fick paketet efter två dagar välpackat i 4-5 lager bubbelplast, öppnar upp och det är en knappt märkbar skada uppe i högra hörnet av kartongen. Öppnar upp kartongen och ESD-påsen är öppnad (antagligen för att Elfynd kollat så grafikkortet ser OK ut) men själva grafikkortet i sig är helt som nytt, ser även på PCI kontakten att det aldrig varit inkopplat. Fick alltså ett sprillans nytt grafikkort, på två dagar för 2000kr billigare än närmsta konkurent, kan man vara mer än nöjd?
Fire Emblem: Three Houses (Switch)
Full Star 1
3.6
(5)
539 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Gillar du timslånga konversationer och alldeles för mycket waifus så är det säkert trevligt. Vill du ha gameplay så kan du leta dig vidare.
Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui
Full Star 1
3.5
(63)
1 190 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
Rekommenderas varmt. Har helt ändrat mitt sätt att pendla och träna på.
Nordicfeel
OK
(500+)
Dålig
2 år sedan*
NordicFeel använder någon billig variant från Postnord vilket innebär att det skickas som spårbart brev och går fantastiskt långsamt. Postnord försöker sedan leverera det till dörren mellan 08-17 då ingen är hemma och du får vänta ytterliggare en arbetsdag. Till skillnad från andra PostNord tjänster som andra butiker använder som tar 1-2 dagar att få varorna så är jag nu uppe i en vecka då jag mottar mitt paket på måndag sedan beställning. Under all kritik. Helt ok annars.
*Redigerades 2 år sedan
Eneba
Utmärkt
(245)
Utmärkt
3 år sedan
Köpte Total War Three Kingdoms helt utan problem. Paypal och sedan fick jag koden på 30 sekunder genom en länk. Rekommenderas.
Apple iPhone 8 64GB
Full Star 1
3.6
(41)
1 139 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Gick från 6s och det är stor skillnad. Rekommenderas.
*Redigerades 4 år sedan
Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T580 16GB
Full Star 1
3
(11)
2 290 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Köpte min på Elgiganten för 1790kr. Grymt nöjd, används enbart för Viaplay/Netflix/Twitch jämte datorn i en hållare och skärmen är grym för priset. Surfat lite med den och inga segheter vad jag märker, den är självklart inte lika mjuk som en nyare iPad men gott nog. Enda negativa jag hittat än så länge är kameran, men tvekar på att någon köper en sån här platta för att ta några kort alls.
*Redigerades 4 år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Inet är verkligen fantastiska. Jag är nog vad många skulle kalla en krånglig kund. Jag vill gärna prova och retunera om jag inte är nöjd. Senaste 6 månaderna så har inet: * Skickat ut nya skruvar till min vattenkylare, skruvar som jag gjorde sönder, inget fel dom gjort. Dessa skickades ut utan extra avgift och inget bråk. * Jag beställde ett De-lid kit som inte fanns i lager, när det väl skickades var jag på semester i 3 veckor och den retunerades då automatiskt. Jag erbjöd mig att betala för returfrakten men det ville dom inte utan dom skickade ut De-lid kitet igen när jag var tillbaka. * Beställt två tangentbord till mig och tjejen som vi inte blev nöjda med, fick även retunera detta utan några som helst problem. Och mellan dessa krångel så har jag beställt flera grejer som ALLTID kommer snabbt och helt utan problem. Fantastisk butik som alla borde använda. Slår alla konkurenter på fingrarna gång på gång.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1