Prisjakt

isbjoernfromhell

Medlem sen 2007-08-20
23
Bidrag
33
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T580 16GB
Full Star 1
3
(11)
2 290 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*

Köpte min på Elgiganten för 1790kr. Grymt nöjd, används enbart för Viaplay/Netflix/Twitch jämte datorn i en hållare och skärmen är grym för priset. Surfat lite med den och inga segheter vad jag märker, den är självklart inte lika mjuk som en nyare iPad men gott nog. Enda negativa jag hittat än så länge är kameran, men tvekar på att någon köper en sån här platta för att ta några kort alls.

*Redigerades 4 år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*

Inet är verkligen fantastiska. Jag är nog vad många skulle kalla en krånglig kund. Jag vill gärna prova och retunera om jag inte är nöjd. Senaste 6 månaderna så har inet: * Skickat ut nya skruvar till min vattenkylare, skruvar som jag gjorde sönder, inget fel dom gjort. Dessa skickades ut utan extra avgift och inget bråk. * Jag beställde ett De-lid kit som inte fanns i lager, när det väl skickades var jag på semester i 3 veckor och den retunerades då automatiskt. Jag erbjöd mig att betala för returfrakten men det ville dom inte utan dom skickade ut De-lid kitet igen när jag var tillbaka. * Beställt två tangentbord till mig och tjejen som vi inte blev nöjda med, fick även retunera detta utan några som helst problem. Och mellan dessa krångel så har jag beställt flera grejer som ALLTID kommer snabbt och helt utan problem. Fantastisk butik som alla borde använda. Slår alla konkurenter på fingrarna gång på gång.

*Redigerades 4 år sedan
Star Wars: Battlefront II (PC)
Full Star 1
2
(38)
110 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan*

Grymt spel. Kasst med microtransaktioner och dåligt progress system.

*Redigerades 4 år sedan
Asus GeForce GTX 1080 Ti ROG Strix Gaming OC 2xHDMI 2xDP 11GB
Full Star 1
4.6
(12)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*

Haft kortet sedan i Augusti. Absolut inget att klaga på förutom möjligtvis priset :) Träffar perfekt på min 1440p 165Hz Gsync skärm ihop med i7 7700k @ 4,8GHz och 16gb ram

*Redigerades 4 år sedan
Acer Predator XB271HU (bmiprz) 27"
Full Star 1
3.9
(44)
5 999 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*

Köpte från Elgiganten för 6290,- Första exemplaret skickat från webbutiken tillverkad i Juni 2017 hade fruktansvärt IPS glow i högra hörnet. Lös upp halva skärmytan, syntes även under dagen och tydligt även fast bilden var ljus. Gick till butik och bytte mot en som var tillverkad i December 2016 och fick mycket mindre IPS glow, det syns fortfarande men mycket mycket mindre. Helt klart nöjd nu och har inga tankar på att byta igen. Allt annat förutom IPS glow är topp trim med skärmen, rekommenderas starkt om du kanske orkar byta den en eller två gånger för att få ett bra ex.

*Redigerades 4 år sedan
Doom (PC)
Full Star 1
4.1
(15)
82 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*

Kan inte annat än att sätta 10 på detta, trots att jag inte provat MP läget. Fullständigt briljant SP. Jag känner mig som ett barn på julafton varje gång jag startar upp spelet. Känns som jag kommer spela om detta hur många gånger som helst, det är så jävla bra.

*Redigerades 6 år sedan
Batman: Arkham Knight (PC)
Full Star 1
3.1
(3)
47 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Värsta PC-porten på många år. * Låst till 30fps om du inte går in i .ini filer och ändrar. * Otroligt dåligt optimerat, finns inte en maskin där ute som kan köra det i 1080p 60fps som det ser ut nu. * Åker du runt i staden i batmobilen eller genom att skjuta dig med repet mellan hustak så blir spelet som en powerpoint presentation. * Sämre grafik än på PS4 (!), PC versionen saknar bland annat Ambient Oclusion samt vissa grafikeffekter såsom att regn syns på Batman. * Väldigt snålt med grafikalternativ. http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2015/06/22/pc-version-of-batman-arkham-knight-is-hot-garbage-amd-and-nvidia-users-both-unhappy/ store.steampowered.com/app/208650/ https://www.youtube.com/watch?v=GKy2BEHKeyE&feature=youtu.be&t=353 Skräp. uppdatering: Porten är så dålig så nu har till och med Warner Brothers och Rocksteady beslutat att stoppa försäljning av spelet: http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/145587678167685991

*Redigerades 7 år sedan
Nintendo New 3DS XL
Full Star 1
4.2
(14)
8 799 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*

Jag köpte maskinen nu på releasen den 13/2, Majoras Mask versionen. * Nya 3D-funktionen: Helt fantastisk, jag använde aldrig 3D på min äldre 3DS XL men nu har jag på den hela tiden. Kameran klarar av att hitta dig även i ett mörkt rum och man tappar inte fokus sålänge man verkligen inte försöker jävlas med den. Gjorde även ett test i bil och den höll fokus hela tiden trotts gupp och svängar. * C-Stick: Är precis som en liten tracknub på en laptop, den rör sig inte utan känner av vad man gör. Fungerar väldigt bra till kamera kontroll, men inte en chans att man kan spela t.ex. FPS med den som vissa hoppats på. Bra mycket bättre än att sätta på en stor Circle Pad Pro som var fallet tidigare hur man än vrider och vänder på det. * Skärmen: Har jämfört den nya med gamla 3DS XL sida vid sida och den nya har bättre ljus och varmare färger. Både med 3D på och av. * Batteri: Ungefär samma som innan, jag har inte märkt någon skillnad. * Byggkvalité: Känns mer robust än gamla 3DS XL, dock kvarstår "problemet" med att fästet till skärmen är lös och vobblar lite, dock ett designval av Nintendo så inte förvånande. * Användarbarhet: MYCKET bättre än gamla 3DS XL, den är bra mycket snabbare än tidigare. Den nya kraften under huven gör verkligen sitt och alla jobbiga fördröjningar är borta. Jag satte även in ett nytt SD-kort i min som är Klass 10 istället för Klass 4 som medföljde och även det gjorde stor skillnad. * Negativt: - Tveksam till faktumet att laddare inte ingår. - Att bara skicka med ett 4gb klass 4 minne är riktigt snålt, man måste i stort sett byta SD-kortet. - SD-kortet sitter på undersidan så man måste skruva loss undersidan för att byta, inte speciellt svårt men ändå något som hade kunnat designas bättre. Om ni är i funderingar om att köpa gamla 3DS XL för att spara några hundra lappar så kan jag meddela att ni bör lägga till så ni får New 3DS XL, den spöar den gamla versionen på allt, och är helt klart värd att lägga lite extra på. Har ni en 3DS XL sedan tidigare som ni använder mycket så bör ni uppgradera, skillnaderna är såpass stora.

*Redigerades 7 år sedan
Watch Dogs (PS4)
Full Star 1
3.6
(23)
118 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Det är inte ofta jag ger betyg på prisjakt, men nu kände jag att jag behövde göra det. Maken till "grått" spel var det längesen jag stötte på. Så oinspirerat och massproducerat på något sätt. Jag har spelat runt 10h nu och detta är första gången ett spel får mig att få känslan av att det bara är gjort för att tjäna pengar, oftast så brukar det finnas klickar av kärlek här och där i stora AAA-spel såsom Call of Duty, Battlefield och Assassins Creed, men här är allting bara så otroligt grått. Om man ser ett spel man älskar som en stor levande blomsterbukett så är det här bara ett stort betongblock. Dålig story, tråkiga karaktärer, gameplay vi sett hundra gånger förr och grafik som liknar något på PS3an. Hacking grejerna är rätt coolt första timmarna, sen tröttnar man totalt även på det. Bilkörning är ett skämt, och sidouppdragen är copy+paste rakt av ifrån Assassins Creed. Jag var inte speciellt förväntansfull när jag började spela, men det kändes inte ens som att det försökte imponera på mig. Grafiken är okej ibland och förvånansvärt ful oftast. Draw-distance är ett skämt. GTA5 på PS3an må ha haft dålig draw-distance, men detta är värre. Första gången jag tvekar på PS4ans potential som framtida spelmaskin. Om man gillar open world spel, och har en förkärlek till Assassins Creed temat skulle jag kunna rekommendera detta om man hittar det begagnat eller väntar tills det är nere i runt 300kr, men att betala 600kr måste jag avstå alla ifrån, tyvärr.

*Redigerades 8 år sedan
Sida 2