Prisjakt

cactuslime

Medlem sen 2007-07-15
5
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Bosch MUM59M55
Full Star 1
3
(3)
4 265 kr
c
cactuslime
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

En helt ok köksmaskin för det mindre hushållet. Matberedaren hade jag dock högre förväntningar på, den var liten och formad på ett sätt så det inte blandas så väl. Degar och smetar som ska blandas till i matberedare funkar inte, den blandar för dåligt och är för liten för en normal sats. Metallbunken funkar desto bättre, så länge man inte gör stora degar. Hacka nötter m.m. i den lilla glasbehållaren funkar också bra. Detaljer som att sladden rullar in sig själv är toppen. Maskinen är också lätt att flytta/hantera och det finns en liten väska till blandredskapen så allt finns på plats. På det stora hela en helt ok maskin för måttligt användande i ett mindre hushåll. Har man större hushåll eller använder blandare/matberedare väldigt ofta rekommenderar jag att kolla på någon bättre maskin.

Apoteket
Dålig
(79)
c
cactuslime
5 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Har beställt från apoteket.se tre-fyra gånger, två av gångerna har det varit leveransförseningar. Nu senast så stod det i bekräftelsemejlet att leveransdatum skulle vara den 3/5. Jag beställde den 29/4. När det fortfarande inte kommit något den 7/5 ringde jag kundtjänst. Fick då sitta i kö drygt 20 minuter. När jag kom fram sa de att de troligen skulle skicka paketet idag, då de saknade en vara i min beställning som skulle komma in idag. Återstår bara att se nu då. På hemsidan står ”Leverans inom 1-3 dagar”.”Om din leverans är försenad kommer vi att meddela dig detta via telefon eller e-post”. Nej det gör de inte. Varken via tel eller e-post. Blir att hålla sig till apotea i fortsättningen.

Canon Digital IXUS 95 IS
Full Star 1
4.4
(18)
c
cactuslime
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Helnöjd, bra kamera till hyggligt pris. Kameran är användarvänlig och mycket smidig. Bra videoinspelningar, även i svagt ljus. Rekommenderar denna kompaktkamera, klart prisvärd!

Fyndbörsen
c
cactuslime
5 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Levererar med blixtens hastighet! Inget att klaga på. Bra priser. Det enda är att hemsidan känns lite amatörsmässig, hade svårt att hitta rätt information o.s.v., men det löste sig i alla fall till slut.