Prisjakt

vmozevon

Medlem sen 2018-09-23
7
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
v
vmozevon
7 omdömen
Dålig2 år sedan

Beställde med instabox som leveransmetod. Skulle levereras onsdag men fick paketet först på lördagen. Varför uppge exakt leveransdag om man inte kan leva upp till det. Orsakade problem då jag beställde till stad jag tillfälligt skulle befinna mig i.

Logitech G305
Full Star 1
4.4
(68)
390 kr
v
vmozevon
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Fin och smidig mus. Köp inte denna till en macbook dock. Har haft svårt att programmera sidoknapparna samt scrollhjulet. Med USB-overdrive har jag fått ordning på sidoknapparna men jag är inte fri att ändra hur som helst. Logitechs egen mjukvara fungerade inte fullt ut för mig. Kanske jag som inte är teknisk nog men borde vara lättare.

Apple iPhone XS Max 4GB RAM 64GB
Full Star 1
4.5
(24)
v
vmozevon
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Man får det man förväntar sig av en appleprodukt. Hög kvalitet till högt pris. Problemen jag har med denna telefon är de som finns hos alla modeller. De är ömtåliga (glas bak och fram), notch (vill ju inte ha rörlig kamera). Tillsammans med andra appleprodukter är den perfekt. Batteritiden är fortfarande bra efter drygt ett halvår. Har fortfarande mellan 20-40% på kvällen efter en hel dag. Gör enkla saker i mobilen men tittar i den ofta.

Samsung 860 EVO Series MZ-76E500B 500GB
Full Star 1
4.8
(9)
1 499 kr
v
vmozevon
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Slängde i den här samt 16 gb ram i min macbook pro (sent 2011). Helt plötsligt känner jag inget behov av att skaffa ny dator. Tror hårddisken gör den största skillnaden. Datorn känns snabb och fräsch. Är en enkel användare som lägger in bilder på datorn samt surfar och kollar Netflix.

Belkin Boost-Up Bold Wireless Charging Pad F7U050
Full Star 1
4
(1)
429 kr
v
vmozevon
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Laddat IPhone xs märkbart snabbare tack vare 7,5 w istället för 5 w. Blir riktigt smidigt att bara lägga ifrån sig telefonen istället för att koppla i sladd. Kommer bli fler likadana för att ha i olika rum. Man hör och ser när den laddar. Det vanliga pipet från iPhone samt en liten lampa tänds på laddaren. Telefonen behöver placeras korrekt mitt på plattan men inte svårt på något sätt.

JBL Link 10 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.1
(7)
1 099 kr
v
vmozevon
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

990kr på rea hos p.o. Radio. Lika enkelt som en Google Home att komma igång med. Fungerar utmärkt att lägga in i högtalargrupp och assistenten sköter min lampor m.m. precis som Google Home. Klart ljud och godkänd bas för pris och storlek. Bara USB-sladd med, ej nätadapter, vilket kan kännas snålt. Härligt att kunna använda den som bärbar och batteritiden duger för mig.

Samsung EP-N5100
Full Star 1
4.5
(4)
v
vmozevon
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Använder den till min iPhone XS. Lägger bara telefonen och den börjar ladda utan problem. Har ett Apple silikonskal och funkar klockrent med det på. Förmodligen långsammare än med sladd men lägger istället ifrån mig telefonen lite då och då. Laddaren står i köket så flera stunder då det passar att ha den på laddning medan man diskar eller lagar mat. Perfekt att man kan använda den under tiden för att läsa recept t ex.