Prisjakt

Call3

Medlem sen 2007-06-22
10
Bidrag
2
Hjälpsamröster
ACO Special Care Extra Sensitive Roll-On 50ml
Full Star 1
5
(1)
52 kr
C
Call3
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 månader sedan

Bästa deon jag testa för oss med aluminium allergi. Många, utan aluminium, håller inte dålig lukt borta men denna klarar det mer är 24h.

Omron Gentle Temp 521
Full Star 1
1
(3)
449 kr
C
Call3
10 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Ger olika svar på upprepade mätningar och känns som den mäter lite för svalt om man inte pregar in den halvvägs in i hjärnan. Inte alls samma uppfattning av Brauns som funkar mycket bra. Besviken då denna va dyr i inköp men fanns inget annat under ett tag i början av pandemi .. Riktigt dåliga överdrag över sensorn i tunn plast. Köp ej!

Braun Thermoscan 7+ IRT 6525
Full Star 1
5
(3)
569 kr
C
Call3
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Mäter snabbt och korrekt utan för mycket inställningar vilket kinesiska Omron inte gör. Detta är vår andra Braun och denna har nog varit den bästa.

Hifi Experience
C
Call3
10 omdömen
Utmärkt3 år sedan

varan fanns inte på lager så erbjöds längre kabel vilket gick bra, trevligt bemötande och snabb hantering.

Elgruvan.se
Utmärkt
(426)
C
Call3
10 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Väldigt snabb hantering och på en söndag också.

Netgear Nighthawk R7000
Full Star 1
3.8
(71)
2 135 kr
C
Call3
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte denna istället för Asus 68'an då den har bättre hastighet mellan WAN-LAN, snabbare CPU, litet minus att IPv4 NAT hastigheten blir sämre med custom firmware men då ska man över 500Mbit Internet pipa. Patchade senaste dd-wrt från Kong. Alla klarar att lägga in en custom firmware på denna, bara att ladda upp filen precis som du hade gjort med den vanliga mjukvaran på routerns hemsida. Överlag känns hårdvaran relativt framtidssäker även när man får 1Gbps Internet.. Update Har 1000Mbit fiber och DD-WRT hänger inte med eftersom routern gör NAT med mjukvaran. Stock firmware ger 110MB/s, den gör då NAT med hårdvaran.

Spartoo.se
C
Call3
10 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Bra pris där av jag valde spartoo. Produkt koden för skorna saknar jag, i mitt fall vet jag inte om jag beställt en träningssko som är extra bred eller den vanliga lästen så blir kanske till att returnera ifall den är extra bred. Rabattkoder man kan få går inte att använda på alla ordrar som det gör på andra sidor.

Baresso
OK
(500+)
C
Call3
10 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Gjorde en beställning med några kompisar och de skickade paketet inom 12h. 1 produkt blev fel och när de skulle skicka rätt produkt + retur sedel för den första fick jag fel igen. Returnerade båda de felaktiga produkterna och fick ett express brev skickat till mig med ny produkt + kompensation vilket gör att jag är mer än nöjd. Alla ni som klagar på att de inte svarar på mail. Använd deras interna mail på hemsidan. Inga som helst problem med kommunikationen från deras sida.

Dell
C
Call3
10 omdömen
BraRedigerades 16 år sedan

Lätt att få tag på dem när man vill. Tar lite lång tid för dem att verifiera ens betalning med kort. Deras tekniska support kan väl det som står på deras hemsida och inte så mycket mer. Var i kontakt med deras kundtjänst en gång och fick uppfattning att hon ljög för mig rakt i luren angående min order sen 5min efter samtalet avslutas skickar hon ett mail med samma info som hon sa i telefon, hon skulle kolla upp mer ang. min order och återkomma per mail. Bevisligen gjorde hon det också. När man säger saker man inte har koll på så ljuger man i min mening. Hon är förmodligen ett undantag på deras kundtjänst. Överlag väl godkända. Rekommenderas.